Писмо до посолството на САЩ разкрива схемата „Булгартабак“ с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Писмо до посолството на САЩ разкрива схемата „Булгартаба

Мнениеот Синьо сърце » 07 юли 2015 22:49

RedHot написа:Не знам дали той е на амфетки, ама вас ви е страх от истината. Жалко за името на Апостола...

Коя истина? Тази на Сульо и Пульо като вас, дето е виждал Герена три пъти, но е запознат в детайли с битието и житието на всичко, случващо се там? Айде байгън от такива. Тезата за Пеевски бе родена в жълтата част на Пловдив и възприета от част от червените. И от част от жълтите, за чест на останалите ботевисти.
Този генезис дава отговор на повече въпроси, отколкото си мислиш.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 юли 2015 22:56

Синьо сърце написа:
RedHot написа:Не знам дали той е на амфетки, ама вас ви е страх от истината. Жалко за името на Апостола...

Коя истина? Тази на Сульо и Пульо като вас, дето е виждал Герена три пъти, но е запознат в детайли с битието и житието на всичко, случващо се там? Айде байгън от такива. Тезата за Пеевски бе родена в жълтата част на Пловдив и възприета от част от червените. И от част от жълтите, за чест на останалите ботевисти.

Да ти имам лай...ото самочувствие. Но реакцията ти само показва какъв комплекс ви е този Пеевски.

За мен няма проблем дали ще е Пеевски или някой друг герой от неговия ранг. Проблемът е, че те така са свикнали: "аз на тебе, ти на мене. " А вас това ви устройва, борци срещу Кой :)

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 07 юли 2015 22:59

Синьо сърце написа:

Ти луд ли си? Адвоката дето ви е собственик е собсвеник в 90% от дружествата на Пеевски. Иво Тонев е на държавна работа и със заплатата си не може да издържа 4 членно семейство, камо ли футболен клуб, само че строи Герена с парите на фирмите на които Тиквата дава работа. Всичко е съшито с бели конци и пак ще се повторя, няма човек на който му стиска да извика че "ЦАРЯ Е ГОЛ" Ако вие искате да се самузаблуждавате, това е друг въпрос. Но че от истината боли най-много, за съжаление е вярно. Самия факт, че новия ви спонсор е #КОЙ - ВИВАКОМ, не ти ли говори нищо?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 08 юли 2015 09:30

Синьо сърце написа:

Добре ,а какво ще кажеш ако съвсем "случайно" Виваком ви стане спонсор до месец!?Или той Пеевски и с тях няма общо!? ;)

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 08 юли 2015 09:56

warhead написа:
Синьо сърце написа:

Добре ,а какво ще кажеш ако съвсем "случайно" Виваком ви стане спонсор до месец!?Или той Пеевски и с тях няма общо!? ;)

Как точно свързваш точно Пеевски с Виваком?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 юли 2015 10:02

Нямам идея ,доколко напсаното в писмото е истина,но определено много повече прилича на някаква много свободна компилация от ширещи се слухове.
Ако автора на материала е виждал някакъв конкретен документ как греши на два пъти имената на т.н. "пещярници"- Атанас Петров и Антон Щерев(предполагам че тях има предвид) лицата Антон Петров и Атанас Щерев са съвсем други явно те са "Пещяците" ;)
Имало някаква информация за която се"предполага" че е от е-майла на адв. Ангелов, на мен лично ще ми отнеме има няма 5 минути да си създам е-майл акоунт под името адв. Ангелов и от него да изтече каквато информация аз искам.
Много ми е интересно как от сайта Биволь разбаха кой стои зад регистрирани в Лихтенщайн и Британските Верджински острови,съмнявам се че това е по-силата на която и да е институция в България и общо взето дори и да се добере до тази информация ,тази информация няма особена юридическа стойност. Това че определени офшорни компании са използвали услугите на определена адвокатска кантора от Лихтенщайн,най-вероятно клиентите на тази кантора са хиляди.
На мен лично материала много повече ми прилича на дезинформация,а обикновено дезинформацията се подава за да се прикрие нещо още по-голямо.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 юли 2015 13:57

Жълто-черен Пловдив написа:
Синьо сърце написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
Да не говорим, че приятел от София ми каза, че вече било уговорено да пуснем на Леевски в първия мач....

На амфетки ли си вече?

Разходи се около Герена, поразпитай, защо аз да ти отварям очите излишно.
Аз ще си пусна една прогнозка поне някой лев да изкарам. Пък, ако ме опровергае резултатът, няма да ме е яд :)

Не знам дали вече има директива, но факт е че отбор, който по милост е оставен с лиценз си купува скъпи футболисти. Костадинов не прие финансовите условия на Берое, но явно Левски имат скрити опъжия: огромен бюджет, влияние в националния отбор....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юли 2015 14:28

Вал написа:Не знам дали вече има директива, но факт е че отбор, който по милост е оставен с лиценз си купува скъпи футболисти. Костадинов не прие финансовите условия на Берое, но явно Левски имат скрити опъжия: огромен бюджет, влияние в националния отбор....

Отборът е с редовен лиценз и отговаря на всички условия за такъв. Костадинов е със заплата, три пъти по-ниска от заплатите в Левски преди 3 години. Дали има скрит бюджет, ще покажат одитите на клуба. Това с директивите го слушахме няколко пъти вече и се изтърка. Нещо смислено?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 юли 2015 23:18

Кашчей написа:Писмо до посолството на САЩ-това е достатъчно! Защо писмото не е до ЕК, примерно, а до посолството на САЩ?!

Авторе, няма ли писма до посолството на САЩ и за приватизацията на БГА "Балкан" , или на "Нефтохим"..на ДЗУ Ст. Загора, на ЕРП. Писъмце нещо за концесията за златото?!

............ на това му се казва отказ от суверенитет, т.е. признаваме , че сме на административно подчинение и ръководство от чужда държава
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 юли 2015 01:37

Нищо ново не е разкрито, схемата с Булгартабак не е тайна, ама на кого му пука, след като държавата е директно намесена...

Върни се в “Свободна зона”