Домът на турските сериали!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Домът на турските сериали!

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 21:40

fcb_bg написа:Гледат се и то яко. Като бех се качил на корбаче да бръмчи из Босфора, по едно време гида вика "А сега отляво ще видите къщата на Инджи" и сичкото лелка хукна на левия борд. Имаше и млади момичета. Викам си, дейба, тез ще обърнат корабчето кат се струпаха там, дейба таз Инджи ...

И при мен го имаше това, не само на къщата на Инджито, ами и къщата от 1001 нощ и резиденцията на Ердоган. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2015 21:45

fcb_bg написа:
Drunken_Master написа:
shumkar_44 написа:Аз ги гледам понякога, но заради снахата, която е заклета туркиня. Интересното е, че не знае добре български и недоумявам какво разбира от дублажа, да му се не види и анадолската лисица.

"Заклета туркиня" !? Това какво ще рече,че нещо не ми вдява...

Досега ако не си вникнал в мъдрите постове на Шумкаря, пропити с роженска мистика, значи нема как да ти помогнем. :mrgreen:

Да не е с мастика(може и да не е роженска :lol: )?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юни 2015 21:49

гражданин от село написа:
fcb_bg написа:
Drunken_Master написа:
shumkar_44 написа:Аз ги гледам понякога, но заради снахата, която е заклета туркиня. Интересното е, че не знае добре български и недоумявам какво разбира от дублажа, да му се не види и анадолската лисица.

Досега ако не си вникнал в мъдрите постове на Шумкаря, пропити с роженска мистика, значи нема как да ти помогнем. :mrgreen:

Шумкаря не пие алкохол. Само липов чай, собствено производство, докато гали балон.
Нали знаете за балона? :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 юни 2015 21:51

това е лицето на капитализма - турцизация и циганизация, аз преди няколко години като ви предупредих куп хора от форума ме изкараха комунист и християнин ,защото не се навеждам пред турците , е сега ще търпите ,ето стана на вашата трябва да сте доволни , аз пак си оставам комунист и християнин и пак ще се се боря за независимостта на България !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2015 22:13

batmanlevski написа:това е лицето на капитализма - турцизация и циганизация, аз преди няколко години като ви предупредих куп хора от форума ме изкараха комунист и християнин ,защото не се навеждам пред турците , е сега ще търпите ,ето стана на вашата трябва да сте доволни , аз пак си оставам комунист и християнин и пак ще се се боря за независимостта на България !

Ти сега се уточни - християнин ли си или от вторите след християните?

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 15 юни 2015 22:17

fcb_bg написа:
fcb_bg написа:
Drunken_Master написа:

Шумкаря не пие алкохол. Само липов чай, собствено производство, докато гали балон.

На този с балоните,трябва ида и да му взема интервю,хората ще им е интересно да видят и чуят такъв лудак.
За съжаление нямам път към БГ ,иначе с удоволствие бих го снел.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юни 2015 22:24

organzata написа:
fcb_bg написа:
fcb_bg написа:
Drunken_Master написа:

На този с балоните,трябва ида и да му взема интервю,хората ще им е интересно да видят и чуят такъв лудак.
За съжаление нямам път към БГ ,иначе с удоволствие бих го снел.

Лично на мен ми става малко кофти когато някой изпише България с БГ. Ама това си е мое лично кофти, не се засягай.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 юни 2015 22:29

Кашчей написа:
mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго . ;)

Всеки има право да няма вкус, а при теб е двойно-харесваш турски боклуци и Левски. Само не ми е ясно как ги съчетаваш двете :roll:

Излагашсе стабилно както винаги .Засрами ссе .От годините си се засрами .

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 15 юни 2015 22:31

fcb_bg написа:Гледат се и то яко. Като бех се качил на корбаче да бръмчи из Босфора, по едно време гида вика "А сега отляво ще видите къщата на Инджи" и сичкото лелка хукна на левия борд. Имаше и млади момичета. Викам си, дейба, тез ще обърнат корабчето кат се струпаха там, дейба таз Инджи ...

И аз съм навит на Инджито! :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 15 юни 2015 23:40

Извинявай,не се засягам друже,но когато си около 20 години извън ''тази страна'' ти е все едно как се пише,Нина Добрев или Добрева.
Аз съм на 38г и никога не бих си сменил името,или фамилията за разлика от други които се срамуват от своята фамилия.

Върни се в “Свободна зона”