Всички сме Йосиф Кобзон!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всички сме Йосиф Кобзон!

Мнениеот diplomat » 17 фев 2015 16:31

fcb_bg написа:Ахъм.... Кобзон е мафиот.. ми онез де беха документирани в Уикилийкс? Онез корпоративни и банкерски помияри де им видяха бял свят осраните гащи и виликити димократи побързаха да заметат говната под килима? За тех санкции га? За американските военнопрестъпници санкции га? Ше я ева и демокрацията измислена.

Това е все едно някой от чужбина да каже, че ДПС е престъпна организация и Доган е най-големия мафиот в България, а ние да почнем да го защитаваме. :lol: Ти виждаш ли какви тъпотии пишеш, само и само да защитиш родината си? Защо изобщо си в България, като явно Русия ти е 1000 пъти повече присърце? :?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 фев 2015 16:31

boabbb написа:Кобзон е играч 8-) От доста време се говори, че е големец в редиците на руската мафия :roll: Също и прическата му е доста яка :lol: :lol: :lol:

Това не е ли перука ? :?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 фев 2015 16:36

diplomat написа:
fcb_bg написа:Ахъм.... Кобзон е мафиот.. ми онез де беха документирани в Уикилийкс? Онез корпоративни и банкерски помияри де им видяха бял свят осраните гащи и виликити димократи побързаха да заметат говната под килима? За тех санкции га? За американските военнопрестъпници санкции га? Ше я ева и демокрацията измислена.

Това е все едно някой от чужбина да каже, че ДПС е престъпна организация и Доган е най-големия мафиот в България, а ние да почнем да го защитаваме. :lol: Ти виждаш ли какви тъпотии пишеш, само и само да защитиш родината си? Защо изобщо си в България, като явно Русия ти е 1000 пъти повече присърце? :?

Никого не защитавам, само моля некой ми обясни таа демокрация, де ни я тикат в очите. Щото тъй кат гледам как се действа с двоен аршин, тя работата е страшна. Сакън да не земеш да речеш истината.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 17 фев 2015 16:42

А това е знамето на украинския батальон Азов, гордо закачено в Широкино и изоставено днес след позорното бягство. Толкова с европейските ценности. Пък знамето, както и неговият събрат отпреди 70 години си отива на мястото-стъпкано в калта!
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 фев 2015 16:52

Да, бе, и Веско Маринов също! :)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 17 фев 2015 16:53

Този смешник Кобзон по-далеч така ако може :lol:

A това е дефиниция на?
Изображение

a) минетчия
б) kleta majka balgariq
в) с Кобзон шега не бива
г) с rusia шега не бива :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 фев 2015 16:56

Захарченко написа:А това е знамето на украинския батальон Азов, гордо закачено в Широкино и изоставено днес след позорното бягство. Толкова с европейските ценности. Пък знамето, както и неговият събрат отпреди 70 години си отива на мястото-стъпкано в калта!
Изображение

Ахъм... подкрепяхме сирийската опозиция, позната още като Сирийска свободна армия и родихме ИДИЛ. Ся подкрепяме демокрацията в Украйна( тва си е некъв абсурд като чета само украински сайтове) и ко ше родим ся?
Докато онез говедари дето имат наглостта да празнуват Ден на благодарността, а всъщност са избили наследниците на онези, де са спасили дедите им от глад и студ и оттогава се празнува тоя ден, не спрат да си врат гагата де не им е работа, мир нема да има на таз земя.
Последна промяна от fcb_bg на 17 фев 2015 16:58, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 фев 2015 16:57

Захарченко написа:А това е знамето на украинския батальон Азов, гордо закачено в Широкино и изоставено днес след позорното бягство. Толкова с европейските ценности. Пък знамето, както и неговият събрат отпреди 70 години си отива на мястото-стъпкано в калта!
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 фев 2015 17:05

Кобзон мен не ме интересува, мафиот или не не ми е в България. Интересно ми е ЦРУ и един посланник преди 7/8 г. какви
доклади пишеха за един нашенец дето ни управлява има няма 4/5 години от последните 10! Интересното е че съдържанието на
докладите много се пормени и стана от криминално на похвално!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 фев 2015 17:09

Тоя го знам още от моето детство. Почти не се е променил, само малко се е поохранил. Къната още си я слага. Тогава не знаех, че е мафиот(то не се и казваше де), а само, че е нар. артист на СССР.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”