Пореден полицейски произвол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Пореден полицейски произвол

Мнениеот Blue1914 » 27 яну 2015 23:34

russia написа:
Blue1914 написа:А ти прочете ли изобщо какво съм написал, непъросигнален умнико? :mrgreen:

А мислиш ли, че ти отговарям без да съм ти прочел дивотиите? Авера ти са го били ей тъй без причина? Ти естествено държиш на неговата версия! Като ти чета умнотиите и "логическата" мисъл, ми става ясно що за стока сте и двамата "верни другари"! :lol:

Има си закони, по които аверът ми, а и тези хора може да бъдат наказани за държанието си. На свинете им се плаща да си сдържат нервите. Някой трябва да ти обясни смисълът на тази тема елементарно и подробно- като за пълни идиоти. :mrgreen: Няма да съм аз. :lol: Лека вечер!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 яну 2015 23:36

Blue1914 написа:А ти прочете ли изобщо какво съм написал, непъросигнален умнико? :mrgreen:

А мислиш ли, че ти отговарям без да съм ти прочел дивотиите? Авера ти са го били ей тъй без причина? Ти естествено държиш на неговата версия! Като ти чета умнотиите и "логическата" мисъл, ми става ясно що за стока сте и двамата "верни другари"! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 28 яну 2015 00:54

damyanov1963 написа:Ако е така, както го описва пострадалата, и аз съм погнусен. Но мисля, че не трябва да се правят изводи преди да се чуе и другата страна - в случая полицая. Тук си задавам въпроса, на какво основание полицая им е поискал документите, просто така му е хрумнало да проверява случайни пътници, или е имало някаква причина?

Полицията има право по всяко време да ти поиска документите за проверка и не е длъжна да ти се обяснява защо го прави, такъв е законът.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 28 яну 2015 00:57

russia написа:

Обикновено всички футболни фенове се оплакват, че винаги ги бият без причина. Но като иде човек на мач и чуе и види какви ги вършат тези псевдо-фенове ще разбере къде е истината.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 яну 2015 02:52

Доста съмнителна история. Нищо повече не мога да кажа. Но истината със сигурност няма да излезе на яве...
CHELSEA

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 28 яну 2015 06:09

Пак някаква измислена история като случая с тая пикла
http://www.webcafe.bg/id_2087902157

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 яну 2015 07:04

Който не е ,,респектиран от 1312'' нека първи хвърли камък по жената.Дори и да е била пийнала и да се е държала грубо не това е начина.Но психолозите с пагони ги приемат с тройки в училището за комплексари.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 яну 2015 08:53

Имала е късмет, че не е в щатите. Ся щеше да е опята вече...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 28 яну 2015 09:21

Че са били виновни заради това, че са пияни и са се държали просташки разбирам, но че и е нанесен зверски побой ... Страшен мъж трябва да си пребиеш така жена. Да сдава пагона ако той я е пребил така и да се свършва. За тяхното държание си има закони да ги наказват по тях.
Изображение

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 28 яну 2015 10:10

Просто последните години ми се струва, че гледаме много американски филми - всеки обикновен човек си мисли, че може да прави каквото си иска, а пък полицаите и те си мислят, че могат да бият който и когато си поискат. И за да е пълно шоуто, пак никой нищо не е видял и разбрал, няма камери, записи съответно...Да, ама филма си е измислица отвсякъде, а реалността е съвсем друга, по цивилизования свят.
То вярно, че до 89-та е било много зле тук откъм свобода, емоция, поведение, държание, ама сега пък е егати анархията - отидохме на другия край като поведение, морал, съвест...отприщихме се тотално.

Върни се в “Свободна зона”