Нямам идея ,доколко напсаното в писмото е истина,но определено много повече прилича на някаква много свободна компилация от ширещи се слухове.
Ако автора на материала е виждал някакъв конкретен документ как греши на два пъти имената на т.н. "пещярници"- Атанас Петров и Антон Щерев(предполагам че тях има предвид) лицата Антон Петров и Атанас Щерев са съвсем други явно те са "Пещяците"
Имало някаква информация за която се"предполага" че е от е-майла на адв. Ангелов, на мен лично ще ми отнеме има няма 5 минути да си създам е-майл акоунт под името адв. Ангелов и от него да изтече каквато информация аз искам.
Много ми е интересно как от сайта Биволь разбаха кой стои зад регистрирани в Лихтенщайн и Британските Верджински острови,съмнявам се че това е по-силата на която и да е институция в България и общо взето дори и да се добере до тази информация ,тази информация няма особена юридическа стойност. Това че определени офшорни компании са използвали услугите на определена адвокатска кантора от Лихтенщайн,най-вероятно клиентите на тази кантора са хиляди.
На мен лично материала много повече ми прилича на дезинформация,а обикновено дезинформацията се подава за да се прикрие нещо още по-голямо.