Цачева губи София, големите градове и високо образованите
Кандидатът на ГЕРБ Цачева губи от генерал Радев в София и големите областни градове. Това сочат прогнозните данни на „Алфа Рисърч“.
Данни на Галъп пък показват, че Радев има по-добри резултати и при мъжете, и при жените, като води много убедително пред Цачева в групата на високо образованите.
Според данните на Галъп по показател етнос кандидатът на ГЕРБ печели убедително сред турците и циганите у нас, докато генерал Радев има по-добър резултат след българите.
Разпределението на вота по етнос показва, че 22,1% от българския етнос са гласували за Цачева; 28,2% за Радев; 16,5% за Каракачанов; 7,2% за Трайков и 10,5% за Марешки.
При турския етнос картината е следната: 19,3% са гласували за Цачева; 8% за Радев; 14,1% за Марешки и 44,1% за Орешарски.
При циганите: 36,2 на сто за Цачева; 27% за Радев; 6,6% за Каракачанов; 8,7% за Марешки и 7,7% за Орешарски.
Защо Бойко Борисов излъга?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Re: Защо Тиквата излъга?
ceBep написа:В нито един. Просто така е устроен живота, че никога не получаваш нещо гледайки и чакайки на готово.
Аз не виждам потенциална промяна в кандидатите и затова предпочетох да не избирам зло- малко или голямо , а да не дам доверието си и съгласието си , един от въпросните да ми бъде президент

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- vg_vasilev
- Контакти:
k_oleto написа:Като ще има политически теми в спортен форум, да рекна и аз нещо.
Изключително съм разочарован. Моят кандидат: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО я събере 6 % я не. Очаквах повече, очаквах наказателен вот срещу всички тези, които трупат парици на мой гръб, крадейки от мен.
Обаче не сме народ, а мърша.
Не разбирам как може да се гласува за жената мъж или за най-голямата коза виреела в политиката до сега: вицето на генерала. Точно вицето му издигна КОЙ и схемите са ясни.
Прав си, но аз се надявам, че генерал Радев няма да се държи като *****, а като мъж и няма да се остави да го водят за носа.
- Балкански Орел
- Контакти:
Абсолютно нагласени избори за първите двама.
Няма сила на света дето да ме убеди, че толкова много гласуващи овце са дали гласът си за цедка и радо.
Няма сила на света дето да ме убеди, че толкова много гласуващи овце са дали гласът си за цедка и радо.
[center]Levski & Lazio[/center]
- South_Park
Балкански Орел написа:Абсолютно нагласени избори за първите двама.
Всичко е въпрос на медийно лансиране , ако ТОКЪТ(или поне телевизията) спре за 2-3 месеца за предизборната кампания , резултатите ще са по-различни отколкото при наличието на медии и зомбирането от там - факт

[/quote]
Щях да пиша нещо , но после се сетих, че днес има годишнина от битката при Сливница през 1885 г. Така че нека помним героите на времето, когато имаше България и българският народ беше още жив.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
kanar76 написа:При циганите: 36,2 на сто за Цачева; 27% за Радев; 6,6% за Каракачанов; 8,7% за Марешки и 7,7% за Орешарски.
ГЕРБ и БСП добре са пазарували при циганите, това се очакваше, но прави впечатление високият процент на кандидата на "патриотите" и "националистите".

Май синчето на Цар Киро ще излезе право, когато преди години се изпусна, че хора от Атака са ходили при тях, за да купуват гласове от мангалите .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Странджата
- Контакти:
Re: k_oleto
Ами сбъркал си форума, приятел. Това е място, където се ругае, където премиерът се нарича тиква, защото останалите са нобелисти. Няма място за такива, които са против статуквото - или тиква, или орех, но винаги със сокол в ръка.
П.С. Не бих гласувал за г-н Борисов - не може да ме спечели с нарцисизма си и с интелигентността си - огледален образ на един нов обединителна на нацията - г-н Трифонов.
П.С. Не бих гласувал за г-н Борисов - не може да ме спечели с нарцисизма си и с интелигентността си - огледален образ на един нов обединителна на нацията - г-н Трифонов.
Последна промяна от Странджата на 07 ное 2016 12:54, променено общо 1 път.
- South_Park
1982 написа:kanar76 написа:При циганите: 36,2 на сто за Цачева; 27% за Радев; 6,6% за Каракачанов; 8,7% за Марешки и 7,7% за Орешарски.
ГЕРБ и БСП добре са пазарували при циганите, това се очакваше, но прави впечатление високият процент на кандидата на "патриотите" и "националистите".![]()
![]()
Май синчето на Цар Киро ще излезе право, когато преди години се изпусна, че хора от Атака са ходили при тях, за да купуват гласове от мангалите .....
Дасикане рома - българизирани цигани

[/quote]
South_Park написа:ceBep написа:В нито един. Просто така е устроен живота, че никога не получаваш нещо гледайки и чакайки на готово.
Аз не виждам потенциална промяна в кандидатите и затова предпочетох да не избирам зло- малко или голямо , а да не дам доверието си и съгласието си , един от въпросните да ми бъде президент
Само когато сме много и активни, ще имаме сили да променим статуквото и да помогнем на себе си. Така че не казвай, че няма смисъл, защото има, поне така мисля аз...