Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщината !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщина

Мнениеот КироВарна » 24 юни 2015 21:42

Ликвидация на българщината е това,че Читалищата и Библиотеките в България тънат в мизерия и забвение!!!А това,че ЦСКА и Левски са позатънали си е чисто Възраждане!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2015 21:42

Corwin написа:
Corwin написа:Два факта:
Факт първи е, че Левски и ЦСКА винаги са били и винаги ще бъдат лицето на българския футбол, дори единият да е във В група, а другият да се чуди как да свърже двата края. Вече 9 години двата града са във свободно падане, което (О, ЧУДО), съвпада със свободното падане на българския футбол като цяло. Който го отрича, е комплексиран фен на някой от отборите в сянката, който повече мрази двата големи клуба, отколкото да се гордее със спорадичните успехи на собствения си отбор.
Факт втори е, че България и българи е имало много преди играта футбол изобщо да дойде по нашите земи, какво остава за Левски и ЦСКА, и България и българи ще има и много след като всякакви спортни клубове останат в небитието. Случващото се в/с Левски и ЦСКА не е резултат на някаква целенасочена политика (още по-малкото пък конспиративна такава), а на великата некадърност в управленските им нива. Моментното им състояние е нещо, което трябваше да се случи още преди 2-3-4 години. Който го отрича, е крайно заблуден грандоман, за който ако неговия син/червен отбор не взима средно поне по трофей на година, то за това неизбежно са виновни външни подмолни фактори.

С кое не си съгласен?

Първо, аз не съм "комплексиран фен на някой от отборите в сянка", а съм фен на сините и не мисля, че българския футбол започва и свършва с ЦСКА и "Левски"! Това, че има сини и червени, които живеят в някаква паралелна вселена си е за тяхна сметка. За мен "Левски" е единствения клуб на света - за мен. Не го натрапвам на никого това. В последните три години един наш отбор прави фурор в Европа и за него говорят със суперлативи, само тук за "турци" и "кренвирши". Продават играч за шест милиона, тъпите сайтчета ми отразяват сълзливата история на ЦСКА, които отдавна трябваше да са слезли в долните групи и днес, ако са успели, да са чисти отново в А група. Или ми разправят как комунистът и крадец Батков биул заменен с трима Батковци и колко хубаво било това видиш ли.

Престанете да се сравнявате с "Левски"! Единственото общо между двата клуба е, че са от София! Разберете го. И не, ако в "Левски" беше станало, като това с вас, изхвърчахме без всякакви приказки. С това, което съм болднал, съм съгласен.
Последна промяна от metodito на 24 юни 2015 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 юни 2015 21:44

viali69 написа:
metodito написа: Така че, създавайки темата ти или провокираш/правиш платена поръчка, насъсквайки едни хора срещу други или просто си се объркал. Надявам се, че е второто, нали?

Напротив, пич, не разделям хората. Призовавам ви да се обединим в защита на два български клуба. Най-големите и най-титулуваните в историята на българския футбол. Факт !
Няма смисъл феновете на другите отбори да злорадстват. Тъпо е ! Тъпо е, защото, когато мечката заиграе в двора на комшиите, ще дойде и у нас.
Левски и ЦСКА са емблеми. Те са символи и еталон !
Да не говорим, че едно първенство без Левски и ЦСКА ще бъде доста постно първенство.
И ако не с България и българското с кого и с какво да свързвам тези две имена ?
Всички знаем кой е Левски !
ЦСКА - Централен спортен клуб на армията. Българската армия !
Като прибавим и случващото се с Ботев ... Има ли нужда да припомням кой е Христо Ботев ?!
Може да ме мислите за болен мозък, но силно се съмнявам, че случващото се не е никак случайно.

Интересна ми е загрижеността ти , но като гледам хипофизното джудже с мания за величие под профила ти, дето съсипва цяла една страна, някак ми е трудно да ти повярвам , когато ми говориш за Левски и Ботев а и за България.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юни 2015 21:46

Това са имената на героите от САЩ 1994 година. С болдван шрифт са имената на футболистите на "Левски". Отделно са посочени бившите футболисти на "Левски" и юношите на "Левски".
Вратари: Борислав Михайлов, Пламен Николов
Защитници: Емил Кременлиев, Трифон Иванов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Николай Илиев, Илиян Киряков
Полузащитници: Златко Янков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Красимир Балъков, Георги Георгиев
Нападатели: Христо Стоичков, Емил Костадинов, Наско Сираков, Ивайло Йорданов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Петър Александров, Велко Йотов, Ивайло Андонов
Треньор: Димитър Пенев
Помощник- треньор: Красимир Борисов
Бивши футболисти на "Левски":
- Боби Михайлов
- Ники Илиев
- Петър Хубчев
- Велко Йотов
Юноши на "Левски":
- Боби Михайлов
- Наско Сираков
- Ники Илиев
- Велко Йотов
Иначе казано, най-големия успех в своята история нашият национален отбор по футбол е постигнал с 11 (единадесет) настоящи и бивши футболисти на "Левски". Днес, 21 години по-късно, българският национален отбор заема "почетното" 62-о място в ранглистата на ФИФА. Точно 10 места ни разделят от 51-то място, на което е ... Албания. Както се казва - коментарите са излишни... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 юни 2015 21:51, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2015 21:50

viali69 написа:
metodito написа: Така че, създавайки темата ти или провокираш/правиш платена поръчка, насъсквайки едни хора срещу други или просто си се объркал. Надявам се, че е второто, нали?

Напротив, пич, не разделям хората. Призовавам ви да се обединим в защита на два български клуба. Най-големите и най-титулуваните в историята на българския футбол. Факт !
Няма смисъл феновете на другите отбори да злорадстват. Тъпо е ! Тъпо е, защото, когато мечката заиграе в двора на комшиите, ще дойде и у нас.
Левски и ЦСКА са емблеми. Те са символи и еталон !
Да не говорим, че едно първенство без Левски и ЦСКА ще бъде доста постно първенство.
И ако не с България и българското с кого и с какво да свързвам тези две имена ?
Всички знаем кой е Левски !
ЦСКА - Централен спортен клуб на армията. Българската армия !
Като прибавим и случващото се с Ботев ... Има ли нужда да припомням кой е Христо Ботев ?!
Може да ме мислите за болен мозък, но силно се съмнявам, че случващото се не е никак случайно.

ЦСКА няма нищо общо с българската армия - онази от войните на началото на миналия век, а с една друга - окупаторска армия. Този клуб е създаден! и обслужван от държавната власт и конюнктура, за да слави социалистическата идея, правейки супер отбори, но с цената на заплахи и принуждавания, кражба на футболисти по нареждане от комсъвета! Футболен клуб "Левски" се пише с кавички. Така уважаваме, както "Левски", така и Левски. Не ми е хубаво, когато гледам, че и журналистите го бъркат. Не искам да давам примери.
Последна промяна от metodito на 24 юни 2015 21:53, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 юни 2015 21:51

Левски и ЦСКА галениците на властта! Това са два паразитни отбора преплетени в едно зло за българския спорт! Обгрижвани от държавата с вечни аванти,бутане,организации със съдии и винаги извън закона и правилата на феърплея! Два отбора с много титли,но с нито един честно спечелен трофей :!: За всичко това не случайно е впрегната и армия от смешни поръчкови журналисти, които да надуват въздух в отдавна спукания червено-син балон. Два отбора свикнали да харчат като за световно ,а държавата да им плаща кьорсофрата. Само,че комунизмът умря и с това спря и кръвта към синьо-червения тумор! Днес е добър ден за българския футбол защото половината от този тумор бе отрязан! И докато има все още и малка част от този тумор, то силен и на европейско ниво български футбол няма да има :!:

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 24 юни 2015 21:52

хахаха, българският футбол ще се оправи, когато левски и цска си получат заслуженото и минат през аматьорските групи, да се разбере че не са свещенни крави.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 24 юни 2015 21:52

Изумяваш ме, тов. Виали. Браво, молодец! Дори по мое време (30-те - 40-те години на миналия век) нямаше такава добра пропаганда. Вярно, другарят Киров се опитваше, но тов. Берия не му позволи. Май сбърках тогава, предоверих се. Но виж, сега положението е друго - тов. Путин прави невероятни неща, зомбира цялата нация (и голяма част от българската). Молодец! Май ще зарежа Волен - в теб ми е надеждата!
Йосиф Висарионович

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юни 2015 21:53

Sole написа:Левски и ЦСКА галениците на властта! Това са два паразитни отбора преплетени в едно зло за българския спорт! Обгрижвани от държавата с вечни аванти,бутане,организации със съдии и винаги извън закона и правилата на феърплея! Два отбора с много титли,но с нито един честно спечелен трофей :!: За всичко това не случайно е впрегната и армия от смешни поръчкови журналисти, които да надуват въздух в отдавна спукания червено-син балон. Два отбора свикнали да харчат като за световно ,а държавата да им плаща кьорсофрата. Само,че комунизмът умря и с това спря и кръвта към синьо-червения тумор! Днес е добър ден за българския футбол защото половината от този тумор бе отрязан! И докато има все още и малка част от този тумор, то силен и на европейско ниво български футбол няма да има :!:

Ти идиот ли си, или да!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 юни 2015 21:55

metodito написа:
Първо, аз не съм "комплексиран фен на някой от отборите в сянка", а съм фен на сините и не мисля, че българския футбол започва и свършва с ЦСКА и "Левски"! Това, че има сини и червени, които живеят в някаква паралелна вселена си е за тяхна сметка. За мен "Левски" е единствения клуб на света - за мен. Не го натрапвам на никого това. В последните три години един наш отбор прави фурор в Европа и за него говорят със суперлативи, само тук за "турци" и "кренвирши". Продават играч за шест милиона, тъпите сайтчета ми отразяват сълзливата история на ЦСКА, които отдавна трябваше да са слезли в долните групи и днес, ако са успели, да са чисти отново в А група. Или ми разправят как комунистът и крадец Батков биул заменен с трима Батковци и колко хубаво било това видиш ли.

Престанете да се сравнявате с "Левски"! Единственото общо между двата клуба е, че са от София! Разберете го. И не, ако в "Левски" беше станало, като това с вас, изхвърчахме без всякакви приказки. С това, което съм болднал, съм съгласен.

И язе съм със синьо сърце. Може би не се изразих съвсем ясно - далеч не смятам, че българският футбол е само Левски и ЦСКА. Просто процесите показват нивото на цялата А група и националния отбор от нивото на кои отбори се влияе. Колкото до Лудогорец - ми техните успехи са едно прекрасно явление както за България, така и за Левски и ЦСКА (с надеждата това да е шамар за събуждане, а не ъперкът за нокаут). Но и те, както и Литекс в последните години, могат само спорадично да бъдат най-добрите в България (съвсем нормално е Левски и ЦСКА да не печелят всяко второ първенство). Колкото до това колко ги отразяват - ми именно това показва от кого се интересуват хората.

Върни се в “Свободна зона”