България гласува за местна власт и на референдум
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България гласува за местна власт и на референдум
В момента е по-важно референдума. И на тези избори не виждам кметове които заслужава да се гласува за тях. И като видя плакат кандидат за кмет и общински съветник. Като е толкова сигурен в победа си защо не се е кандидатирал за едно от двете. Май е по-важно да се докопаме до властта. Няма значение колко и как.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
Коле, точнои умно момче си, ама само ми обясни какъв закон може да гласува Бат'Сали, при положение, че тоя мангал не знае български и не прави разлика м/у "концепция" и "концесия"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Черният козел
- Контакти:
k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
Ясно ти си се примирил.Мижитурка му викам аз ! Е щом ти харесва,ти си знаеш.Те това и чакат само платените да гласуват !!!!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- damyanov1963
CTAHKO написа:Който гласува е национален предател
+
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CTAHKO написа:k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
Коле, точнои умно момче си, ама само ми обясни какъв закон може да гласува Бат'Сали, при положение, че тоя мангал не знае български и не прави разлика м/у "концепция" и "концесия"Ей този в момента е с имунитет, благодарение на всички гласували
Не е това. В последната година излязох на пазара самостоятелно, дет се вика - да съм си сам началник. Тотално ми се промениха представите за всичко. Ако няма схема - няма пари и туй то. Пък си представям какво ще да е сред власт имащите
В София гласуват предимно пенсионерите, циганите и "новите" софиянци. 

Черният козел написа:k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
Ясно ти си се примирил.Мижитурка му викам аз ! Е щом ти харесва,ти си знаеш.Те това и чакат само платените да гласуват !!!!!
И Колето ли е виновен за всичко това

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Черният козел написа:k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
И Колето ли е виновен за всичко товаНима тези, за които си гласувал ТИ не им остана време, за тези 25 години да променят закона ли
Нима за теб е нормално, импотентни индивид като Волен Сидеров да върви по улиците, да бие шамари на обикновените хора и да им обяснява, че ще им бие шамари и ще прави каквото си иска, щото е с имунитет
Имунитет, който е даден от такива като теб
Станко, за тези думи е възможно Волен да те подведе под отговорност, а ти имунитет нямаш
k_oleto написа:CTAHKO написа:Черният козел написа:k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
И Колето ли е виновен за всичко товаНима тези, за които си гласувал ТИ не им остана време, за тези 25 години да променят закона ли
Нима за теб е нормално, импотентни индивид като Волен Сидеров да върви по улиците, да бие шамари на обикновените хора и да им обяснява, че ще им бие шамари и ще прави каквото си иска, щото е с имунитет
Станко, за тези думи е възможно Волен да те подведе под отговорност, а ти имунитет нямаш
Може да го подведе под отговорност само за обвинението за импотентност.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Черният козел
- Контакти:
fcb_bg написа:k_oleto написа:CTAHKO написа:Черният козел написа:k_oleto написа:И аз няма да гласувам. Не виждам причина и смисъл да го правя. В последното НС влязоха доста нови лица, но .....как беше оназ приказка за бардака и курвите
Може да го подведе под отговорност само за обвинението за импотентност.За всичко останало е виновен.
Не е сигурно дали той е бащата

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.