Проклятието „българофил в Русия“
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Проклятието „българофил в Русия“
Ами като пък е толкова хубаво там, на Запад - МАРШ ТАМ БЕ!!! Само стига с малоумни теми и настройване на хората срещу ВЕКОВЕН приятел като руския народ и държава! Повтарям - НАРОД, да си го набият в тиквите. Къде бяха англичани, французи, германци и американци, когато турците 500 години ни колеха и еТНИЧЕСКИ ПРОЧИСТВАХА (по модерната терминология)? Къде бяха тези смешници? Криеха се по дупките, нали? А днес тръгнали да ми обясняват техните ПОДЛОГИ как на 3 март не сме били ОСВОБОДЕНИ, че 500 години сме съжителствали, че сме живеели щастливо ?! докато ни вземат дечицата за еничари, че едва ли не щели сме сами да се освободим след година - СМЯХ!!! А днес ми повтарят, че сами НЕ можем да си гарантираме сигурността....ЕЙ КЛОУНИ, значи не можем да си гарантираме сигурността сами и се налага да сме в НАТО, но сами сме можели да се освободим, така ли? ХАХАХАХАХА, вярно педерастията е класическо заболяване. Нито има русофилия, нито прочее ваши ПСИХИЧНИ отклонения! НО НА ХОРАТА НАИСТИНА ИМ ПИСНА ДА СЕ САТАНИЗИРА НЯКОЙ при условие, че всеки нормален човек вижда какво става и причината, поради която се плюе по руснаците и Русия. И колкото и да не им се иска - ние и руснаците сме БЛИЗКИ народи, като традиции, език, култура, вяра, писменост....и ВИНАГИ ще си останем близки и ПРИЯТЕЛИ!!! Искате - не искате, това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Red Warrior
- Контакти:
sin4ec написа:Red Warrior написа:Ех, Синьо сърце, Синьо сърце... А го раздаваше националист. Може би руски, като осъдения на обществено полезен труд.
Първо, заглавието ти е лъжа. Не бъркай СССР с Русия, щото най-пострадала от сталинския режим е именно Русия. Второ-по времето, за което говориш, кой управлява България и защо никой тогава нищо не казва по темата? Трето-ако беше си направил малко труд да прочетеш мненията ми за управлението на Сталин( грузинец и пишман-семинарист), нямаше да изпадаш в тъпа ситуация. Четвърто-изложението( копи-пейста) е пълна повръщня в типичен инджевски стил и на практика няма нищо общо с реалностите. Пето-темата за българофили на запад от Калотина е далеч по-интересна, но в нея няма как да се сере по Русия, затова и е пренебрегната. Но нали вождът ви е Агент Ивайло, а флагманът ви е Плевньо, който публично бе уличен в откровена лъжа относно " цитати" на Васил Левски.
Дерзайте, де-мен ми е интересно.
Не си прочел цялата тема. Репресиите започват по времето на Царска Раша.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
orlando7 написа:Red Warrior написа:Ех, Синьо сърце, Синьо сърце... А го раздаваше националист. Може би руски, като осъдения на обществено полезен труд.
Що не му ядеш паламарката на осъдения на обществено полезен труд?
Той ще да има "голяма" паламарка предполагам.
Red Warrior написа:Не си прочел цялата тема. Репресиите започват по времето на Царска Раша.
Тоест Царска Раша се опитва да затрие великия български етнос?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Red Warrior
- Контакти:
murfi2000 написа:Абе като е толкова хубаво в съветския съюз защо не ходите там бре.Всеки русофил да си хваща кумунистическия задник и да заминава.Стига вече с Иванушка дурака. И още нещо.Защо на най - големите кумуняги в България децата им учат в Англия,Германия, Франция,Щатите и т.н. нали е много лошо там.Що не ги пращат в съветския съюз.
Абе и аз се чудя, защо щерката на Путлер е в Холандия. Руснаците си изнасят най-милото - парите и децата на Запад. Българските комуняги също. Кандидат-лидерката на БСП Корнелия Нинова детото и е в Германия. Защо никой не иска в Евразийския съюз? Защо?
Red Warrior написа:murfi2000 написа:Абе като е толкова хубаво в съветския съюз защо не ходите там бре.Всеки русофил да си хваща кумунистическия задник и да заминава.Стига вече с Иванушка дурака. И още нещо.Защо на най - големите кумуняги в България децата им учат в Англия,Германия, Франция,Щатите и т.н. нали е много лошо там.Що не ги пращат в съветския съюз.
Абе и аз се чудя, защо щерката на Путлер е в Холандия. Руснаците си изнасят най-милото - парите и децата на Запад. Българските комуняги също. Кандидат-лидерката на БСП Корнелия Нинова детото и е в Германия. Защо никой не иска в Евразийския съюз? Защо?
Викаш няма българи, които живеят в Русия, а ако има, те са некви малоумници?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Red Warrior
- Контакти:
fcb_bg написа:Red Warrior написа:murfi2000 написа:Абе като е толкова хубаво в съветския съюз защо не ходите там бре.Всеки русофил да си хваща кумунистическия задник и да заминава.Стига вече с Иванушка дурака. И още нещо.Защо на най - големите кумуняги в България децата им учат в Англия,Германия, Франция,Щатите и т.н. нали е много лошо там.Що не ги пращат в съветския съюз.
Викаш няма българи, които живеят в Русия, а ако има, те са некви малоумници?
Може да има 10-20.
То па напоследък е голям пример да даваш Европа за пример, с тия бурка до бурката. Днес пак си говорих с българи в Дрезден, викат сийбало майката там от забрадени.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Red Warrior написа:Не си прочел цялата тема. Репресиите започват по времето на Царска Раша.
Стига с тия легенди, бе , пич! Заеби, мълчите позорно за Стара Загора, което е в пъти по-страшно зверство от Батак! Срамно е, аз тез неща всичките ги знам, чета непрекъснато и много, как пък нямате усет ...
Ти, пич, знаеш ли защо Заара е с прави улици? Айде проучи и искам от тебе да пуснеш една тема по случая. Не имагинерна тема за "българофили" в Русия( нема такава глупост!), а реална тема за българи в България. Избити като кучета. От евроатлантическите партньори. После ше говорим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
fcb_bg написа:То па напоследък е голям пример да даваш Европа за пример, с тия бурка до бурката. Днес пак си говорих с българи в Дрезден, викат сийбало майката там от забрадени.
Споко, скоро немците ще разкарат баба Меркел и ще дойде съмишленик на чичо Ади.