Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 01:55

Дреме ми на кура, как ме приемаш, ама когато заявяваш някаква позиция, теза или мнение ще свикнеш да приемаш и контра, иначе ще оставиш впечатлението, че си балък.
Какви са ти аргументите, че това, което си написал ще се случи ? Защото хора, които я разбират тая материя, около 43 пъти повече от теб са на обратното мнение ?
И кое в написаното от мен мнение се съдържат глупости ? Трябва ли като на малко дете да ти обяснявам, че когато не си съгласен с нещо се аргументираш, защо ? Ето, аз не съм съгласен с твоята хипотеза за демографските процеси на страната и съм се аргументирал защо. А, можех с основание да напиша, че пишеш абсолютни глупости и не те приемам на сериозно, защото си написал, че след 20 год. българите ще бъдат малцинство, а това, всеки нормален човек с поне 2 гънки, ще разбере, че е практически невъзможно.

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 17 сеп 2015 02:08

Ще споменавам само факти - първо управлява ни над 12 години турска партия имаща интерес от изкривяване на демографията и ние вече си свикнахме даже на турските чалга ритми и си търпим робски. Южна България си е препълнена с турци и до 10-20 години ще се отдели. Джамиите в България са 1600 малко по-малко от църквите. С други думи сме си готови да посрещнем новите мюсюлмани и те отново ще са необразовани.

Втори факт - от Ислямска държава предупредиха, че ще ислямизират Европа, но не казаха как. По същия начин както ДПС се опират на евроатлантическите ценности в Европа така и ислямистите се възползваха и почнаха да заливат Европа с мюсюлмани насилствено, но целенасочено. Разбира се те осъзнават че съчувствието ще им свърши много по-добра работа от оръжието сетете се защо.

Трето - както виждате и сами само за година Европа доброволно се напълни с мюсюлмани и терористи, които във всеки един момент могат да внесат смут, да правят атентати или многобройни протести.В момента управленците на държавите в Европа мислят за бизнес, а не за етноси и религии - докато те мислят за бизнес стратезите кланящи се на Аллах действат активно.

Тази снимка казва достатъчно дори преди инжекцията с бежанците - вижте вторите националности във всяка държава какви са. С Европа е свършено да си знаете. Изображение
Последна промяна от Levskifan1914 на 17 сеп 2015 02:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 02:10

За човек, който има претенции, че ще споменава факти, нещо не ти се получава.
Джамиите в България са около 1200-1300. Кой факт доказва, че Южна България ще се отдели :roll:
Как ще се ислямизира Европа, при положение, че в ЕС живеят 20 млн. мюсюлмани, а останалото население на Европа е 480 млн. ? За колко години съотношението 20 към 480 ще се превърне да речем в 450 на 350 ?
Тази карта, какво точно трябва да означава, защото във Великобритания мюсюлманите са около 4 %...
В Дания, турците са 30 хил. души.
За Холандия и Белгия си прав, там проблемът, наистина е много сериозно, особено в Белгия.

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 17 сеп 2015 02:27

dunavfc написа:За човек, който има претенции, че ще споменава факти, нещо не ти се получава.
Джамиите в България са около 1200-1300. Кой факт доказва, че Южна България ще се отдели :roll:
Как ще се ислямизира Европа, при положение, че в ЕС живеят 20 млн. мюсюлмани, а останалото население на Европа е 480 млн. ? За колко години съотношението 20 към 480 ще се превърне да речем в 450 на 350 ?
Тази карта, какво точно трябва да означава, защото във Великобритания мюсюлманите са около 4 %...
В Дания, турците са 30 хил. души.
За Холандия и Белгия си прав, там проблемът, наистина е много сериозно, особено в Белгия.

Така е ползвах уикипедиа почти три пъти по-малко са от църквите и пак им е много. Иначе не става въпрос за цялата южна България, а за югоизточна - има градове, в които български почти не се ползва - виж колко градове и села са предимно с турчета, но циганията и селянията за мен са по-голям проблем. По принцип за ислямизацията на Европа се говори още от 60-те и аз лично очаквам да се случи с плавни темпове достигайки до 30% мюсюлмани много от които на ключови постове. Струва ми се, че няма кой да го спре. Ще видим.
Последна промяна от Levskifan1914 на 17 сеп 2015 02:34, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 02:33

Това, че определни села, градове или цели региони в България са със силна концентрация на български турци не е никакъв повод да се смята, че тези хора имат радикални или сепаратистки намерения. Мога да те уверя, че хората в тези региони по-скоро биха умрели, отколкото да станат част от Турската държава.
Колкото до ислямизацията на Европа, това е един целенасочен страх, който се насажда, разбира се поради политически причини и не се отдава на никакви логични и научни аргументи. Пак ще повторя от 500 мил. население в ЕС, около 20 млн. са мюсюлмани, за каква ислямизация говорим ? Не съм пророк и не мога да кажа, дали след 200-300 год. няма да е различно положението, но в близките 100 год. не виждам, как нещата ще се обърнат.

ПП: Споделям, разбира се лично мнение, кой съм аз да казвам, какъв ще бъде света след 20-30-50 или 100 год. просто някой неща ми се струват нелогични и тази тема е една от тях.

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 17 сеп 2015 02:38

Дано се окажеш прав. Не че имам нещо против резаци и тем подобни, но атентатите гарантирано ще зачестят. Тия хора убиват за кеф, а тукашните злобари ни го връщат за възродителния процес даже и медиите изкупиха да ни моделират по-лесно. Като гледам статистиките си се вижда - най-висока смъртност, най-необразовани, най-бедни, най-болни, без свобода на медиите - типично по робски. Ай, със здраве.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 02:42

Levskifan1914 написа:Дано се окажеш прав. Не че имам нещо против резаци и тем подобни, но атентатите гарантирано ще зачестят. Тия хора убиват за кеф, а нашите тукашни ни го връщат за възродителния процес. Като гледам статистиките си се вижда - най-висока смъртност, най-необразовани, най-бедни, най-глупави, без свобода на медиите - типично по робски. Ай, със здраве.

За атентатите съм съгласен, но не в България, а в останалата част на Европа.
Не забравяй,че всички тия класации, които ни отреждат на последно място са направени на база сравнение между нас и ЕС. Повтарям ЕС ! Ние сме част от най-развитият, демократичен и ценностен съюз на планета. Ако се сравняваме със страни в Азия, Южна Америка или Африка, надали нещата седят, толкова песимистично ;)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 сеп 2015 03:06

dunavfc......Не спомена колко е тази измет мангалска във Германия и Австрия...... ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 03:25

Мислех, че споменаването на 4-5 държави ще е достатъчно, но нека да ти отговоря на въпроса.
В Германия мюсюлманите са 5 %, а в Австрия са 6 % . Нека сам си прецени, дали тези числа създават предпоставки за някакви революции, бунтове, подмяна на населението и т.н. Освен това, мюсюлманите в Германия са доказали, че живеят сравнително нормално и цивилизовано в тази страна. Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0

И е много важно да се уточни, че мнозинството от мюсюлманите във всяка една европейска страна не са радикални, не са сепаратистки настроени, нито пък призовават за джихад. За съжаление при мюсюлманите в Европа важи в пълна степен поговорката – "Покрай сухото, гори и мокрото.." Заради 2-3-5 хил. зомбирани идиота страдат милиони други, които от десетилетия си работят, учат и интегрират в Европейските страни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 сеп 2015 04:39

По времето на Рейгън май имаше един атентат в берлинско кафене, умрели американци и след това той бомбардира либия в отговор 8-)

--
пп Трябва ад имаш предвид, че досегашните мюсюлмани в Германия са основно от светска турция, а не от сърцето на ислямизма, но нека да не се отклоняваме от темата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”