Другата страна на протеста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Другата страна на протеста

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 05 ное 2015 10:40

Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 05 ное 2015 10:45

mirodes написа:
forever bluet написа:Познавам няколко служители на МВР . И редови полицаи и служител на ДАНС и Бопаджия. Общото между всички тях е ,че са супер самонадеяни тежкари,хипер прости и нагли и че жените им не могат да ги траят и ....... :) Нещо им става на тези момчета и мъже,като влязат в системата. Решават,че са нещо супер а всъщност са просто бездарници,които за нищо друго не стават. Не случайно ,като излязат от системата и стават ,или бандити или охранители. Няма да коментирам основанията им за протестите,но е очевидно че някой ги буни и нахъсва. А изцепките им срещу нормални хора показват,колко им е багажа. Едно не са сметнали обаче: Че след протестите,много от тях ще хванат гората и ще скимтят. Всеки който е тръгнал срещу Правителството е загубил. В момента точно МВР си води записки и разработва най-буйните протестъри и съкращенията ще бъдат точно така направени. Другите ще млъкнат доволни от запазените привилегий,а неудобните и излишните ще излетят на улицата. А да псуваш и ругаеш беззащитни хора е кощунство за ,което Господ и Възмездието ги е наказал и ще ги наказва!

Първо се научи да пишеш грамотно,а после се изказвай кой бил бездарен.Привилегии не се пише с й.Промитият ти мозък вижда навсякъде конспирация.А да ти е хрумнало,че полицаите протестират,защото им намаляват заплатите и отпуските?Аз също съм полицай и с готвените промени ще ме ощетят с по 1500 лева годишно и 10 дни отпуск.Малко ли ти се виждат?Защото за мен това не са малко пари.Сметни ги за 20 години колко стават.

Ти си олицетворение на българския порицай. Тъп, та вдлъбнат. Къде прочете, че ще ти орежат 1500 лв.? Къде? Даже не знае какво пише, а протестира. Дори минимална заплата не заслужавате. Големи тежкари срещу беззащитни хора. Да удряш жена с палка. Аплодисменти. Пет човека да ритате паднал на земята човек. Пълни комплексари. Назначават Пеевски за шеф на ДАНС и вместо да се възмутите го защитавате. Мишки. Да си късате дрехите и да твърдите, че са ви ги скъсали, а след това повишение. Хомосексуалисти сте. Продават на метри от РПУ-тата наркотици и не знаете, че подобно нещо се случва. Защо не протестирате?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 ное 2015 10:46

Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.

Тоз нож е много як - след изборите ти казват, че това, което ти по договор ще ти го вземат половината, а ти трябва да си вършиш работата без да мънкаш. Защо след изборите? Защо винетките след изборите? Защо намаление на учебни часове в профилирани гимназии и изобщо премахване на "История" след 10-ти клас от учебната програма също беше оставено за след изборите?
Такова драстично орязване на нищо не прилича. Това е все едно да кажат на работещите - от 2016-та прагът за пенсиониране става 66г.
Ами не става така.
Последна промяна от fcb_bg на 05 ное 2015 10:47, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2015 10:47

Никаква подкрепа за ушевите от моя страна .Няма как да подкрепя хора на които циганките им духат и те ги защитават .

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 05 ное 2015 10:52

forever bluet написа:
mirodes написа:
forever bluet написа:
mirodes написа:
forever bluet написа:Познавам няколко служители на МВР . И редови полицаи и служител на ДАНС и Бопаджия. Общото между всички тях е ,че са супер самонадеяни тежкари,хипер прости и нагли и че жените им не могат да ги траят и ....... :) Нещо им става на тези момчета и мъже,като влязат в системата. Решават,че са нещо супер а всъщност са просто бездарници,които за нищо друго не стават. Не случайно ,като излязат от системата и стават ,или бандити или охранители. Няма да коментирам основанията им за протестите,но е очевидно че някой ги буни и нахъсва. А изцепките им срещу нормални хора показват,колко им е багажа. Едно не са сметнали обаче: Че след протестите,много от тях ще хванат гората и ще скимтят. Всеки който е тръгнал срещу Правителството е загубил. В момента точно МВР си води записки и разработва най-буйните протестъри и съкращенията ще бъдат точно така направени. Другите ще млъкнат доволни от запазените привилегий,а неудобните и излишните ще излетят на улицата. А да псуваш и ругаеш беззащитни хора е кощунство за ,което Господ и Възмездието ги е наказал и ще ги наказва!

Първо се научи да пишеш грамотно,а после се изказвай кой бил бездарен.Привилегии не се пише с и.Промитият ти мозък вижда навсякъде конспирация.А да ти е хрумнало,че полицаите протестират,защото им намаляват заплатите и отпуските?Аз също съм полицай и с готвените промени ще ме ощетят с по 1500 лева годишно и 10 дни отпуск.Малко ли ти се виждат?Защото за мен това не са малко пари.Сметни ги за 20 години колко стават.

След като си полицай и чета написаното ти ,се убеждавам че съм прав! Ама много ,много прав! Обаче понеже мисля,че достатъчно ясно се изразих в първия си пост нямам никакво намерение да влизам в полемики точно с теб. Аз съм от тези,които не чакат Държавата да им даде привилегиЙ,а са учили достатъчно за да държат съдбата си в собствени ръце и живеейки според законите и правилата да се оправят добре в Живота. Ако те интересува,Ай Ти специалист съм и твоята заплата я изкарвам за 1 /един/ ден!

Ако ще и милиони да изкарваш ,пак ще си останеш духовно беден.Мъртва душа.Самият факт,че изтъкваш колко много пари получаваш и се подиграваш на мен,че вземам малко пари,говори какво мизерно същество си.И не само ти си учил.Аз съм завършил езикова гимназия и"Право",но избрах да работя като полицай,защото за мен това е призвание и възможност да помагам на хората.Но такива като теб няма как да ме разберат,защото сте материалисти и съдите за човек по това колко пари изкарва.

Оценка са това какъв съм ще ми дава семейството ми и хората не които държа! Не и ти! И изобщо не ми дреме,като какъв ще ме определиш. Когато аз съм учил като луд ,когато освен 114 гимназия/провери коя е и какво се изучава/ учех и Френски и Испански език,когато в университета се потях да уча 2 специалности наведнъж някои са чакали привилегии. Аз не ,не и аз. Аз знаех,че не Държавата ми е длъжна ,а аз на семейството си! И ако ще живея,за да съществувам не е достойно! И никога,ама никога не съм търсил връзки за да вляза някъде в някоя система,за да чакам привилегии. Привилегиите си ги създавам сам и те не зависят от никой и от никакви протести. Край с темата. На диаметрално противоположни позиции сме. Дори и заради факта,че такива като мен и останалите хора плащаме заплатите на такива като теб. Всичко добро ти желая и успех във всичките ти борби и начинания,дори и в това да дочакаш деня в който на 50 години ще те пенсионират . ;)

Изказаното от теб най-добре говори какъв човек си.Веднага побърза да се похвалиш,че получаваш много пари,без това изобщо да има някаква връзка с темата.Що се отнася до образованието-казах ти,че не само ти си учил.Ако смяташ,че през 80-е години лесно се влизаше в езикова гимназия,си в голяма грешка.Тогава имаше десетки кандидати за едно място,а не като сега сульо и пульо да учи там.Или пък"Право",когато тази специалност се изучаваше само в два университета.Не може всички да сме Ай Ти специалисти.В цял свят полицаите получаватзаплати от държавният бюджет.И не ти прави чест,че плюеш по полицаите без изобщо да си наясно каква е спецификата на работата им.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 05 ное 2015 10:55

Спецификата на работата на полицаите всички я знаем много добре. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 05 ное 2015 11:00

mirodes написа:

Първо се научи да пишеш грамотно,а после се изказвай кой бил бездарен.Привилегии не се пише с й.Промитият ти мозък вижда навсякъде конспирация.А да ти е хрумнало,че полицаите протестират,защото им намаляват заплатите и отпуските?Аз също съм полицай и с готвените промени ще ме ощетят с по 1500 лева годишно и 10 дни отпуск.Малко ли ти се виждат?Защото за мен това не са малко пари.Сметни ги за 20 години колко стават.

А когато ви увеличаваха заплатите, на фона на това, че режеха от бюджета всичко друго нямаше проблем, нали? Тогава никой не беше виновен и бесепето беше ангелче, щото държавата тънеше в заеми, но се отделяха по няколкостотин милиона допълнително за вас и бонусчетата ви?
И не! Не ги залужавате! Вижте отношението ви към хората и тогава ще разбереш защо ние не ви харесвамe. И да - и аз имам приятели полицаи и всички са точно такива, каквито ги описва forever blue!
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 05 ное 2015 11:03

1312 БЕ! Тоя протест има само една страна - на кочината, от която са наизлезли всичките!

П.П. Някой да не си помисли, че ги 'боядисвам'.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 05 ное 2015 11:06

fcb_bg написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.

Тоз нож е много як - след изборите ти казват, че това, което ти по договор ще ти го вземат половината, а ти трябва да си вършиш работата без да мънкаш. Защо след изборите? Защо винетките след изборите? Защо намаление на учебни часове в профилирани гимназии и изобщо премахване на "История" след 10-ти клас от учебната програма също беше оставено за след изборите?
Такова драстично орязване на нищо не прилича. Това е все едно да кажат на работещите - от 2016-та прагът за пенсиониране става 66г.
Ами не става така.

Имам двама-трима полицаи приятели канари, за които няма как да кажа нещо лошо, но прекалено често се сблъсквам с келемета в униформи, които си избиват комплексите не за сметка на престъпниците, а на обикновените хора, които им плащат заплатите. Бързам да уточня: не съм ултрас, и никога не съм участвал в мелета по стадионите. Просто преди 2 години полицаите се държахте като еничари, бихте младежи, момичета, майки с деца пак заради тези 20 заплати накуп и ревахте, че ви смущавали спокойствието. Няма как да ви съчувства народът.
Според мен, най-справедливо би било да се съкрати наполовина раздутия ви щат, да ви осигурят техника и обучение по западни стандарти - и който работи, да получава двойно по-висока заплата; който го хванат да изнудва и взима пари под масата - директно при военната прокуратура и в пандиза!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 ное 2015 11:15

Vincenzo написа:
mirodes написа:

А когато ви увеличаваха заплатите, на фона на това, че режеха от бюджета всичко друго нямаше проблем, нали? Тогава никой не беше виновен и бесепето беше ангелче, щото държавата тънеше в заеми, но се отделяха по няколкостотин милиона допълнително за вас и бонусчетата ви?
И не! Не ги залужавате! Вижте отношението ви към хората и тогава ще разбереш защо ние не ви харесвамe. И да - и аз имам приятели полицаи и всички са точно такива, каквито ги описва forever blue!

И аз имам познати полицаи, някои са такива, каквито ги описа forever bluet, някои са читави, даже единият от тях кара Опел Вектра 92-ри набор. да се слагат всички под обща знаменател е най-малкото малоумно, още повече когато това се прави от някой с претенциите "да е много учил".
За пример за грешка в системата(това май е ИТ лаф :roll: ) ще дам акцията в Лясковец довела до смъртта на Шарков и раняването на 3-ма негови колеги. Тя е плод на малоумно оперативно ръководство.
Същите такива са началници на тези, които протестират сега на улицата.
Когато правителството на Орешарски нямаше средства да изплаща разходите на болниците - следствие от малоумната здравна политика на кабинета на Борисов, кой ли се сети, че не са виновни тогавашните управляващи?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”