72 години от бомбардировки над София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

messi.fan

Re: 72 години от варварските бомбардировки на САЩ над София

Мнениеот messi.fan » 10 яну 2016 21:00

orlando7 написа:
dodo7271 написа:Никога Чърчил не е казвал такова нещо.

Може да не е казвал,ама пак си остава мерзавец!

Такъв е. Лично на мен ми е любопитно кога тролските доларджии ще се активизират и ще тръгнат да ни обясняват как това да се изравни София със земята е нещо съвсем нормално. И как едва ли не сме си го заслужавали. И такива "хора" се пишат българи. :roll: Срам и позор. Срам и позор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2016 21:01

messi.fan написа:Това Синчец е просто ужасяващо. :shock: Но по-гунсно и по-отблъскващо е, че има "българи", които го защитават. Нещо повече, дори оправдават тези варварски бомбардировки над София и страната. :shock: Как би коментирал това, Синчец ? :roll:

Без коментар!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 яну 2016 21:02

fcb_bg написа:
mirodes написа:Всъщност България обявява война на САЩ.Интересно какво трябва се очаква като реакция по време на война.А и за бомбандировките си има и конкретен повод-няколко дни преди това български изтребители свалят американски самолети,които са отивали да бомбандират нефтените полета в Плоещ,Румъния.Тези самолети само са прелитали над България и именно затова тяхното сваляне е разгневило американците.

Ам разбира се кво да се очаква - укрепваш си позициите на военните, онез изненадващо ти сипват бомбарес върху цивилните. Наистина кво да очакваш я. Добре, че още не са били измислили Дебелака, че знае ли човек....

Друго си е да нахлуеш в мирна Финландия и да си делнеш Полша с нацистите, нали ??!
Ама за тея неща не съм видял да се възмущаваш, те са много яки, нали тъй ??! :lol: :lol: :lol:

Бати, точно руснак ще чете морал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2016 21:03

Uncle_Sam написа:Съветската окупация уби стотици пъти повече българи, съсипа българската икономика, унищожи българското село, изкорони желанието ни за борба и ни превърна в роби, каквито за пет века Османската империя не успя да ни превърне.

Пиши за реднешките бобми бе Доларакбарец, докат търкаш кенефа в ЮС ембаси. Плочата в двора си я лъснал оше рано сабален, знаем...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 яну 2016 21:04

sin4ec написа:Дипломате, академик Марков го чета с удоволствие-така е. 1982-колкото на дансчо му пука за онези, толкова и на този. Чичо Сам-погрижи се за ректума си.
Мен ме кефи иронията в темата, не самата тема!

Тоя чичо Сам и той е някаква утайка, която само влиза, за да дразни и провокира, бати, напълни се тук с човешка тор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 яну 2016 21:06

sin4ec написа:Дипломате, академик Марков го чета с удоволствие-така е. 1982-колкото на дансчо му пука за онези, толкова и на този. Чичо Сам-погрижи се за ректума си.

Тежък и мрачен ден в българската история, но все пак сме били на война като на война... Поклон пред пазителите на България, загинали закриляйки родната земя, и пред невинните жертви, които с нищо не са допринесли за разпалването на поредната глупава война. Това ще кажа по темата и спирам да пиша.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 яну 2016 21:07

1982 написа:Друго си е да нахлуеш в мирна Финландия и да си делнеш Полша с нацистите, нали ??!
Ама за тея неща не съм видял да се възмущаваш, те са много яки, нали тъй ??! :lol: :lol: :lol:

Бати, точно руснак ще чете морал.

Едното няма нищо общо с другото.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2016 21:07

1982 написа:

Тоя чичо Сам и той е някаква утайка, която само влиза, за да дразни и провокира, бати, напълни се тук с човешка тор.

Боли те хуя. Седи глей сеир... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 яну 2016 21:10

„Винаги казвай истината, само истината, но никога цялата истина”. Паул Йозеф Гьобелс
Ще добавя няколко факта, във връзка с иначе доста изчерпателно поднесената тема:
1. В бомбардировките над София, освен американски и английски самолети, са участвали и югославски самолети на нашите „братя” – сърбите.
2. За разлика от САЩ и Обединеното кралство, с които България през 1944 година е била в състояние на война, други наши „братя” – от братския СССР бомбардират български градове още през 1941 година – Русе, Добрич, Стара Загора, Казанлък, Горна Оряховица... Както добре знаем, България не е изпратила нито един войник на Източния фронт, а СССР обявява война на България чак на 5 септември, 1944 година.
3. Един от героите, защищавал небето над София на 10 януари, е германският капитан Герхард Венгел от Луфтвафе, изтребителна ескадра Eismeer („Ледено море”), загинал заедно с четирима свои другари във въздушен бой. Неговата паметна плоча, издигната в градинката при плувен комплекс „Мадара”, е поругана и разбита на 20 юли, 2012 година. Счита се, че зад това деяние стоят комунистически боклуци от небезизвестната организация „Червено действие”. Още на следващия ден, обаче, надписът с името на капитана е възстановен, врязан в самата витошка морена. През ноември, 2013 година плочата е възстановена напълно.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 яну 2016 22:02, променено общо 8 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 яну 2016 21:10

Мда, как пък никой не се появи да се зарадва, че са ни бомбардирали. Странно. Нещо не е наред, не се дават достатъчно от тая пуста нестабилна валута - долара.

Ама пък може би няма да забравим, но ще простим. Това е интересна възможност.

Върни се в “Свободна зона”