Той си има и нормална песен по принцип на тази песен или по точно на тази мелодия и си е много хубава песен.
Казвам го защото виждам мнения, които казват как се бил подигравал с оригиналната руска песен и прочие.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DMZG6cBlMJ0[/youtube]
Ще се самосезира ли прокуратурата за тази песен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще се самосезира ли прокуратурата за тази песен?
JimBeam написа:Той си има и нормална песен по принцип на тази песен или по точно на тази мелодия и си е много хубава песен.
Казвам го защото виждам мнения, които казват как се бил подигравал с оригиналната руска песен и прочие.
Не я бях чувал.
Трябва да му се признае на Трифонов тук.Много е добра .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

mahtava написа:На келеша пуснал темата един съвет - да почва да учи руски ще му трябва в бъдеще!
Знам прекрасно руски, ама ти накъде? Без немски... Германците приемат всякаква палач, но не и българи незнаещи немски.

... и после внезапно си направих секуро.
- aleksandrov77
Песента е перфектна!
А самата смехотворна тема е създадена с цел провокации!

А самата смехотворна тема е създадена с цел провокации!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
-
- Контакти:
Не обичам такива "близачи" какъвто е автора на темата.За това сме си изстрадали тази демакрация за да няма такива дето да ни казват как да мислим,какво да говорим-освен ако не е "тролче" на ДАНС. Личи си ,че "човечето"живее в някакъв измислен Биг-Брадъровски свят ! Мисля,че не си заслужава да се дискутира с такива хора от каменната ера..................
- action66
- Контакти:
Напротив.Колкото повече песни има,които осмиват американското малоумие,толкова по-добре.Ние източните хора трябва всячески да се на присмиваме на англо-саксонците и да ги използваме в същото време.Те не могат да се сравняват с нашата източна култура и интелект.Само така Слави! Жалко,че тъпите американци не могат да чуят какво мислим за тях.Просто са заети твърде много със себе си.Но това си е техен проблем.Ние ще ги лъжем , че сме с тях , а всъщност винаги ще бъдем с нашите източни приятели.Ако хипотетично има война НАТО - Русия(такава никога не може да има поради западната слабост),сигурен съм,че болшинството източни войници ще сътрудничат на Русия. Смешни западняци,никога няма да ни разберете.
Още веднъж,нека има повече песни осмиващи западното малоумие.Хвала!
- action66
- Контакти:
FLANKER написа:JimBeam написа:Той си има и нормална песен по принцип на тази песен или по точно на тази мелодия и си е много хубава песен.
Не я бях чувал.
Трябва да му се признае на Трифонов тук.Много е добра .
Чудно! Ще го запиша и ще го пускам на туристите си лятото.Уверен съм ще го харесат.
-
- Контакти:
action66 написа:Напротив.Колкото повече песни има,които осмиват американското малоумие,толкова по-добре.Ние източните хора трябва всячески да се на присмиваме на англо-саксонците и да ги използваме в същото време.Те не могат да се сравняват с нашата източна култура и интелект.Само така Слави! Жалко,че тъпите американци не могат да чуят какво мислим за тях.Просто са заети твърде много със себе си.Но това си е техен проблем.Ние ще ги лъжем , че сме с тях , а всъщност винаги ще бъдем с нашите източни приятели.Ако хипотетично има война НАТО - Русия(такава никога не може да има поради западната слабост),сигурен съм,че болшинството източни войници ще сътрудничат на Русия. Смешни западняци,никога няма да ни разберете.
Как ще използваш тези малоумници? Какво очакваш да създадат малоумници? Източните войници включват афганистанци,иранци,иракчани,араби и още по на изток?
-
- Контакти:
Доколкото знам, една от ценностите на демокрацията за която опяват еврогейовете е свободата на словото. Е, значи всеки е свободен на говори и пее каквото си иска. Ама на мръсните еврогейове не им стиска.
Имам чувството, че тук повечето от пишещите са 4-токласници ! Какво руско имате в къщи бе ? Телевизора ли ви е руски, компютъра ли, колите на бащите ви ли са руски, аудио системите ли, кое ? Кой е този руски продукт, който е конкурентно способен извън пазара на Русия ? Какво произвеждат руснаците, освен алкохолици и военна техника ? С какво ще завладеят света ? С водка ? Добре, че имаше навремето балалайки, като нас и бившия соц. блок да им купуваме москвичите и електроните. Сега къде им е пазара на руските боклучави стоки ? Даже в Русия никой не ги иска !