Как ДС е следяла кой ходи на църква на Великден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Как ДС е следяла кой ходи на църква на Великден

Мнениеот aleksandrov77 » 11 апр 2015 15:49

diplomat написа:Комунистическите галеници пак са тук да си защитават реномето с поредните порции лъжи и инсинуации, само и само да си спомнят славните времена, когато партията майка им е бутала лъжичката в гърлото! :!:

За твое сведение нито аз нито майка ми или баща ми са били членове на БКП! Говоря от своите лични впечатления!
Като не помниш - не говори!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 11 апр 2015 15:53

Стига "усмивки от старите ленти" ! Нали сега никой не ви пречи да посещавате храма?! Израснах в тези времена и не помня нищо от това,за което все пишете.Може би някои са страдали,но аз специално си ходех когато поискам в църква.Моите роднини също.И никой не ни е привиквал и не ни е създавал проблеми.Стига с тази ДС! Беше едно чудно,подредено време , когато нещата бяха предвидими за всеки човек.Все недоволници ще изплуват....

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 апр 2015 15:57

На църква си се ходеше,ама що точно по Великден пускаха хамерикански и западни филми до късните часове :?
Програмата мисля обикновено свършваше към 22:30
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 апр 2015 15:57

nikita 333 написа:
viali69 написа:
aleksandrov77 написа:В САЩ има концентрационен лагер "Гуантанамо" в който се избиват,репресират и измъчват политически противници! Факт!

В днешни дни САЩ е много по-недемократична държава, отколкото беше България през 80-те. Факт !

Точно така.. ;) ;)

Достатъчно е човек да сравни текстовете на член 1 от конституциите на двете държави, действащи през 80-те, за да се убеди в това, другари!... :lol: За допълнителна илюстрация ето и малко текст от нашия химн:
Дружно братя българи.
С нас Москва е в мир и бой.
Партия велика води
Нашия победен строй... :mrgreen:
П.П. Не знам защо някои форумни кретени си мислят, че като изсерат някоя глупост и след нея напишат "факт", тя автоматично става неподлежаща на коментари и възражения истина!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 апр 2015 15:59

С какви очи комунистите смеят да пишат в темата? Бива, бива нагли хора, ама колкото червените няма... :evil:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 апр 2015 16:04

Браво на ДС.За това тогава сме били силна държава.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 апр 2015 16:14

action66 написа:Стига "усмивки от старите ленти" ! Нали сега никой не ви пречи да посещавате храма?! Израснах в тези времена и не помня нищо от това,за което все пишете.Може би някои са страдали,но аз специално си ходех когато поискам в църква.Моите роднини също.И никой не ни е привиквал и не ни е създавал проблеми.Стига с тази ДС! Беше едно чудно,подредено време , когато нещата бяха предвидими за всеки човек.Все недоволници ще изплуват....

Да бе, беше едно чудно и подредено време (роден съм през 1954 година и съм видял много), когато и кадърните, и некадърниците, взимаха еднаква заплата по щат. Когато простият бачкатор взимаше повече от инженера и му се подиграваше. Когато беше пълно със синекурни длъжности - платени профпредседатели, партийни секретари, комсомолски деятели в предприятията, районните, градските, окръжните комитети... Когато всички бяхме равни, но някои бяха по-равни и дечицата на АБПФК влизаха с привилегии в елитните училища, измествайки по-умни но "простосмъртни" деца. Когато за едно жилище или кола (съветска бракма) се чакаше по 15-20 години... Мога да пиша още много, но не ми се разваля настроението на хубавия празник, пък и едва ли нещо ще влезе в чугунените червени мозъци, ще се хабя залудо... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 апр 2015 16:17, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 11 апр 2015 16:17

Captain Stottlemeyer написа:
nikita 333 написа:
viali69 написа:
aleksandrov77 написа:В САЩ има концентрационен лагер "Гуантанамо" в който се избиват,репресират и измъчват политически противници! Факт!

В днешни дни САЩ е много по-недемократична държава, отколкото беше България през 80-те. Факт !

Точно така.. ;) ;)

Достатъчно е човек да сравни текстовете на член 1 от конституциите на двете държави, действащи през 80-те, за да се убеди в това, другари!... :lol: За допълнителна илюстрация ето и малко текст от нашия химн:
Дружно братя българи.
С нас Москва е в мир и бой.
Партия велика води
Нашия победен строй... :mrgreen:
П.П. Не знам защо някои форумни кретени си мислят, че като изсерат някоя глупост и след нея напишат "факт", тя автоматично става неподлежаща на коментари и възражения истина!?... 8-)

И кое е лошото да си с Москва???!!! Близки хора,с които винаги можеш и да работиш , и да се забавляваш.Винаги е добре да си хора,които са ти на сърце,отколкото с отвъдокеански персонажи,които не разбираш,понеже са толкова чужди като манталитет и същност. Иначе другата закачка ти е малко в повече. Със сигурност си имал тук доста по-интелигентни изяви. Остани си по-добре в тази "писта".....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 апр 2015 16:22

Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:Стига "усмивки от старите ленти" ! Нали сега никой не ви пречи да посещавате храма?! Израснах в тези времена и не помня нищо от това,за което все пишете.Може би някои са страдали,но аз специално си ходех когато поискам в църква.Моите роднини също.И никой не ни е привиквал и не ни е създавал проблеми.Стига с тази ДС! Беше едно чудно,подредено време , когато нещата бяха предвидими за всеки човек.Все недоволници ще изплуват....

Да бе, беше едно чудно и подредено време (роден съм през 1954 година и съм видял много), когато и кадърните, и некадърниците, взимаха еднаква заплата по щат. Когато простият бачкатор взимаше повече от инженера и му се подиграваше. Когато беше пълно със синекурни длъжности - платени профпредседатели, партийни секретари, комсомолски деятели в предприятията, районните, градските, окръжните комитети... Когато всички бяхме равни, но някои бяха по-равни и дечицата на АБПФК влизаха с привилегии в елитните училища, измествайки по-умни но "простосмъртни" деца. Когато за едно жилище или кола (съветска бракма) се чакаше по 15-20 години... Мога да пиша още много, но не ми се разваля настроението на хубавия празник, пък и едва ли нещо ще влезе в чугунените червени мозъци, ще се хабя залудо... 8-)

Сега как се купува жилище, бе? Изсипваш парата накуп, а? Или ставаш роб на финансовите пънкари, та чак и внуците ти?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 апр 2015 16:31

hajitsu написа:С какви очи комунистите смеят да пишат в темата? Бива, бива нагли хора, ама колкото червените няма... :evil:

Като е било толкова затегнато положението, ще ми обясниш ли аз как съм кръстен в църква по времето на соца 8-) Почти сигурен съм, че ти не си, макар да си роден през "демократичното" време, никой не е забранявал на родителите ти да го направят и да не са били следени от ДС 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 11 апр 2015 16:38, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”