Четири манипулации на Левон Хампарцумян разобличени !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Четири манипулации на Левон Хампарцумян разобличени !
То това го прави още по-нагло - хем те ебават, хем ти го показват даже с колко
Няма как да ми обясни лицето арменец, че е нормално лихвите ни да са по-високи, отколкото в Германия
И после политици и все живо е с мантрите за "средния и дребен бизнес" - то тия му ебават майката на тоя бизнес
Имало лоши кредити ... В момента се отпускат кредити на де що мърда
И после как няма да са лоши
Не може да отпускаш кредит на човек, който не може да си напише името правилно 3 пъти в документите 
Леевски, оле
- botevist_75
- Контакти:
Какво може да очаквате от един химик сложен да управлява банка? Това е потвърждение на конспиративните теории за подставените лица и за скритите такива.
Химика е просто клоун за отвличане на вниманието. Тотално неадекватен и врапиращо некомпетентен.
За Георги Ангелов,за който се спомена по-горе.Рядко антипатична личност. И то заради лицемерието. Призовава хората да правят точно обратното на това,което е той. Книжен плъх,"кабинетен икономист",без 1 час в реалната икономика.Цял живот на заплата,работно време от 8 до 15 часа. В същото време поборник за "свободния пазар",противник н на държавна работа, твърдите заплати,нормирано работно време и въобще регулациите в труда.Точно каквито ползва той.
Химика е просто клоун за отвличане на вниманието. Тотално неадекватен и врапиращо некомпетентен.
За Георги Ангелов,за който се спомена по-горе.Рядко антипатична личност. И то заради лицемерието. Призовава хората да правят точно обратното на това,което е той. Книжен плъх,"кабинетен икономист",без 1 час в реалната икономика.Цял живот на заплата,работно време от 8 до 15 часа. В същото време поборник за "свободния пазар",противник н на държавна работа, твърдите заплати,нормирано работно време и въобще регулациите в труда.Точно каквито ползва той.
Captain Stottlemeyer написа:aleksandrov77 написа:Вие сега ли разбрахте, че Левон Хампарцумян е манипулатор!
Затова пък Цветан Василев и неговата метреса - повратливото журналистче Явор Дачков са целите в бяло, като хористи в църковен хор ...
А пък ПИГ е най-достоверния източник на информация
- botevist_75
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:aleksandrov77 написа:Вие сега ли разбрахте, че Левон Хампарцумян е манипулатор!
Затова пък Цветан Василев и неговата метреса - повратливото журналистче Явор Дачков са целите в бяло, като хористи в църковен хор ...
Забелязал съм,че на много хора Цветан Василев не им излиза от ума. Каквато и да е темата те казват "Ами Цветан Василев..."
Може да имат мокри сънища.... Лошо няма,живеем в 21 век все пак
Сетих се за покойната ми баба.Тя ми разправяше,че 10-15 години след комунистическия преврат,когато нямало дори и сапун,комунистите казвали "Германците го изядоха,затова няма"
boabbb написа:То това го прави още по-нагло - хем те ебават, хем ти го показват даже с колкоНяма как да ми обясни лицето арменец, че е нормално лихвите ни да са по-високи, отколкото в Германия
И после политици и все живо е с мантрите за "средния и дребен бизнес" - то тия му ебават майката на тоя бизнес
Не може да отпускаш кредит на човек, който не може да си напише името правилно 3 пъти в документите
Колега, говориш абсолютно лаишки, .... сори.
Имам чувството, че не си стъпвал в банка от доста време.
Първо, сульо и пульо може и да е получавал кредит от БАНКА в периоада 2006-2008 по време на бума, но това отдавна не е така
В момента сульо и пульо може да вземе единствено от т.нар. фирми за бързи кредити или някой локален лихвар.
Второ, в Германия (по подобие на много други "бели" страни) всеки потребител си има ИНДИВИДУАЛЕН кредитен рейтинг, на база на който се определят лихвите по различните видове кредити. Ти знаеш ли колко е твоя
Поитересувай се какво означава "лош кредит" и как той рефлектира върху работата на банката.
Ето ти и малко инфо за делът на лошите кредити в Бълагрия (към Юни-Юли 2015) :
- потребителски 16%
- жилищни 20,9%
- фирмени 27,7%
- други (тук влизат всички останали кредити най-вече предоставени на домакинствата) 28,9%
- ОБЩО 23,9%
Общият дял на лошите кредити сумарно за периода е малко над 9 млрд лева
Дали според теб е висок кредитния риск в България
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Колега, говориш абсолютно лаишки, .... сори.
Първо, сульо и пульо може и да е получавал кредит от БАНКА в периоада 2006-2008 по време на бума, но това отдавна не е така![]()
В момента сульо и пульо може да вземе единствено от т.нар. фирми за бързи кредити или някой локален лихвар.
Второ, в Германия (по подобие на много други "бели" страни) всеки потребител си има ИНДИВИДУАЛЕН кредитен рейтинг, на база на който се определят лихвите по различните видове кредити. Ти знаеш ли колко е твоя![]()
Поитересувай се какво означава "лош кредит" и как той рефлектира върху работата на банката.
- потребителски 16%
- жилищни 20,9%
- фирмени 27,7%
- други (тук влизат всички останали кредити най-вече предоставени на домакинствата) 28,9%
- ОБЩО 23,9%
Общият дял на лошите кредити сумарно за периода е малко над 9 млрд лева![]()
Хех, ми нормално. Колкото е по-висока лихвата, толкова и вероятността да бъде върнат кредита е по-малка
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Вчера оправяхте футбола ни, днес минахте на друга вълна и ще оправяте банковата ни система. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
CTAHKO написа:Red_Neck написа:Колега, говориш абсолютно лаишки, .... сори.
Първо, сульо и пульо може и да е получавал кредит от БАНКА в периоада 2006-2008 по време на бума, но това отдавна не е така![]()
Второ, в Германия (по подобие на много други "бели" страни) всеки потребител си има ИНДИВИДУАЛЕН кредитен рейтинг, на база на който се определят лихвите по различните видове кредити. Ти знаеш ли колко е твоя![]()
- потребителски 16%
- жилищни 20,9%
- фирмени 27,7%
- ОБЩО 23,9%
Общият дял на лошите кредити сумарно за периода е малко над 9 млрд лева![]()
Хех, ми нормално. Колкото е по-висока лихвата, толкова и вероятността да бъде върнат кредита е по-малкаТа високите лихви вдигат процента на лошите кредити
И аз така мисля, при все че имам доста сериозен поглед върху лихвите и кредитите. Първо: българите сме много бедни и еденици са тези, които взимат кредит, за да отидат на почивка например. Често кредити се взимат заради възникнали битови нужди или такива за децата. Огромен брой взимат и за екстри, като например МПС, но.......не за да си купят новия модел на Мерцедес, а за да заменят 30-сет годишната си трошка.
Та..........аз също съм клиент на Уникредит имам и потребителски и ипотечен. Вече 4 години ги връщам в срок /дай боже да продължавам така/, но нямам спестени пари, всичко отива в Банката. Та.....ако ми надуят лихвата ще окапя, а ако ми я свалят, ще живна....Та искам да кажа, че целият ни живот зависи от лихвите и това е проблема в България /за лошият начин на живот/
Tommi написа:Вчера оправяхте футбола ни, днес минахте на друга вълна и ще оправяте банковата ни система.
Едно по едно и след месец-два всичко ще е 6
Притеснявам се само, че колегите от Международен отдел зациклиха - половин година една Украйна не могат да вкарат в пътя
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
boabbb написа:То това го прави още по-нагло - хем те ебават, хем ти го показват даже с колкоНяма как да ми обясни лицето арменец, че е нормално лихвите ни да са по-високи, отколкото в Германия
Нямаше да е нормално, ако лихвите не бяха по-високи от германските.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!