Заличиха Хакан Шукур от историята на турския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заличиха Хакан Шукур от историята на турския футбол
Хакан Шукур е турския Стоичков, бе дееба... На ви мюсюлмански братя.
... и после внезапно си направих секуро.
Или пишат 12-годишни или материалът е много лош, както каза Борисов. Много ясно, че българските държавници ще се въздържат от отрицателни коментари срещу Турция и ще играем ролята на съюзник. А Борисов и Плевнелие са надули мускули срещу Турция, а Турция ще напълни с хиляди емигранти България за седмица. Дипломат се кръстил горкият.
Последна промяна от Uncle_Sam на 26 авг 2016 21:20, променено общо 1 път.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Вече не сме Абсурдистан ние. Тези до нас са такива.
- blue avalanche
- Контакти:
Хак(ан) да му е на Шукур(а). Или: през Шукура ми е за Хакан.
Превратаджия такъв.
Къде си тръгнал срещу султана,бре???
Татко каза, че "Туркия ке падне", ама друг път!!!
Превратаджия такъв.
Къде си тръгнал срещу султана,бре???
Татко каза, че "Туркия ке падне", ама друг път!!!
Uncle_Sam написа:Или пишат 12-годишни или материалът е много лош, както каза Борисов. Много ясно, че българските държавници ще се въздържат от отрицателни коментари срещу Турция и ще играем ролята на съюзник. А Борисов и Плевнелие са надули мускули срещу Турция, а Турция ще напълни с хиляди емигранти България за седмица. Дипломат се кръстил горкият.
Какво за мене, бе, чиче? Ти си жив ташак в тоя форум, недей си вкарва сам автоголове.
-
гражданин от село
Какъв е играл в преврата - център нападател?Или е бил резерва, щото не му чух името по време на "мача"?
-
ShooterMan
- Контакти:
Не, Турция НЯМА да залива никого с емигранти защото това ще е краят на отношенията им с Европа!!! Заплахите са оръжие на слабия? Кого и с какво ще залеят бе, слагачи такива? 2 млн. сирийци...ами ако от Германия посочат вратата на 5 млн. турци? Какво тогава а? Ердоган и 1 ден няма да удържи президентството повече! Като се ПРАВИШ НА ПРИНЦИПЕН по отношение на Путин и Русия, като тръбиш като разпран задник за МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО и прочее бла бла....сега като мъж ще си защитиш позицията!!! Ей затова ПРЕЗИРАМ отрепката Плевнелиев, защото една пу*ка и сегашното му поведение го доказва! Както и Боко, същата женска полова цепнатина. Никого Ердоган няма да залее, ама страхливците са си страхливци. Конкретно някой може ли да обясни с какво Шукур е виновен? Че бил привърженик на Гюлен ли? Смях! Значи в Турция вече не може да имаш свобода на мисленето? На говоренето? Явно да. Аз чакам позицията на това НИЩОЖЕСТВО Педерлиев, а също и на другото - Боко!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
olympic teteven написа:korteneca написа:olympic teteven написа:Те още малко и ще заличат и третото място от Световното в Япония и Корея през 2002...
Интересното в случая (поне за мен) е кой тогава от турския отбор вкара най-бързия гол на световни финали.
И кой помогна на Галатасарай на спечели Купата на УЕФА през 2000 г...
Помогнаха им моите приятели от Арсенал с ужасната си игра на финала. А по темата ще кажа, че историята май се повтаря с ужасна сила. Всички знаят за мечтите и намеренията на Ердоган да се опита да възстанови величието и по възможност, и териториите на Османската империя, но никой не си мърда пръста по въпроса. Навремето и при Хитлер никой не си е мръднал пръста, а когато накрая вече е било твърде късно цената, която всички са платили е била тоталната разруха и 50 000 000 убити.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- metodito
- Контакти:
Аз пък съм съгласен с Uncle Sam. Че Борисов правилно прави шляпички на Ердо. Оня терорист е непредсказуем. А това как Меркел ще върне турците от Германия в Турция... Да бе, да. Нали знаете една от причините за тази драма с емигрантите? Германките не раждат, германците не искат да работят някакви мизерни работи, имало недостиг на няколкостотин хиляди позиции в промишлеността (да, това е едно от нещата дето Германия има, а ние - не).
Иначе бати идиотите. Тея верно имаха един добър футболист... Интересно, дали и Арда Туран е гюленист.
Представяте ли си някой да излезе по улиците с тениска на Шюкюр. Лелелеле...
Иначе гледах някакъв документален филм за Германия... не знам вярно ли е, но масово турците се държали като тука - отказвали да говорят езика, не си пускали децата на училище и те такива ми ти неща...
http://www.frontpagemag.com/point/18372 ... greenfield
Иначе бати идиотите. Тея верно имаха един добър футболист... Интересно, дали и Арда Туран е гюленист.
Представяте ли си някой да излезе по улиците с тениска на Шюкюр. Лелелеле...
Иначе гледах някакъв документален филм за Германия... не знам вярно ли е, но масово турците се държали като тука - отказвали да говорят езика, не си пускали децата на училище и те такива ми ти неща...
http://www.frontpagemag.com/point/18372 ... greenfield
80% of Turkish Muslim Settlers in Germany Live off Welfare
ShooterMan написа:Не, Турция НЯМА да залива никого с емигранти защото това ще е краят на отношенията им с Европа!!! Заплахите са оръжие на слабия? Кого и с какво ще залеят бе, слагачи такива? 2 млн. сирийци...ами ако от Германия посочат вратата на 5 млн. турци? Какво тогава а? Ердоган и 1 ден няма да удържи президентството повече! Като се ПРАВИШ НА ПРИНЦИПЕН по отношение на Путин и Русия, като тръбиш като разпран задник за МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО и прочее бла бла....сега като мъж ще си защитиш позицията!!! Ей затова ПРЕЗИРАМ отрепката Плевнелиев, защото една пу*ка и сегашното му поведение го доказва! Както и Боко, същата женска полова цепнатина. Никого Ердоган няма да залее, ама страхливците са си страхливци. Конкретно някой може ли да обясни с какво Шукур е виновен? Че бил привърженик на Гюлен ли? Смях! Значи в Турция вече не може да имаш свобода на мисленето? На говоренето? Явно да. Аз чакам позицията на това НИЩОЖЕСТВО Педерлиев, а също и на другото - Боко!
Много знаеш ти кво ще прави мангала, Турция и е през кора Европата.А Германия ще изгони турците, точно на путкин ден.
Боко не му е работа да се дуе пред мангала, а пред оная дърта ръгла в Германия, щото на ония маляци в Гърция ЕС е дала 100 Пъти повече пари за бежанската криза, при положение че нашата сухопътна граница е по голяма.
Значи от нас се очаква да им пазим гъза на ЕС, обаче ония не ги еве как става или имаме възможност да го правим.Или да помагат или да си еват майката, щото мангалите не изгарят от желание да стоят тук.Щото много лесно, ще ги извозваме безплатно до следващата им цел.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...