Кой е виновен за вчерашният хаос в София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Кой е виновен за вчерашният хаос в София?

Мнениеот Мистри » 07 фев 2015 11:05

iliev72 написа:Не знам за вас , но всеки ден аз пътувам с тра мвай 10 и 11 и метрото по маршрута спирка Щросмайер - Метростанция К.Величков - Метростанция НС Васил Левски - спирка Енергопроект и обратното.
И снощи нямах абсолютно никакъв проблем.Точно за 45 мин от Метростанция ЕС до Спирка Щросмайер с Метро и трамвай 11 ! Научете се че има и подземен транспорт.Аматьори.
Като не може да кара в снега.Значи не бива въобще да кара.Аман от такива пишман шофьори.

Първо се научи да лъжеш . Второ научи кое къде върви и как се казва в София, за да си помогнеш за първото.
Не разбрах-до Щросмайер с метро или с трамвай 10 ходиш. Или до Енергото с трамвай 11? :lol: И на К.Величков беше хаос снощи.
Изображение

Изображение

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 фев 2015 11:05

Pichichi написа:Същата работа прибрах си човека от спирката след като беше чакал по нейните думи над 1 ч. автобус!!!
Решила да остави колата пред офиса защото нямало да се справи с шофирането и да чака автобус!

Казваш, че нямало да се справи с шофирането-защо тогава е тръгнала с кола, от 3 дена тръбят, че ще вали, защо сутринта не е тръгнала с градски транспорт? Ако всеки си зареже колата където му е кеф как снегорините ще изчистят спокойно града?

Ако вие в София се оплаквате (защото така сте свикнали), какво да кажат хората от по-малките градове и села?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 фев 2015 11:08

РосенВарна написа:Ако вие в София се оплаквате (защото така сте свикнали), какво да кажат хората от по-малките градове и села?

Може би се оплакваме просто защото има неуредици. Аз поне и да се оплаквам от положението в София не твърдя, че хората от провинцията няма от какво да се оплачат. Напротив, наясно съм, че на много места е много по-зле.

Замислял съм се между другото: ако тук завали като из ведро газя в локви, понякога до глезени. Ама в някои градове и села направо се давят. Тук ако снега затрупа всичко рейса ми закъснява, а на някои места спира тока, няма как да им доставят и 2 каси хляб дето е думата..

Та.. не мисли, че всички софиянци се отнасят с нехайство по адрес на положението извън София.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 фев 2015 11:17

Betchualeng Arnaikem написа:
РосенВарна написа:Ако вие в София се оплаквате (защото така сте свикнали), какво да кажат хората от по-малките градове и села?

Може би се оплакваме просто защото има неуредици. Аз поне и да се оплаквам от положението в София не твърдя, че хората от провинцията няма от какво да се оплачат. Напротив, наясно съм, че на много места е много по-зле.

Замислял съм се между другото: ако тук завали като из ведро газя в локви, понякога до глезени. Ама в някои градове и села направо се давят. Тук ако снега затрупа всичко рейса ми закъснява, а на някои места спира тока, няма как да им доставят и 2 каси хляб дето е думата..

Та.. не мисли, че всички софиянци се отнасят с нехайство по адрес на положението извън София.

Респект за думите ти!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 фев 2015 11:29

РосенВарна написа:
Pichichi написа:Ако вие в София се оплаквате (защото така сте свикнали), какво да кажат хората от по-малките градове и села?

Според тебе трябва да си мълчиме за проблемите, само защото някъде са повече ли?
Извинявай, но това си е чисто провинциално мислене!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 фев 2015 11:41

Цяла България е така момчета и момичета . Яд ме е само , че в тази държава всяка година плащаме Гражданска Отговорност , данъци , винетки , а в същото време всички пътища са тотално зле .
Толкова много такси и пари , а на среща нищо :twisted:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 фев 2015 11:42

Мистри написа:
iliev72 написа:Не знам за вас , но всеки ден аз пътувам с тра мвай 10 и 11 и метрото по маршрута спирка Щросмайер - Метростанция К.Величков - Метростанция НС Васил Левски - спирка Енергопроект и обратното.
И снощи нямах абсолютно никакъв проблем.Точно за 45 мин от Метростанция ЕС до Спирка Щросмайер с Метро и трамвай 11 ! Научете се че има и подземен транспорт.Аматьори.
Като не може да кара в снега.Значи не бива въобще да кара.Аман от такива пишман шофьори.

Първо се научи да лъжеш . Второ научи кое къде върви и как се казва в София, за да си помогнеш за първото.
Не разбрах-до Щросмайер с метро или с трамвай 10 ходиш. Или до Енергото с трамвай 11? :lol: И на К.Величков беше хаос снощи.

Аз защо не видях в хаус в 18:00-18:15 а ?! И защо така пропусна 11 при Щросмайер и 10 при Енергото а ?! Аман от такива и...и и тарикати като теб които обичат да се правят на разбирачи.
И точно такива като теб създадоха задръстванията снощи.Радвай се продукта който създадохте снощи.Тарикати на дребно !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 07 фев 2015 11:45

damyanov1963 написа:
РосенВарна написа:
Pichichi написа:Ако вие в София се оплаквате (защото така сте свикнали), какво да кажат хората от по-малките градове и села?

Според тебе трябва да си мълчиме за проблемите, само защото някъде са повече ли?

Не, но първо потърсете проблемите при вас самите. Виж по-горния ми пост.
Всеки софиянец иска да отиде с колата си където пожелае и да паркира на една крачка от целта си, особено в центъра, после снегорините били виновни, че не са изчистили, градският транспорт бил виновен, че закъснява, но как да стане това като всеки е паркирал където му е кеф, а после паяците били нерегламентирани и незаконни.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 фев 2015 11:48

Луд Гидия 123 написа:
damyanov1963 написа:
РосенВарна написа:

Не, но първо потърсете проблемите при вас самите. Виж по-горния ми пост.
Всеки софиянец иска да отиде с колата си където пожелае и да паркира на една крачка от целта си, особено в центъра, после снегорините били виновни, че не са изчистили, градският транспорт бил виновен, че закъснява, но как да стане това като всеки е паркирал където му е кеф, а после паяците били нерегламентирани и незаконни.

Нещо си се объркал.На столичанина всеки друг му е виновен , но не и той самият.Софиянци със свещ да търсиш из София трудно ще намериш !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 фев 2015 12:13

Айде стига ревали бе, все някой ви е крив! Такива неща се случват в далеч по-уредени държави от нашата. Извадете си главите от гъзоветe и се огледайте. Полша не се ли наводни брутално преди година-две? Една огромна част от Германия не беше ли парализирана от сняг миналата година?! Същата тая Германия, дето я имате за рая на земята - хората там нямат проблеми и подритват пачки евро по улиците. Пуснете 9гаг и вижте холандците как се подиграват на собствените си железници - пада 5см сняг и влакове НЯМА, ама не да закъсняват, няма ги въобще. Американците буквално затвориха не кой да е град, а Ню Йорк, за почти 24 часа, да чакат сняг дето така и не дойде, въпреки милиардите загуби за икономиката, е, още никой не е свалил кмета/конгреса/президента. Shit happens, това е положението. Хората бяха излязли и работеха още около 17 часа вчера, видях ги с очите си, просто понякога не може да се изрине двумилионен град по-бързо, отколкото навалява. Не съществува такъв град. Кой бил виновен, ами зима е, вали сняг, ако щете вярвайте. Снегът през зимата е едно от малкото неща, за които депутатите не са виновни, колкото и да ви се иска да са виновни за всичко на тоя свят.
Допускам, разбира се, че общината сигурно не е свършила перфектна работа навсякъде едновременно, ама много бързо забравихте, а някои от вас сигурно и не знаят какво беше само преди десетина години, когато се разчиташе единствено на пролетта да реши проблема със снега. И ако се падне снежна пролет си ебавaхме майката да газим сняг до колене НАВСЯКЪДЕ по 4-5 месеца годишно.
И само да ви напомня, от много критики по форумите да не забравите да си изринете пред входа, щото е ваше задължение. Да няма после тема "кой е виновен за хаоса пред входа и що тия педaли от общината ми набиха акт".

Върни се в “Свободна зона”