Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
IvailoRz написа:Никога не съм бил противник на канабисът ,НО !!! Трябва да се има едно наум. Пушенето и то не системно, А дори еднократно,може да отключи сериозно психично състояние, като например паническо разстройство . Не бих говорил подобни глупости , ако не бях го изпитал на собствен гръб. Може да се случи на 1 от 1000 , но е възможно. Стигнал съм до извода че всеки има различни мисли ,чувства и светоусещане и за това на всеки може да се отрази различно. Както да го успокои , да доведе чувство за блаженност и т.н. , така и да изкара най-големите му страхове и въпроси свързани с живота и смъртта най вече наяве. Та ...да се има едно наум.
Warped написа:За съжаление "конопа" не лекува рак.
lans22 написа:... САМО ЗА ДА МОЖЕ ПЕЕВСКИ ИЛИ НЕКОЙ КАТ НЕГО ДА НАТРУПА НЕВЕРОЯТНИ ПАРИ ОТ ЛЕГАЛИЗАЦИАТА МУ...
IvailoRz написа:Хаха честно ли ? Значи..пушил съм трева не повече от 5 пъти. И то от интерес ,какво толкова се кефят останалите ,които си пафкат редовно. При първите 4 пъти не усетих нищо ,никакъв ефект. На 5 -тия стана това .... Явно си от яростните привърженици. Пак казвам че не съм против , просто вметвам да се има едно наум.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 7 госта