Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашист"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашис

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 авг 2015 12:19

Nikita1313 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Nikita1313 написа:Престъпник и фашист, борейки се за егоистични и лишени от СМИСЪЛ цели. Даже и идеал няма.

Ако би могъл и да се обосновеш, другарю, би било много добре. :) И един въпрос прост: Ти русначе ли си, или просто като другаря Виали (който е от Търново, ако не греша) си падаш по руските символи - герба на Русия, герба на Москва (от аватара ти)!?... :roll: 8-)

Редник!На мен никакъв другар не можеш да ми бъдеш!!!

Недей с лошо, господин фелдфебел... :lol: И все пак, опитай се да раздвижиш малкото си функциониращи неврони в главата и да ми отговориш ПОНЕ на простия въпрос за символите. За обосновка на твоето твърдение относно Бандера явно ще трябва да почакам поне да завършиш основното си образование... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 12:21

DANS написа:Нека да видим, кои наричат Бандера "фашист"!

DANS написа:Казашките шпиц-комонди са нео-фашистки пара-военни формирования, които под маската на "антифашизма" изпълняват мръсните поръчки на властта в Путинова Русия!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NWSEXS0E0NU[/youtube]

Московският диктатор отдавна използва казашките шпиц-команди за саморазправа с неудобните на режима.

Това е в Сочи по време на олимпиадата, казаците пребиват с камшици девойките от "Пуси райт":
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nx2NxB7L54k[/youtube]

Това е по време на окупацията на Крим:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=as4nBwHxXPM[/youtube]

"итински" руски "мъже", браво!

Изображение

Френски казаци? :? Тоест казаци на Путин наети за полицаи в Париж?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 30 авг 2015 12:24

Nikita1313 написа:
Nikita1313 написа:Престъпник и фашист, борейки се за егоистични и лишени от СМИСЪЛ цели. Даже и идеал няма.

Ако би могъл и да се обосновеш, другарю, би било много добре. :) И един въпрос прост: Ти русначе ли си, или просто като другаря Виали (който е от Търново, ако не греша) си падаш по руските символи - герба на Русия, герба на Москва (от аватара ти)!?... :roll: 8-)

Редник!На мен никакъв другар не можеш да ми бъдеш!!!

Недей с лошо, господин фелдфебел... :lol: И все пак, опитай се да раздвижиш малкото си функциониращи неврони в главата и да ми отговориш ПОНЕ на простия въпрос за символите. За обосновка на твоето твърдение относно Бандера явно ще трябва да почакам поне да завършиш основното си образование... 8-)

Всичко съм погледнал и всичко съм разбрал, както и Вашата позиция,не съм Ви писал директно, защото не съм искал да общувам с Вас, а именно с Вашия опонент и написаното е просто един съвет към него, а не цели да уязви Вашата личност, която , забележете , към момента считам за сравнително правдива в оценките и , към историческата ситуация, с малки изключения, които вероятно са плод на обществената ситуация в която пребиваваме и настоящата политическа конюнктура ...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 30 авг 2015 12:39

DANS написа:
Това е в Сочи по време на олимпиадата, казаците пребиват с камшици девойките от "Пуси райт":
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nx2NxB7L54k[/youtube]

Това е по време на окупацията на Крим:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=as4nBwHxXPM[/youtube]

"итински" руски "мъже", браво!

Ае, ти малоумен ли си или да? "Девойките" от "Пуси Райът", дето правеха оргия в православна църква? За тях ли говориш? Те заслужават не камшици, а гилотина!

А ония шаврантии от Фемен, най-културно даже си ги изнесоха на ръце :lol: Така че и тук няма никаква драма 8-)

Ясно е, че си платен трол, щото в противен случай трябва да се приеме, че си просто тъп, а такава тъпота би следвало да влезе в учебниците по медицина :mrgreen:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 авг 2015 12:50

Някои от путиновите трол-ватенки се опитват да направят знак на равенство между пара-военните казашки шпиц-команди и законната полиция на дадена държава, това не е така и е манипулативно!

В ПФР(ПутиноФашисткаРусия), самоуправството, безпредела, терора и рекета от самозвани "служители на реда" е ежедневие!

DANS написа:В България отдавна сме забравили мутренските времена, дебелите вратове, ланците .............

В днешна Русия това е ежедневие,
вижте, самозваният казашки "министър на културата" и неговите бойни другари от казашкете шпиц-команди, как самоуправстват и безпределничат в частен магазин, как влизат в ролята на полицаи и данъчни инспектори, като търсят сметка и документи от администрацията на магазина:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ebFjL0_bX5U[/youtube]

Видеото е ШОКИРАЩО, за един ден е гледано над един милион пъти.
Дебелата мургава мутра със златен зъб и ланци(казашки "министър на културата") с голи зъби разкъсва кутия с бира, която се призвежда в Русия от 2000 г. по датски лиценз, след което е извикан "на бис" отново да изплни упражнението. Приликата с БГ мутрите от 90-те е не/случайна! 8-)

Тоя квадратния, нисък и дебел мутант, в една ЦИВИЛИЗОВАНА държава отдавна щеше да е в затвора!

И този е "борец" против патриотите "бандеровци"! Това е срам за Русия!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 авг 2015 12:53

Проблемът на русофилите е, че те не мислят със собствените си мозъци. Те са готови да се изсерат върху България, стига Путин да е пръднал. Какъв фашист е бил Бандера, при положение, че е лежал четири години в лагера Заксенхаузен? А за тези, които искат да се образоват и да не повтарят като зомбита глупостите на Москва, нека да прочетат защо е бил в лагер...Да, Бандера е убивал евреи. Ама то и Васил Левски не е светец (убил е дете). Светци има само на небето. И много повече евреи, българи, руснаци, цигани, деца, жени, чеченци, дегестанци е изтребил Сталин, пред чиито портрет вие си удряте челата в земята...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 12:53

Уж лустро на Бандера правеше, ама си мина на редовната струна.... центак. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 12:56

dodo7271 написа:Проблемът на русофилите е, че те не мислят със собствените си мозъци. Те са готови да се изсерат върху България, стига Путин да е пръднал. Какъв фашист е бил Бандера, при положение, че е лежал четири години в лагера Заксенхаузен? А за тези, които искат да се образоват и да не повтарят като зомбита глупостите на Москва, нека да прочетат защо е бил в лагер...Да, Бандера е убивал евреи. Ама то и Васил Левски не е светец (убил е дете). Светци има само на небето. И много повече евреи, българи, руснаци, цигани, деца, жени, чеченци, дегестанци е изтребил Сталин, пред чиито портрет вие си удряте челата в земята...

Тоест говорим за грузински геноцид над евреи, българи, руснаци, цигани, деца, жени, чеченци, дегестанци? :roll:

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 30 авг 2015 12:58

Няма по-жалки от тези, които се кланят на чужди, а тук виждам само такива! На кой му пука за някакъв украински миндил - фашист ли бил, идиот ли бил? Утре скинарчетата по Борисовата и него ще си татуират и ще се водят националисти. Другите пък да си татуират Путин направо! Смешни сте! Мислите си, че сте големите българи, но сте просто подлоги или на една велика сила или на друга! Да гние този Бандера - нито заслужава някой в България да знае за него нито на някой му пука!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 авг 2015 12:59

fcb_bg написа:
dodo7271 написа:Проблемът на русофилите е, че те не мислят със собствените си мозъци. Те са готови да се изсерат върху България, стига Путин да е пръднал. Какъв фашист е бил Бандера, при положение, че е лежал четири години в лагера Заксенхаузен? А за тези, които искат да се образоват и да не повтарят като зомбита глупостите на Москва, нека да прочетат защо е бил в лагер...Да, Бандера е убивал евреи. Ама то и Васил Левски не е светец (убил е дете). Светци има само на небето. И много повече евреи, българи, руснаци, цигани, деца, жени, чеченци, дегестанци е изтребил Сталин, пред чиито портрет вие си удряте челата в земята...

Тоест говорим за грузински геноцид над евреи, българи, руснаци, цигани, деца, жени, чеченци, дегестанци? :roll:

Грузински???? Не знам Сталин да е бил ръоводител на Грузия, бил е на Съветския съюз...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Свободна зона”