damyanov1963 написа:Messi_fan написа:damyanov1963 написа:Messi_fan написа:Messi_fan написа:damyanov1963 написа:Санди, голям патриот се извъди! Само преди няколко месеца в темата за бомбардировките над София, изрази съжаление, че не е била унищожена цялата и че всички софиянци не са избити...
Би ли цитирал поста му, за да не си голословен. Не за друго, а за да видим черно на бяло.
Не, темата вече я няма, но нека Санди да каже какво писа тогава. Ако иска де.
Мхм. А как да сме сигурни, че наистина е написал, това което казваш.
Това е твое изказване, че той го е казал. Ти трябва да изложиш доказателства пред аудиторията. Не аз. Аз съм част от тази аудитория и желая да видя факти черно на бяло. В противен случай от къде да знаем, че не си измисляш и, че не си някое платено провокативно тролче ?
Тия номерца с "платени провокативни тролчета", не минават. Аз пък откъде да знам, че не си някой нов ник на Санди?
Казах, нека той да каже какво писа тогава! Може и да не го цитирам точно, все пак е по памет, но в общи линии това беше.
В интерес на истината е минавало и винаги ще минава. Свиквай. Но има и нещо друго. От къде да знаем, че не си някой друг ник на Санди и не разиграваш тука театърче, за да се измести вниманието от темата. Въобще цялата тази ситуацийка с, "той каза нещо, ама изтриха темата" доста намирисва. Прекалено е удобно да "изтрият" темичката, не мислиш ли ?