Мнениеот peliforewer » 21 яну 2016 22:05
Не Ви ли писна от малоумия,един баща има нужда от помощ и всеки който може помага,доколкото прочетох Лудогорец е отделил 5 хил.лв.,също и Левски,мога да кажа само БРАВО.Добре е че се пусна и тема,това трябва да се афишира и който може да помага,знам как е, събирал съм пари за младо момиче болно от рак,оперираха го във Франция и вече три години оттогава е живо и здраво,дай боже и Головодов-старши да е късметлия.А тези които веднага намериха начин да се захапят и в тази тема не им прави чест,първо Вие сигурни ли сте че тези тримата коментиращи,които се изказаха неподготвени наистина са от ЦСКА,защото аз се съмнявам,а съм им чел доста от коментарите,така че тези не могат да бъдат представителна извадка на феновете на ЦСКА.Днес Алекс Алексиев каза нещо много важно,България вече е фронтова държава,ние да се делим на левскари и цесекари или да бъдем българи,желая Ви всичко добро,а жеста на ФК Левски е много добър.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...