Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2016 11:41

River Plate написа:Идеята на автора е да се зароди спор - Русия-САЩ (запада).

Според мен идеята му е някой от форума да се навие лично да иде да вземе пикня от Серина за да направи допинг тест.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 мар 2016 11:44

Също така съм убеден , че Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул , Ман Сити, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд , Шалке 04, Ювентус, Интер , Милан, Наполи , Рома , ПСЖ , Лион, Марсилия и редица Западно-европейски отбори футболистите им използват забранени допинг средства с цел да могат да бягат по 15 км за 90 минути, а това може да стане само с допинг!

Тотална глупост! Малко минутки за самореклама но гоня 40-така и бягам 10 км. за под 60 мин. без да пия каквито и да било лекарства!
При това го правя 2/3/4 пъти в седмицата и в момента не съм в топ форма имам качени 3 кила които трябва да махам.
Само хапване, сусамов тахан с мед и витамини! Та когато става дума за професионални спортисти които могат да си позволят "елитна"
храна и методи за възстановяване не виждам проблем. Като говорим за футбол- не е най- натоварващия спорт а парите там дават много
възможности.
Напълно е възможно един организъм изграден в младежките години с допинг/или без допинг зависи от организма, след това да бъде
поддържан без допинг на достатъчно добро ниво ако се отнасяш както трябва. Ясно е че и доста спортисти ползват допинг де.
В случая със Шарапова минава и наказанието и пак ще играе, като най вероятно ще си намери заместител на забраненото лекарство.
Според мен това с асматиците е тотална глупост и дава голямо предимство, щом си профи спортист трябва да си в еднакви условия
а не ако си регистриран и като асматик да можеш да ползваш и бонуси.
Последна промяна от Pichichi на 11 мар 2016 11:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2016 11:46

duginn написа:Мария Шарапова мина през допинг тест! Питам се дали това е случайно? Дали непозволени допинг средства не използват Серина Уилямс, Роже Федерер, Рафа Надал, Анди Мъри, Станислас Вавринка? И веднага отговарям с да! Защо срещу тях няма допинг тестове, а срещу Мария Шарапова има?
Вината на Мария Шарапова е , че е рускиня! Ако не беше рускиня , а хамериканка нямаше да има допинг проби срещу нея, но нали трябва да се удари по Русия и затова беше този допинг удар на мафията WADA! Мелдония , който е употребила Шарапова влиза в забрана от 1 Януари 2016г. тоест от два месеца! Целта на мафията WADA е Мария Шарапова да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Аз питам кога ще разследват американките Серина и Винъс Уилямс? Кога? Защо не ги разследват?
Защото са американки , а на мафиата WADA им е наредено, да не правят допинг тестове на американки или на западно-европейски състезатели!
Също така съм убеден , че Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул , Ман Сити, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд , Шалке 04, Ювентус, Интер , Милан, Наполи , Рома , ПСЖ , Лион, Марсилия и редица Западно-европейски отбори футболистите им използват забранени допинг средства с цел да могат да бягат по 15 км за 90 минути, а това може да стане само с допинг!
Затова напълно съм убеден , че допинг тестът на мафията WADA е с цел Маша да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Време е мафията WADA да направи допинг тест на Серина и Винъс Уилямс, но на нея и е забранено да ги разследва , понеже са американки!
ЕТО ТОВА Е ДВОЙНИЯТ ЛИЦЕМЕРЕН СТАНДАРТ НА ЗАПАДА , КОЙТО НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ!
АЗ ПОДКРЕПЯМ МАРИЯ ШАРАПОВА , ЗАЩОТО СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН , ЧЕ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ДОПИНГ "ТЕСТ" НА МАФИЯТА WADA Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ПОРЪЧКА ОТ САЩ С ЦЕЛ СЕРИНА УИЛЯМС ДА СПЕЧЕЛИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В РИО!
ХАЙДЕ , РАЗСЛЕДВАЙТЕ СЕРИНА УИЛЯМС, ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТЯ ЩЕ ДАДЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН ДОПИНГ!РАЗСЛЕДВАЙТЕ Я , КАТО СТЕ ТОЛКОВА "ПРИНЦИПНИ"!

Аз да попитам няколко неща.

- Колко е балансът между въпросната и Серина? :lol:
- Защо реши, че Серина не дава допинг тестове?
- Защо тази "рускиня" дава пресконференция на английски и го прави от САЩ?
- Къде е домът на тази "рускиня" и защо живее в САЩ дето били направили конспирация срещу нея? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2016 11:47

За кака Серина няма допинг тест, щото аз не разрешавам. :geek:
Факт. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

amerikanofob

Мнениеот amerikanofob » 11 мар 2016 11:51

Cъздaтeлят нa мeлдoниyмa: „Ckaндaлът c Шapaпoвa e oпит зa пoлитичecka пpoвokaция“

Ckaндaлът okoлo мeлдoниyмa, в koйтo пoпaднa Mapия Шapaпoвa нe e нищo пoвeчe oт пoлитичecka игpa, cмятa akaдeмиk Ивap Kaлвинш, koйтo e cъздaтeл нa тoзи мeдицинckи пpeпapaт.

Cпopeд нeгo тeзи тaблeтkи нe мoгaт дa пoдoбpят cпopтнитe peзyлтaти, зaтoвa пъk мoгaт дa koмпpoмeтиpaт cпopтиcтитe oт eдин koнkpeтeн peгиoн – пocтcъвeтckият.

3aщo cпopeд лaтвийckият yчeн и пoнacтoящeм диpekтop нa лaтвийckия инcтитyт пo opгaничeн cинтeз, милдpoнaтът e вkлючeн в cпиcъka нa зaбpaнeнитe зa yпoтpeбa вeщecтвa нa Cвeтoвнaтa aнтидoпингoвa aгeнция и дokoлko мoжe дa ce cмятa зa дoпинг?

Cпopeд Ивap Kaлвинш тoвa нe e дoпинг. Mилдpoнaтът e caмo вkлючeн в cпиcъka нa зaбpaнeнитe зa yпoтpeбa вeщecтвa oт cпopтиcти. Toвa изoбщo нe oзнaчaвa, чe вeчe ce oтнacя kъм дoпингa.

Жypнaлиcтитe нapичaт тoзи cпиcъk дoпингoв, мakap и вcъщнocт тoвa дa нe e тaka. Фakтът пъk изoбщo, чe e вkлючeн в зaбpaнитeлния cпиcъk, e гoлямa глyпocт. Toвa e нeoбocнoвaнo peшeниe.

3a дa ce дokaжe, чe милдpoнaтът дeйcтвитeлнo e cpeдcтвo, koeтo нeoбocнoвaнo пoдoбpявa физичeckитe възмoжнocти нa cпopтиcтитe, тo e нeoбxoдимo дa ce пpeдcтaвят paндoмизиpaни kлинични изcлeдвaния, нo дoceгa пoнe тakивa ниkoй нe e виждaл.

3aтoвa и въпpocът дaли e дoпинг или нe, пoнe kъм мoмeнтa e нecъcтoятeлeн. Tpябвa дa ce дokaжe, чe тoвa e тaka или нe e тaka.

A тoвa, чe eднa жeнa kaзaлa, чe пpиeмa милдpoнaт, и зaтoвa тpябвa дa ce зaбpaни, тaka нe пpaви в нayчния cвят. Toвa вeчe миpишe нa пoлитиka.

Източник: http://lechenie.bg/sazdatelyat-na-meldo ... ovokatsia/

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2016 11:52

THE G.A.M.E написа:За кака Серина няма допинг тест, щото аз не разрешавам. :geek:
Факт. 8-)

не се учудвам, нали си поддръжник на антируските санкции...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 мар 2016 11:54

Хайде стига бе! Гришо нали ги тести(сти)ра и двете - и к'во - претенции някакви? Не се е оплакал, значи няма нищо непозволено :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2016 11:55

Thsmith написа:
duginn написа:Мария Шарапова мина през допинг тест! Питам се дали това е случайно? Дали непозволени допинг средства не използват Серина Уилямс, Роже Федерер, Рафа Надал, Анди Мъри, Станислас Вавринка? И веднага отговарям с да! Защо срещу тях няма допинг тестове, а срещу Мария Шарапова има?
Вината на Мария Шарапова е , че е рускиня! Ако не беше рускиня , а хамериканка нямаше да има допинг проби срещу нея, но нали трябва да се удари по Русия и затова беше този допинг удар на мафията WADA! Мелдония , който е употребила Шарапова влиза в забрана от 1 Януари 2016г. тоест от два месеца! Целта на мафията WADA е Мария Шарапова да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Аз питам кога ще разследват американките Серина и Винъс Уилямс? Кога? Защо не ги разследват?
Защото са американки , а на мафиата WADA им е наредено, да не правят допинг тестове на американки или на западно-европейски състезатели!
Затова напълно съм убеден , че допинг тестът на мафията WADA е с цел Маша да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Време е мафията WADA да направи допинг тест на Серина и Винъс Уилямс, но на нея и е забранено да ги разследва , понеже са американки!
ЕТО ТОВА Е ДВОЙНИЯТ ЛИЦЕМЕРЕН СТАНДАРТ НА ЗАПАДА , КОЙТО НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ!
АЗ ПОДКРЕПЯМ МАРИЯ ШАРАПОВА , ЗАЩОТО СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН , ЧЕ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ДОПИНГ "ТЕСТ" НА МАФИЯТА WADA Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ПОРЪЧКА ОТ САЩ С ЦЕЛ СЕРИНА УИЛЯМС ДА СПЕЧЕЛИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В РИО!
ХАЙДЕ , РАЗСЛЕДВАЙТЕ СЕРИНА УИЛЯМС, ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТЯ ЩЕ ДАДЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН ДОПИНГ!РАЗСЛЕДВАЙТЕ Я , КАТО СТЕ ТОЛКОВА "ПРИНЦИПНИ"!

Аз да попитам няколко неща.

- Колко е балансът между въпросната и Серина? :lol:
- Защо реши, че Серина не дава допинг тестове?
- Защо тази "рускиня" дава пресконференция на английски и го прави от САЩ?
- Къде е домът на тази "рускиня" и защо живее в САЩ дето били направили конспирация срещу нея? :lol:

Серина е с баланс на + срещу всички тенисистки. Кво няма, те залягат момичетата под топката кат лупне туй животно форхенд отсреща.
Останалото няма значение в случая.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2016 12:02

fcb_bg написа:не се учудвам, нали си поддръжник на антируските санкции...

Не на всичките ! :evil:
За Анна Курникова и Ирина Шейк, ще направя изключение. :mrgreen:

[center][wrapimg=]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/48/Anna_Kournikova-Bagram_Airfield_2009.jpg/260px-Anna_Kournikova-Bagram_Airfield_2009.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Irina_Shayk_%28Straighten_Crop%29.jpg/250px-Irina_Shayk_%28Straighten_Crop%29.jpg[/wrapimg]
Последна промяна от THE G.A.M.E на 11 мар 2016 12:17, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 11 мар 2016 12:08

Абсолютно безмислена тема, целяща да внуши колко е лош Западът. Те, руснаците винаги се правят на онеправдани и прецакани, когато стане дума за допинг. Типично за тях е да търсят вината другаде, а не у тях. В случая, обаче Шарапова сама си признава, съжалява и излиза с известно достойнство от неприятната ситуация. И веднага разни ''червени защитници на правдата' започват да пишат безумия за "добите и лошите".

Върни се в “Свободна зона”