БХК номинира убиец на фен на Левски за "Личност на годината"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: БХК номинира убиец на фен на Левски за "Личност на годин

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2015 19:49

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:
SobieskiVanilla написа:Първо, заглавието е тъпашко - ако убитият беше фен на Славия или Чумерна - по-различно ли щеше да е?

Нямаше да е по-различно,но убитото момче е беше фен на Левски,не виждам какво му е тъпашко на заглавието.

Амииииии.... Примерно заглавие от род ана:
" БХК номинира убиец на български младеж за "Личност на годината" е в пъти по-подходящо! Убитият е първо българин и след това левскар, нали поне това разбираш?!

Виж се как се хващаш за дребни неща,тук става въпрос за нещо сериозно,намери си селска дискусийка и се изявявай там.

Първо ти си виж поста, на който съм отговорил!
А дискусията наистина е сериозна, защото става дума за (уж) българска правозащитна организация, която никога не защитава България и българите.
Отново да ти натъртя, че убитият е първо българин, а едва след това студент, софиянец, левскар... допълненията ги оставям за теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 ное 2015 19:51

fcb_bg написа:"Организация на затворниците в България". Ебаси якото!

Профсъюз на затворниците ли, що ли? :lol:

"Правозащитна" организация, която защитава правата само на циганите, обратните и убийците, с неизвестно финансиране, трябва да бъде разследвана.

Но това в no country няма да стане.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 04 ное 2015 19:52

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:
SobieskiVanilla написа:Първо, заглавието е тъпашко - ако убитият беше фен на Славия или Чумерна - по-различно ли щеше да е?

Нямаше да е по-различно,но убитото момче е беше фен на Левски,не виждам какво му е тъпашко на заглавието.

Амииииии.... Примерно заглавие от род ана:
" БХК номинира убиец на български младеж за "Личност на годината" е в пъти по-подходящо! Убитият е първо българин и след това левскар, нали поне това разбираш?!

Виж се как се хващаш за дребни неща,тук става въпрос за нещо сериозно,намери си селска дискусийка и се изявявай там.

Няма никакво значение, дали убитото момче е левскарче или цесекарче. След онзи миризлив англичанин, чужденец отново уби българин... в България! :idea:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 ное 2015 20:00

Ако аз заколям англичанин в Англия , дали Б/британския/ХК, ще ме номинира за коляч на годината?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 ное 2015 20:01

Антибългарска организация. Трябва да се закрие.

Captain Stottlemeyer написа:В такива случаи винаги е хубаво да се дават линкове, както и да се цитира мнението на другата страна:
"Във връзка с възникналите въпроси, повдигнати от няколко медии у нас, около номинацията на Джок Полфрийман за “Човек на годината” 2015 г. Български хелзинкски комитет заявява следното:
С наградите „Човек на годината“ всяка година целим да отличим постиженията на хора и организации в правозащитната сфера. Искаме да им дадем гласност и да признаем заслугите им. За тази цел разчитаме на номинации от страна на публиката. Всеки човек има право да номинира хора или организации, които според него заслужават да бъдат отличени. За да бъде приета номинацията, тя трябва да се аргументира чрез посочване на конкретните заслуги на номинирания за предходната година.
Една от номинациите, които получихме тази година, беше на австралийския гражданин Джок Полфрийман, който понастоящем излежава 20-годишна присъда за убийство в софийския затвор. Номинацията, направена от съгражданката му Каролайн Стейпълс, е аргументирана с участието му в създаването и работата на първата и единствена към момента законно регистрирана организация на затворници в България.
Номинацията на Джок Полфрийман напълно отговаря на критериите и изискванията, които сме поставили предварително, и въз основа на това, няма аргументи, с които да откажем включването му сред номинираните. Номинацията е изцяло базирана на правозащитната му дейност, като активист за правата на затворниците, и приемането й по никакъв начин не е относимо към деянието, за което той е осъден.Тя не омаловажава живота на Андрей Монов или скръбта на роднините и приятелите му. БХК освен това не проверява съдимостта на никой от останалите номинирани за „Човек на годината”.
Номинации се приемаха от 1 до 31 октомври 2015 г. включително. На 10 декември 8-членно жури ще отличи основните победители в сферата на защитата на правата на човека, правата на животните и опазване на природата, избрани измежду всички получени номинации."

http://www.humanoftheyear.org/novini/st ... olfrijman/

Шегуваш ли се ?
Последна промяна от Eminem на 04 ное 2015 20:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 04 ное 2015 20:03

Каква е тази глупост за права на затворниците? Нали затвора освен да "превъзпитава" отнема правата на пребиваващите там.Макар че заради тъпи европейци имат право да гласуват.
А тези боклуци от Анти-БХК трябва да не излизат от подобно място.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2015 20:08

Мистри написа:Ако аз заколям англичанин в Англия , дали Б/британския/ХК, ще ме номинира за коляч на годината?

Със сигурност ще те номинира, но ще си получиш наградата и ще и се радваш в затвора, докато си жив.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 ное 2015 20:15

Кашчей написа:
Мистри написа:Ако аз заколям англичанин в Англия , дали Б/британския/ХК, ще ме номинира за коляч на годината?

Със сигурност ще те номинира, но ще си получиш наградата и ще и се радваш в затвора, докато си жив.

А дали ще съм жив преди да ме номинират? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 04 ное 2015 20:20

fcb_bg написа:"Организация на затворниците в България". Ебаси якото!

Щом номинират убиец за "Личност на годината" , това име най й подхожда на тази антибългарска организация, която трябва да бъде забранена със закон, след тази гавра и всичките и членове да бъдат съдени и осъдени с цялата строгост на закона! :evil:
Такава ГАВРА досега не бях виждал - да се назчава за "Личност на годината" убиец! :evil:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 04 ное 2015 20:45

Няколко неща от мен:

1. БХК са олигофрени. Рядко се случва да съм на едно мнение с тях, но когато се случи, хабя часова да търся къде съм сбъркал;
2. Затворниците имат права. Не всички са убийци или държавни предатели, а само който не е влизал в затвор, не знае в какви убийствени условия съществуват. Няма да коментирам дали трябва да се подобрят или не тези условия, но със сигурност доста международни конвенции говорят за минимални такива стандарти, за които въпросните престъпници имат право да се борят;
3. Да номинираш убиец за Личност на годината само по себе си е безочливост, напълно в стила на БХК. Когато става въпрос да номинираш някой за нещо, за което той се е заел, само щото са го осъдили правилно за убийство на български гражданин, е отвратителен опит БХК да бъде намразена и от последните трима души в тая държава, които не я мразят. Тук не става въпрос убитият етнически българин ли е, фен на Левски ли е, убиецът австралиец ли е или е майка Тереза.

Върни се в “Свободна зона”