Как живеете в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Как живеете в България?

Мнениеот shumkar_44 » 26 юни 2015 01:18

Аз съм запален аскет, така че живея чудесно. Само бих искал повече толерантност към мормоните, защото в момента съм принуден да крия религиозната си ориентация от хората.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2015 01:25

Върни се да си припомниш защо си напуснал :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 юни 2015 01:26

shumkar_44 написа:Аз съм запален аскет, така че живея чудесно. Само бих искал повече толерантност към мормоните, защото в момента съм принуден да крия религиозната си ориентация от хората.

Вие сте истински продажници, вашите секти се спонсорират от САЩ! :!:

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 26 юни 2015 01:27

shumkar_44 написа:Аз съм запален аскет, така че живея чудесно. Само бих искал повече толерантност към мормоните, защото в момента съм принуден да крия религиозната си ориентация от хората.

Ако не се лъжа ти си човека, чийти племенник го издържа нали

Bobarez
Контакти:

Мнениеот Bobarez » 26 юни 2015 02:31

Ако в БГ-то имаш социална среда, може и да компенсираш батака....и ако живееш в голям град като София, Пловдив, Варна, Бургас* и имаш кинти. Поне аз докато бях в София .... ако нямах 3 палки чисти, не можех да се усмихна.

Пич, да знаеш че както си устроиш живота, така ще се чувстваш. Сигурно може и с 500кинта да си добре...може и с 10бона пак да си зле. То си е до човека, средата .... Ако в БГ-то ако нямаш земане даване с мутри, съд, милиционери, бирници, лихвари, мангали - спреш да гледаш българска телевизия, страниш от гетата....ке бидеш номеро уно и живота е супер.
Небе, море, планина, путки, едене пиене, ебене кеф батка .... с пари, без пари както дойде. Никъде другаде го няма това по света - може би само по руско, ама там с тия големи разстояния и е много студено, и много пиене трябва. В БГ-то е компактно всичко. Ако имаше деца - не се връщай - ни от пороци ще ги спасиш, нито ще можеш да ги осигуриш с нормална работа, и няма да ги изучиш. В БГ-то хората дават мильон кинти децата им да учат езици, да могат после да издрапат по чужбината....аз мойте за по-ефикасно ги изнесох да учат езици от източника.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 26 юни 2015 03:21

Чии ще го дириш тука ти си знаеш , дръж си багажа по куфарите - бързо ще се върнеш там от където си дошъл . :lol:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 26 юни 2015 06:32

Няма смисъл от криворазбран патриотизъм да седиш на място, където нямаш перспектива да се развиваш нито като човек, нито като професионалист. Животът си тече, годините си минават. Ще се събудиш един ден на 50 години и няма да си мръднал от Дружба. (примерно)
Но пък ако намериш място в родината, където да имаш перспективи за развитие - това май е най-добрият вариант. Освен това България има доста плюсове, обективно погледнато (храна, природа, жени). Минусите всички ги знаем, но не са непоправими.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 юни 2015 08:14

Супер си живеем, цяла седмица чакаме да дойде петък.После главната цел е да доживеем до понеделник ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 26 юни 2015 08:44

Chefos написа:В България живея един абсолютно нормален живот на средностатистически европеец. Имам прекрасно семейство и приятели. Успяваме да покриваме нуждите си без да се изхвърляме с прекалено много глезотии. Единственото което не ми харесва в България и донякъде ме натоварва е огромният негативизъм, който ни облъчва отвсякъде. Колко сме зле, колко сме нещастни, колко сме бедни, как никога няма да "се оправим" (каквото и да означава това) и в същото време всеки петък кръчмите се пръскат, през 5 години сменяме колите си, ходим на почивка на море, на планина, че и видиж ли на Гърция. Иначе мизерстваме, да не си помислиш друго. Но то си е до народопсихология. Просто сме си такива - мрънкачи.

+1

Аз като завърших живях в Англия. Всички имат някакво много изкривено разбиране за западна европа. Там малкото е 35мл в бара и няма голямо :geek: :geek: по тая причина никой не порка, а всички са мармалад друсалки, че иначе мн пара.
Да не говорим че могат да те заколят само, защото си минал през грешния квартал. И язък им за хубавите пътища, такива катастрофи като там и толкова смътност не можеш да повярваш чак.

Аз в БГ съм си супер, имам работа която ми позволява да си живея добре. Всички мои приятели са обезпечени и няма никакви проблеми. Сигурен съм че има и много мъка тука, ама тя мъката и мързела са навсякъде.

И най - важното мога да ходя на мачове по често... Само Левски
Изображение

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 26 юни 2015 08:57

Grandoman написа:
Chefos написа:В България живея един абсолютно нормален живот на средностатистически европеец. Имам прекрасно семейство и приятели. Успяваме да покриваме нуждите си без да се изхвърляме с прекалено много глезотии. Единственото което не ми харесва в България и донякъде ме натоварва е огромният негативизъм, който ни облъчва отвсякъде. Колко сме зле, колко сме нещастни, колко сме бедни, как никога няма да "се оправим" (каквото и да означава това) и в същото време всеки петък кръчмите се пръскат, през 5 години сменяме колите си, ходим на почивка на море, на планина, че и видиж ли на Гърция. Иначе мизерстваме, да не си помислиш друго. Но то си е до народопсихология. Просто сме си такива - мрънкачи.

+1

Аз като завърших живях в Англия. Всички имат някакво много изкривено разбиране за западна европа. Там малкото е 35мл в бара и няма голямо :geek: :geek: по тая причина никой не порка, а всички са мармалад друсалки, че иначе мн пара.
Да не говорим че могат да те заколят само, защото си минал през грешния квартал. И язък им за хубавите пътища, такива катастрофи като там и толкова смътност не можеш да повярваш чак.

Аз в БГ съм си супер, имам работа която ми позволява да си живея добре. Всички мои приятели са обезпечени и няма никакви проблеми. Сигурен съм че има и много мъка тука, ама тя мъката и мързела са навсякъде.

И най - важното мога да ходя на мачове по често... Само Левски

Сигурно живееш в София?Само че в провинцията положението е отчайващо.От моят клас в гимназията от 26 човека в нашият град останахме четири човека.Всичките други се изнесоха по чужбина и няколко в София.И то говорим за хора,завършили английска гимназия и висше образование.Тези дето останахме сме на държавна служба и една зъболекарка.

Върни се в “Свободна зона”