Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дортмунд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дорт
Между другото Тенис Борусия (Берлин) е много авторитетен отбор. Нищо ,че в момента играе в най долните дивизии.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Тук по-важна е утвърдилата се стратегия да се пускат храчки по Левски именно в свободна зона. Защо ли? Елементарно- тук няма син мод, който да има права. Време е на modor ( или някой друг) да му се делегират такива, и подобни помии няма да ги има!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ММ1914 написа:Teo написа:ММ1914 написа:Teo написа:От кога синята школа не е изкарвала юноша които да е играл за първия отбор, след това да е направил трансфер в бяла държава и да се е наложил в националния отбор? Само дотук искам да ми отговорите...
Антонио Вутов. Само дотук ти го нахлузвам.
Тоя е резерва по Италия ли нз къде е в момента, а в националния отбор кога се е наложил?
Сега обяснявам, знам че трудно ще ме разбереш, но...
Италия, бяла държава ли е? Ти питаш дали е направил трансфер, не питаш дали е звезда или титуляр. Титуляр ли е в национала при младежите? Ти уточнил ли си дали става въпрос за мъжете - не. Тео когато питаш/пишеш/ без да мислиш сам се ебаваш. Научи се да задаваш смислени въпроси.
Отговори Тео, като привършиш работата си с чичко Владо Кузов, намери време и отговори на това което съм написал.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Red thunderstorm
Какви помии? Нещо невярно ли има в темата? Естествено, изобличава Левски в изнасяне на невярна информация и поради тази причина, ако беше пусната в синия подфорум щеше да е изтрита, защото е неудобна! 
Teo написа:Какъв Ивелин Попов бе? Кога тоя е имал мачове за ФК Левски? Лъжец!
Той е юноша на СЕПТЕМВРИ СОФИЯ! Там са му дали А и Б-то във футбола.
Играл съм футбол там и знам от къде е излязъл ПОПЕТО за големия футбол.
А Стоичков, Стилиян Петров и Мартин Петров са научили А-то и Б-то във футбола от Марица Пловдив/Хеброс, Монтана и Ботев Враца.
Eminem написа:Teo написа:Какъв Ивелин Попов бе? Кога тоя е имал мачове за ФК Левски? Лъжец!
Той е юноша на СЕПТЕМВРИ СОФИЯ! Там са му дали А и Б-то във футбола.
Играл съм футбол там и знам от къде е излязъл ПОПЕТО за големия футбол.
А Стоичков, Стилиян Петров и Мартин петров са научили А-то и Б-то във футбола от Марица Пловдив/Хеброс, Монтана и Ботев Враца.
Тук стана спор за Тонев/Попов... оня лъжец изкара Попов за син юноша
@ Къде видя да намесвам споменатите имена дето си цитирал?
- Red thunderstorm
ММ1914 написа:Отговори Тео, като привършиш работата си с чичко Владо Кузов, намери време и отговори на това което съм написал.
Ти при Кузов ли си пораснал? Сигурно и на външен вид ти личи!
Като нямате аргументи и започвате с подуенските си лайнарщини!
Давайте по темата. А тя е че левскарите се прецакаха. Нито Вилем 2 нито Тенис Борусия или Род (Есен) са скапани отбори за да лъжат за това 
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- River Plate
- Контакти:
Добре че са сините комици да ни развеселяват 
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Teo написа:Тук стана спор за Тонев/Попов... оня лъжец изкара Попов за син юноша![]()
@ Къде видя да намесвам споменатите имена дето си цитирал?
Защото знам какви ги пишете за тримата, включително и ти. В ЦСКА станали футболисти...бла-бла-бла....
А сега съвсем спокойно омаловажаваш престоя на Попов в школата на Левски.