673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот dindan » 08 фев 2016 23:34

Днес, в 15.00 часа, Слави Трифонов, Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Филип Станев, Иво Сиромахов, Александър Вълчев, Драгомир Петров, Иван Кулеков и Евгени Димитров, внесоха в Народното събрание подписката за референдума. В нея са се подписали 673 481 души.
„673 481, но това не са подписи, а това са 673 481 съдби. 673 481 мечти. Така че, държавата е необходимо да се съобрази с тези мечти и съдби. По закон трябва да са събрани 400 000 подписа. Събрани са 673 481 мечти.“ – заяви Слави.
„Радвам се, че открихте Референдума, между другото, той е от три месеца“, обърна се Слави към присъстващите журналисти. Повод за което беше медийното мълчание през цялото време, докато течеше събирането на подписи.
На въпрос дали влиза в политиката, Слави отвърна с насмешка и съответен въпрос: „В какъв план?“. Това, което правя в телевизионното предаване, също е политика, и вие правите политика, каза Слави. На уточняващ въпрос той отвърна, че не го вълнуват партии и за него те не съществуват в този им вид. „Важни са 673 481 личности“, подчерта Слави.
„673 481 съдби са решили да подложат на референдум тези въпроси. Политиците са избрани от хората. Ако не се съобразят с тези 673 481 личности, ще си понесат последствията.“ – каза Слави. Последствия, всякакви, каза той и се обърна отново към журналистите: „Ще наблюдавате процеса, тогава. Този път, надявам се, и да го отразявате, защото вие не отразявате този референдум в продължение на три месеца. А сега ще го отразявате, предполагам, защото зад него стоят 673 481 личности.“
– – –
Подписите бяха внесени в Деловодството на НС, паралелно на хартиен и електронен носител. На хартиен носител бяха предадени 147 броя класьори, поставени в 19 кашони и запечатани в присъствието на представители на Народното събрание, Инициативния комитет и шефа на НСО.

http://www.slavishow.com/673-481-подписи-с-искане-за-референдум-внесе/
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 фев 2016 23:34

Тука всичките големи разбирачи, затова стигнахме до 4.5 милиона население.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 фев 2016 23:36

Ако няма какво да кажете, то недейте да пишете глупости. Темата е за референдума, важен за всички ни, а не за Слави Трифонов! И като ми почнете с тия клишета за чалгата и възпитанието и ми се драйфа. :x Чалгата е виновна за всичко! Понеже в хип хопа няма вулгарни текстове, има и рок групи с доста провокативни текстове, ама какво ? Айде стига! :evil: Натрапи се едно мнение как този стил музика е виновен за всичко и само това ще повтаряме. Никой не ни е виновен, бе! Ние сме си виновни! Сами не си възпитаваме децата и им позволяваме да се държат така. Гери Никол хубаво ли се държи ?! И тя ли е от чалгата ?! ВЪЗПИТАНИЕ !!!!! Липсата на такова е проблемът на обществото. Деца на 7-8 години псуват като хамали, момиченца на 14-15 имат повече сексуални партньори от жени на 23-24 години. Ама иначе чалгата, рокът, рапът и ... не знам си кво са виновни, че хвърляш таблета на детето и викаш "Не ме занимавай".

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2016 23:38

TodorT написа:Ако няма какво да кажете, то недейте да пишете глупости. Темата е за референдума, важен за всички ни, а не за Слави Трифонов! И като ми почнете с тия клишета за чалгата и възпитанието и ми се драйфа. :x Чалгата е виновна за всичко! Понеже в хип хопа няма вулгарни текстове, има и рок групи с доста провокативни текстове, ама какво ? Айде стига! :evil: Натрапи се едно мнение как този стил музика е виновен за всичко и само това ще повтаряме. Никой не ни е виновен, бе! Ние сме си виновни! Сами не си възпитаваме децата и им позволяваме да се държат така. Гери Никол хубаво ли се държи ?! И тя ли е от чалгата ?! ВЪЗПИТАНИЕ !!!!! Липсата на такова е проблемът на обществото. Деца на 7-8 години псуват като хамали, момиченца на 14-15 имат повече сексуални партньори от жени на 23-24 години. Ама иначе чалгата, рокът, рапът и ... не знам си кво са виновни, че хвърляш таблета на детето и викаш "Не ме занимавай".

Точно чалгата е виновна за гери никол, крисковци, азисовци - всички са рожби на една майка. Ама на чалгарите им е невъзможно да го приемат това. Хип-хоп темата даже не я подхващай, че там ще те насера доволно.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 фев 2016 23:45

[offtopic]:lol: :lol: :lol: С дървени философи не се спори! Пак чалгата е виновна за Гери Никол, Криско, Килата. В това, което пишеш, си прав само, че всички са рожби на една майка- БЪЛГАРИЯ! И съвет към теб: възпитавай децата си така, че независимо каква музика слушат да не се отразява на мисленето и поведението им! Толкова по темата за чалгата. Това е тема за референдума и няма да спамя. ;) Ходи "сери" когото искаш и където искаш[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2016 23:48

TodorT написа:[offtopic]:lol: :lol: :lol: С дървени философи не се спори! Пак чалгата е виновна за Гери Никол, Криско, Килата. В това, което пишеш, си прав само, че всички са рожби на една майка- БЪЛГАРИЯ! И съвет към теб: възпитавай децата си така, че независимо каква музика слушат да не се отразява на мисленето и поведението им! Толкова по темата за чалгата. Това е тема за референдума и няма да спамя. ;) Ходи "сери" когото искаш и където искаш[/offtopic]

Организаторът на този референдум също подлежи на коментар, така че не ми се оправдавай. Трифоновата персона е абсолютно скандална и не трябва да получава такова обществено одобрение, но все пак то е факт. Значи деградацията е налице. Цялата история ми прилича напълно на "догановия патриотизъм". :lol: Направо да се разплачеш от умиление за тези велики патриоти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2016 23:50

diplomat написа:
TodorT написа:Ако няма какво да кажете, то недейте да пишете глупости. Темата е за референдума, важен за всички ни, а не за Слави Трифонов! И като ми почнете с тия клишета за чалгата и възпитанието и ми се драйфа. :x Чалгата е виновна за всичко! Понеже в хип хопа няма вулгарни текстове, има и рок групи с доста провокативни текстове, ама какво ? Айде стига! :evil: Натрапи се едно мнение как този стил музика е виновен за всичко и само това ще повтаряме. Никой не ни е виновен, бе! Ние сме си виновни! Сами не си възпитаваме децата и им позволяваме да се държат така. Гери Никол хубаво ли се държи ?! И тя ли е от чалгата ?! ВЪЗПИТАНИЕ !!!!! Липсата на такова е проблемът на обществото. Деца на 7-8 години псуват като хамали, момиченца на 14-15 имат повече сексуални партньори от жени на 23-24 години. Ама иначе чалгата, рокът, рапът и ... не знам си кво са виновни, че хвърляш таблета на детето и викаш "Не ме занимавай".

Точно чалгата е виновна за гери никол, крисковци, азисовци - всички са рожби на една майка. Ама на чалгарите им е невъзможно да го приемат това. Хип-хоп темата даже не я подхващай, че там ще те насера доволно.

Комсомолец, ти си си достатъчно посран, не посирай и темата, ако обичаш 8-) Музикален инвалид, ама тръгнал да насира ;) Аматьорче :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 08 фев 2016 23:52

Ами като не те кефи референдума не ходи да гласуваш,гласувай за ГЕРБ,БСП,Атака,ДПС... или за която партия искаш,заради такива като теб сме на това дередже,само мрънкаме по форумите и чакаме някой да дойде и да ни оправи.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 фев 2016 23:53

В Полша една от техните рок-звезди влезе със движението си Кукиз-15 в парламента. Реакциите в предизборната кампания не бяха по-различни от тези, които чета тука, но много от младите глсуваха за него. С една разлика - не ми е известно да са обвинявали Кукиз в културен конформизъм, който принизява полската култура. Докато за мене Слави е един твърде влиятелен фактор в целенасоченото опростачване на нацията ни. Достатъчно са шегите му - предимно свързани с долницата, и позите и интонациите му, издаващи желанието да кокетничи със зрители, чийто културен олтар е кръчмата. Такива и тука ги има и всеки ги знае.
Като поведение и излъчване не бих го отличил от сегашния ни премиер. Като интелект го поставям по-ниско просто за това, защото при сравними дадености Б.Б. постигна повече - разбирайте го както искате ...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2016 23:54

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Комсомолец, ти си си достатъчно посран, не посирай и темата, ако обичаш 8-) Музикален инвалид, ама тръгнал да насира ;) Аматьорче :!:

С теб никой не иска да общува. ;) Ти си като бежанец или мангал в този форум. Стой си кротко в ъгъла и си бъркай по дупките - на никого не му пука за поредните ти глупости. :lol:

Върни се в “Свободна зона”