Американски танкове и военна техника в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Американски танкове и военна техника в България

Мнениеот Jorkorazporko » 30 мар 2015 14:44

aleksandrov77 написа:
eddie написа:Същите гъзолизци на САЩ едно време щяха да правят България 16-та република на СССР. Сега са други, мислят си, че са други, но манталитетът и продажните души са същите..
България над всичко!!!

Напълно съм съгласен това което казваш, че най-верните слуги на комунизма, станаха първи подлоги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Преди искаха да ни правят 16-та република на СССР , а сега вече сме 28-ма република на новия СССР само че в по-лош вариант - Еврогейския Съюз!
По принцип няма нищо по-хубаво от свободата и независимостта! Било тя лична или национална!
За съжаление обаче ние в момента сме опрени до стената и без чужда помощ няма да можем да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС сами! Освен това ние имаме голям и силен съсед на юг, на който 500 години му сме сърбали попарата! Този съсед от време на време издава имперските си амбиции!
Накратко казано ние се нуждаем от някой по-голям брат или съюз, който да ни пази от Турция и да ни дава газ и нефт!
Трябва ни чужда помощ! Кой друг би ни помогнал ,освен братска Русия , която ни е освобождавала вече един път от 500 годишно Османско робство?
За това смятам , че сами не можем да се освободим от колониалното робство, като и на времето сами не сме успяли да се освободим от турското робство!
Това са реалностите за съжаление!

Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 14:49

Jorkorazporko написа:Трябва да докарат още танкове, ракети джавелин, Юрофайтъри и малко разузнавателни дронове! България е външна граница на ЕС, и се намира в непосредствена близост до Русия и близкия изток! Руснаците са много агресивни и не спират да провокират конфликт, трябва да им се сложи намордник..

България като е външна граница на Ес, кво общо има това с американски военни и машини на територията на страната? И като сме въшна граница, к'во, некой от ЕС да не би да ни помага? Кур помага. Имало правило амуджата откъдето влезнел в тая страна да си стоял. Ми давиевамайката на правилото, уж сме единни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 14:57

Jorkorazporko написа:Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

За съжаление си прав че не останаха българи в Бълагрия почти! Все повече намаляваме като нация! Аз лично ще чакам още 5-10 години и ще се опитам нещо да променя в България, но ако положението не се промени поемам по маршрута София -Белград - Будапеща-Краков-Варшава-Минск-Вибетск-Псков-Санкт Петербург и се установявам там! Много по-добър вариант , отколкото мангализирания САЩ или мангализираната Западна Европа!
Поне ще си гледам мачовете на Зенит! 8-)
А иначе аз съм ходил в Германия преди 10 години и там беше пълно с турци и емигранти! Сега сигурно се е увеличило!
А за Англия, Франция, Холандия, Белгия и Италия да не говорим!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 30 мар 2015 15:00

Jorkorazporko написа:
aleksandrov77 написа:
eddie написа:Същите гъзолизци на САЩ едно време щяха да правят България 16-та република на СССР. Сега са други, мислят си, че са други, но манталитетът и продажните души са същите..
България над всичко!!!

Напълно съм съгласен това което казваш, че най-верните слуги на комунизма, станаха първи подлоги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Преди искаха да ни правят 16-та република на СССР , а сега вече сме 28-ма република на новия СССР само че в по-лош вариант - Еврогейския Съюз!
По принцип няма нищо по-хубаво от свободата и независимостта! Било тя лична или национална!
За съжаление обаче ние в момента сме опрени до стената и без чужда помощ няма да можем да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС сами! Освен това ние имаме голям и силен съсед на юг, на който 500 години му сме сърбали попарата! Този съсед от време на време издава имперските си амбиции!
Накратко казано ние се нуждаем от някой по-голям брат или съюз, който да ни пази от Турция и да ни дава газ и нефт!
Трябва ни чужда помощ! Кой друг би ни помогнал ,освен братска Русия , която ни е освобождавала вече един път от 500 годишно Османско робство?
За това смятам , че сами не можем да се освободим от колониалното робство, като и на времето сами не сме успяли да се освободим от турското робство!

Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

Kой ти каза че искам в Европа или САЩ . Някой пита ли ме дали искам там, аз съм българин и искам да съм в България,България е дала отдавна много умове в културата, и много интелектуалци. някой каза ли те че като си в ЕС икономиката на България ще я затрият ,или че чужди фирми ще ти продават тока скъпо ,нищо че нашите баби и дядовци са правели тези далекопреносни мрежи. че ще ти спират икономически изгодни проекти за България. Що не питаш твоята приятелка Меркел ,като толкова осъжда Русия за щяло и не щяло ,що не спре тая руска диктаторска газ ,да на ложи санкция като спре вноса на газта от русия- ама не и стиска ,щот бизнесмените в германия ще я шитнат веднага от креслото в което седи в момента. и кажи на твоите западни приятелчета няма да им се получи ,руснаците знаят кво беше при елцин -шепа олигарси се разпореждат с ресурсите на държавата и държат в нищета народа- както е сега при нас, и сега при Путин. Не са толкова глупави ,знаят е кое добре за бъдещето на децата им, и подържат човека който се грижи за тях. и между другто господин европеец -България е в европа от 681 година насам ,много преди някой европейски държави да се формират като такива. това че ни вкараха в няккаъв си ЕС в който на България и се каза че не трябва да има икономика,че икономическите проекти трябва да се съгласува с тях . Германия като си направи тръба за газ през балтийско море ,да не би да те пита теб да има ли такава тръба или не.

Е отговора хареса ли ти . Със сигурност не . През уная ми работа да ли ще го харесаш или не. Приятел проблема е че истината излиза на яве винаги рано или късно.........................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 мар 2015 15:15

aleksandrov77 написа:
Jorkorazporko написа:Освобождавайте се бързо, че не останаха българи в България! Не виждате ли, че оставате само цигани и русофили в БГ?? Всички нормални хора емигрират в по - развитата част на ЕС, останали сте около 5 милиона в България! Малкото изключения стоят в България от патриотизъм и слепи надежди, но и те ще напуснат потъващото корито! Иначе аз съм на мнение, че българите сами сме си виновни за всичко! Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, нито ЕС! Путин много розачарова, хората имаха надаежда, че той може да вдигне Русия, но той я пусна надолу по спиралата, и сега фалите изглежда наизбежен! Аз лично бих те посъветвал ако много обичаш Русия да емигрираш там, аз така направих с Германия. Винаги съм обичал Германия и затова дойдох тук да уча, работя и живея! Домът е там, където човек се чувства у дома!

За съжаление си прав че не останаха българи в Бълагрия почти! Все повече намаляваме като нация! Аз лично ще чакам още 5-10 години и ще се опитам нещо да променя в България, но ако положението не се промени поемам по маршрута София -Белград - Будапеща-Краков-Варшава-Минск-Вибетск-Псков-Санкт Петербург и се установявам там! Много по-добър вариант , отколкото мангализирания САЩ или мангализираната Западна Европа!
А иначе аз съм ходил в Германия преди 10 години и там беше пълно с турци и емигранти! Сега сигурно се е увеличило!

Емигранти има много, това е факт и е доста хубаво според мен! Най - много са славяните (Руснаци, Поляци, Укринци и пришълци от бивша Югославия), след това са турците и италианците, горе долу по равно! Създава се впечатлени, че турците са много защото видимо се различават от немците, докато повечето славяни и италианци след 5,6 годни в Германия по нищо не се различават от немците! Иначе за ЕС няма да се съглася, защото това е най - хубавото място за живот поне на тази палнета! Найстина е жалко, че Русия изгори мостовете с ЕС, а можеше толкова беди да си спести ...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 30 мар 2015 15:16

Малко е техниката още трябва , и изобщо кой какво го бърка наши съюзници какви учения правят с нас и каква техника вкарва.Ако не сте наясно ученията се плащат от нато ако не са те нашите професионалисти ще видят учения през крив макарон :!:

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 30 мар 2015 15:21

damyanov1963 написа:Значи наще най-накрая дойдоха! УРА! Урец, защо си мислиш, че някой ще ни остави сами да взимаме решение по този въпрос? Те големите държави се г*зят на Щатите, та ние ли? България винаги е била СЪС и ЗАВИСИМА от някой - Германия, след това СССР, сега Щатите. Такава ни е прокопсията. ФАКТ НЕИЗЛЕЧИМ!

Ти прозря непрозримото! Умник такъв :)

Същинският въпрос е къде ни харесва повече: на Запад или на Изток? И май въобще не е нужно нито да го задаваме, нито да търсим отговор. Защото е очевидно кое е по-добре както за нас, така и за всички останали.
Последна промяна от Sublimie+ на 30 мар 2015 15:22, променено общо 1 път.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 30 мар 2015 15:21

aleksandrov77 написа:
България над всичко!!!

Не уважаваш демокрацията, Александров... А това всъщност е чудесен строй, който дава възможност на всички, вкл. и на такива запенени индивиди като теб - да си кажат мнението свободно, без страх от репресия

Така че мнението ти има право да съществува, въпреки че е неграмотно и никой нормален човек не е съгласен с него. Все пак - бъди здрав, щастлив, пътувай повече по света, по-малко се пали и гледай по-спокойно на нещата

Все пак да се заям с теб по същество - какво точно имаш предвид под колониално робство, че не ми е ясно... Ако ни сравняваш с някои папуаси, управлявани от англичани или холандци примерно и то преди 200-300 години - няма аналогия. Защото аз (и всички) имам собственост, мога да уча каквото и където искам, да работя каквото искам, да пътувам където искам, да гласувам за когото искам, и говоря каквото искам, и да дам под съд всеки, когото подозирам, че ми нарушава правата. Ако пък нямам доверие на българския съд, имам няколко варианта да съдя държавата в съдилища на ЕС. Та с колониалното робство нещо не ми се връзва... Що се отнася до цивилизационния избор за ЕС и НАТО - според мен има консенсус в обществото, и това че има единици недоволни като теб - това си е в реда нещата, крякай си - имаш право на мнение

Понеже явно си неграмотен (нищо лично, ще ти обясня) - всъщност най-тежко е било през съветското робство - без право на мнение, без право на частна инициатива, без собственост, без право на пътуване, без право на работа в друг град - чисто крепостничество. Може да ти звучи странно, или скандално - но факт - при Османското "робство" сме били много по-добре - имали сме собственост, въртели сме търговия с цял свят, имали сме високопоставени хора в държавната администрация в Цариград, строели сме фабрики (първата е в Сливен), имали сме Екзархия и т.н. Първата ЖП линия в цялата империя е Варна - Русе. Не случайно през руските войски, преминали Дунав, минава вълна от недоволство, клонящо към бунт, когато виждат живота на "поробените" българи - подредените ниви, китните овощни градини и спретнатите селца - живот, за който крепостните руснаци могат само да мечтаят. Не случайно и четата на Ботев удря здраво на камък, защото всички им затварят вратата, Ботев се разплаква, когато иска агне от един овчар и той му казва няма проблем пич, ама струва еди колко си. И овчаря е бил ербап - не му е мигнало окото да иска пари пред цялата въоръжена чета - защото всъщност сме имали права - и религиозни, и вещни, и всякакви, защото когато турчин обиди българин, българите му фърляли един бой, после го водели при кадията, който решавал да му фърлят още един бой. Малко излизаме от темата, но и Ботев затова загива - четата се разделя, спорейки да се отказват ли, да продължават ли, докато един просто застрелва Ботев и спора приключва...

Русия не ни освобождава, Александров. Сан-Стефанския договор (прочети го, достъпен е) предвижда безкрайна окупация, която ни струва 32 тона злато в края на краищата. Трябваме им за плацдарм за атака към проливите, нищо повече... От Русия нищо хубаво не сме видели - само мизерия и насилие. Като почнеш от Средновековието, когато ни разсипват 2-3 пъти, минеш през вечната помощ към Сърбия за наша сметка след Освобождението, съветската окупация и народния съд, до хибридната война днес... Между другото руснаците още отказват да ни върнат архивите, откраднати през 1944-48. За какво са им, да ги е*а? Нашите се молят - дайте ни поне копия - не и не.

Сега сме членове на НАТО, и няма нищо по-нормално армията ни да тренира с приятелски армии - било тук, било някъде си. Пак ти казвам - по-спокойно, пътувай, чети и се радвай на живота. И по-малко глупости за колониалното робство, че ставаш смешен

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 15:22

Jorkorazporko написа:
aleksandrov77 написа:

Емигранти има много, това е факт и е доста хубаво според мен! Най - много са славяните (Руснаци, Поляци, Укринци и пришълци от бивша Югославия), след това са турците и италианците, горе долу по равно! Създава се впечатлени, че турците са много защото видимо се различават от немците, докато повечето славяни и италианци след 5,6 годни в Германия по нищо не се различават от немците! Иначе за ЕС няма да се съглася, защото това е най - хубавото място за живот поне на тази палнета! Найстина е жалко, че Русия изгори мостовете с ЕС, а можеше толкова беди да си спести ...

И как разваля Путин всичко? Като води самостоятелна суверенна политика? Ти какво искаш - Русия да подвива опашка пред САЩ и ЕС - няма да стане - мина това време!
Да интереса клати феса - факт!
Обаче ние винаги сме на губещата страна историята го доказва! Никога не сме избрали печелившата страна в историята - факт! И сега ще сме на губещата страна!
САЩ и Западна Европа никакви инвестици не правят в България напротив - техните колониални фирми изнасят печалбата от България в Западна Европа и САЩ от джоба на българите!
България на практика е колония на САЩ и ЕС! САЩ само вземат, но нищо не дават! Дори и стотинка не плащат за базите си на България!
Принудиха ни да си разрушим икономиката , защото нашите стоки макар и не чак толкова качествени , бяха по-евтини от западните и бяха конкуренция и за да няма конкуренция ни заповядаха да си унищожим цялата икономика!
Ако ми се наложи да емигрирам предпочитам в Санкт Петербург много красив град , в който мога да разговарям на разбираем език с бели хора , да гледам мачове на Зенит , да пия истинска руска водка , да се наслаждавам на красивите рускини!
При това положение мангализирана Западна Европа ми е безразлична!
В САЩ няма да стъпя никога докато съм жив!
Махни високия жизнен стандарт на Запад и никой няма да иска да стъпи там!
А пък и жизненият стандарт в Западна Европа пада!
А пък и не всичко е пари!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 мар 2015 15:23

anihilator написа:Малко е техниката още трябва , и изобщо кой какво го бърка наши съюзници какви учения правят с нас и каква техника вкарва.Ако не сте наясно ученията се плащат от нато ако не са те нашите професионалисти ще видят учения през крив макарон :!:

Верно ли а Хамериканците колко плащат за 4 те бази в БГ :?:
Аз ще ти подскажа 0 долара, евро, лева или квото там си решиш 8-)
Последна промяна от runnersa на 30 мар 2015 15:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”