Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в индустри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в инду

Мнениеот Warped » 06 окт 2016 08:05

За съжаление "конопа" не лекува рак.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

lans22
Контакти:

Мнениеот lans22 » 06 окт 2016 08:08

шибаняците водът широкомащабна реклама колко е поуезен канабисът!
И ВСИЧКО ТОВА, САМО ЗА ДА МОЖЕ ПЕЕВСКИ ИЛИ НЕКОЙ КАТ НЕГО ДА НАТРУПА НЕВЕРОЯТНИ ПАРИ ОТ ЛЕГАЛИЗАЦИАТА МУ.
Очаквайте новите реклами по телевизиите от типъ: имаш главоболиеи? А пробва ли с канабис?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 окт 2016 08:58

Никога не съм бил противник на канабисът ,НО !!! Трябва да се има едно наум. Пушенето и то не системно, А дори еднократно,може да отключи сериозно психично състояние, като например паническо разстройство . Не бих говорил подобни глупости , ако не бях го изпитал на собствен гръб. Може да се случи на 1 от 1000 , но е възможно. Стигнал съм до извода че всеки има различни мисли ,чувства и светоусещане и за това на всеки може да се отрази различно. Както да го успокои , да доведе чувство за блаженност и т.н. , така и да изкара най-големите му страхове и въпроси свързани с живота и смъртта най вече наяве. Та ...да се има едно наум.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 06 окт 2016 09:22

Абе незнам,ама като се сетя на село колко много има от това растение,та се замислям дали да не се полекувам малко и аз,щом пък е толкова лекувито :mrgreen:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 06 окт 2016 09:27

IvailoRz написа:Никога не съм бил противник на канабисът ,НО !!! Трябва да се има едно наум. Пушенето и то не системно, А дори еднократно,може да отключи сериозно психично състояние, като например паническо разстройство . Не бих говорил подобни глупости , ако не бях го изпитал на собствен гръб. Може да се случи на 1 от 1000 , но е възможно. Стигнал съм до извода че всеки има различни мисли ,чувства и светоусещане и за това на всеки може да се отрази различно. Както да го успокои , да доведе чувство за блаженност и т.н. , така и да изкара най-големите му страхове и въпроси свързани с живота и смъртта най вече наяве. Та ...да се има едно наум.

Значи просто си спрял тревата, станало ти е неприятно. Въпреки, че повечето пъти ти е било приятно, нали? Щото едва ли това е било еднократен акт на пушене на трева, както се опитваш да го изкараш :) :) :)
Сега за моралистите и "християните" във форума ще обясниш ли колко беше трудно да спреш марихуаната, или аз да го правя? Имаше ли абстиненция, беше ли непрекъснато нервен, трепереше ли, потеше ли се, свиваше ли се на кълбо да плачеш? Или просто каза край и това беше? Щото май за да се получи гореописаното трябва да си пристрестен към алкохола, цигарите или наркотиците, но както и да е.
Warped написа:За съжаление "конопа" не лекува рак.

По-скоро помага в лечението на някой видове рак, не щрака с пръсти, за да го излекува. Отделно помага при някой онкоболен да подтисне ужасната болка, която изпитва.
Важното е да се пафкат цигарки и да се пие ракия и мастика, щото те са легални.
Но, нали знаете - Мнението е като задника, всеки си го има!
Последна промяна от haiobaio на 06 окт 2016 09:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 06 окт 2016 09:31

lans22 написа:... САМО ЗА ДА МОЖЕ ПЕЕВСКИ ИЛИ НЕКОЙ КАТ НЕГО ДА НАТРУПА НЕВЕРОЯТНИ ПАРИ ОТ ЛЕГАЛИЗАЦИАТА МУ...

Te щото като не е легализиран не трупат още повече пари. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 окт 2016 09:37

Хаха честно ли ? Значи..пушил съм трева не повече от 5 пъти. И то от интерес ,какво толкова се кефят останалите ,които си пафкат редовно. При първите 4 пъти не усетих нищо ,никакъв ефект. На 5 -тия стана това ...;). Явно си от яростните привърженици. Пак казвам че не съм против , просто вметвам да се има едно наум.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 06 окт 2016 09:42

То и при някои като се натаралянкат я им стане весело, я им се доспи, я ги избие на агресия.

Ама това може, нали? ;)
Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 06 окт 2016 09:48

IvailoRz написа:Хаха честно ли ? Значи..пушил съм трева не повече от 5 пъти. И то от интерес ,какво толкова се кефят останалите ,които си пафкат редовно. При първите 4 пъти не усетих нищо ,никакъв ефект. На 5 -тия стана това ...;). Явно си от яростните привърженици. Пак казвам че не съм против , просто вметвам да се има едно наум.

Дълбоко грешиш. Не употребявам марихуана от доста време. Да, имало е и кофти моменти, но повечето са били много хубави. Просто един ден си казах край и вече 13 години не съм пушил, с едно-две изключения, които затвърдиха решението ми, че вече нямам желание.
Но виж, не мога да спра така цигарите, колкото и да ми се иска.
А и никога не съм бил агресивен след употреба на марихуана, за разлика от употреба на голямо количество алкохол.
Реално за всичко трябва да си имаш едно наум.

Върни се в “Свободна зона”