800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: 800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Мнениеот ivan56 » 19 яну 2015 17:40

aleksandrov77 написа:Аз съм антиШарли! Не подкрепям вестник, който се гаври с религиозни символи като Света Троица и други религиозни символи!
Да се гавриш с религиозни символи и да всяваш омраза това е един от най големите-грехове!
Радикалния ислямизъм , не идва от мюсюлманите , а от ЦРУ и САЩ! Повечето хора биещи се за Ислямска държава , са наемници отвсякъде , тоест убиват за пари , малка част от тях са араби! Ислямска държава е финансирана от тайните служби на САЩ!
"Борбата срещу тероризма" на САЩ е борба срещу резултатите от политика водена от САЩ! Те създават проблем , после се "борят" срещу него!

Забрави НСР. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 19 яну 2015 17:56

Религиите основани на база юдаизъм (не съм сигурен дали това е термина), са разкатали човечеството и цивилизацията! Колкото по- рано спрем да се делим на религиозен принцип, толкова по- добре. Бог не съществува!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 19 яну 2015 18:20

ivan56 написа:
aleksandrov77 написа:Аз съм антиШарли! Не подкрепям вестник, който се гаври с религиозни символи като Света Троица и други религиозни символи!
Да се гавриш с религиозни символи и да всяваш омраза това е един от най големите-грехове!
Радикалния ислямизъм , не идва от мюсюлманите , а от ЦРУ и САЩ! Повечето хора биещи се за Ислямска държава , са наемници отвсякъде , тоест убиват за пари , малка част от тях са араби! Ислямска държава е финансирана от тайните служби на САЩ!
"Борбата срещу тероризма" на САЩ е борба срещу резултатите от политика водена от САЩ! Те създават проблем , после се "борят" срещу него!

Това е една от целите на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! С омесването на нациите, етносите и религиите тоест мултикултурно общество всява постоянни раздори между тях!
Една хомогенна нация е опасна за Системата , защото има съпротивителни сили , бързо се организира и и протестира , докато едно мултикултурно общество няма съпротивителни сили и не протестира!Или ако протестира ще има краткотраен ефект , всеки ще дърпа към своята черга! Българин няма да протестира заедно с циганин, турчин, арменец , евреин и т.н.!И обратното!
За това едно мултикултутрно общество е удобно за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2015 18:22

ivan56 написа:

Илерминатите са му променили коментара, че много почна да ги издава. 8-)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 яну 2015 18:37

Де ба и резаците им скапани

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 яну 2015 19:08

Балкански Орел написа:Сура 2,191
"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците."

Сура 8,12-13
"Твоят Господ разкри на ангелите: ”Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.”"

Сура 8,39
"И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли ­ Аллах е зрящ за техните дела."

Сура 8,55
"Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват"

Сура 8,60
"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"

Сура 9,111
"Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят ­ Негово истинно обещание, дадено в Тората, Евангелието и Корана. А кой е по-верен в своето обещание от Аллах? Радвайте се на размяната, която направихте с Него! Това е великото спасение"

Сура 9,3-5
"И прогласяване от Аллах и от Неговия Пратеник към хората в деня на най-голямото поклонение хадж, че Аллах е непричастен към съдружаващите, а също ­ Неговият Пратеник. И ако се покаете, за вас е най-доброто, а ако се отметнете, знайте, че не ще обезсилите Аллах! И възвести неверниците за болезнено мъчение,освен онези от съдружаващите, с които се договорихте и после не ви ощетиха с нищо, и не подкрепяха никого срещу вас. И приключете своя договор с тях до срока му! Аллах обича богобоязливите.А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден."

Сура 9,29
"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра ­ докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"

Сура 47,4-6
"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после ­ или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."

Сура 48,29
"Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"

Ето ви на, аз бях до тук в тая тема.Среден за тая религия.

Преведи го от арабски на български или го копира от някой, който го е превел от някакъв друг език, а пък те от друг и т.н. То и в Библията пише, че Земята е създадена за 7 дни, но който знае араменски знае, че тези 7 дни могат да се преведат и като години, милиони, милиарди и т .н.

Молете се за враговете си и добро правете на ония, които ви ненавиждат и гонят, и обръщайте и другата страна на ония, които ви бият (Лука 6:27-29). А вие обратното, изостряте оръжието си против ония, които постъпват така с вас”.
Младият мъдрец, служейки си със Сократовия метод — чрез въпроси да довежда слушателите си до правилни отговори — запитал: “Ако в закона има две заповеди, кой по-съвършено изпълнява закона: оня ли, който изпълни едната заповед, или който изпълни и двете?” — Разбира се, и двете — отговорили опонентите. Тогава философът пояснил: “Бог е казал: Молете се за ония, които ви обиждат (Мат.5:44). И още е казал: “Никой няма любов по-голяма от тая да положи душата си за своите приятели" (Иоан.15:13). Ние правим това (т.е. воюваме) заради приятелите си, да не би с телесното им пленяване да бъде пленена и душата им”. С тия думи християнският мисионер явно направил намек за жестокия обичай на сарацините да насилват пленниците да приемат тяхната вяра, което било пагубно за душите на християните.

В Еклесиаст (3:1-8) пише, че има време за всичко - както за война, така и за мир.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 яну 2015 20:14

Аз пък си мислех, че в Русия няма такива неща, защото Путин е най-великият и решава проблемите, от които страда прогнилият Запад. Явно съм се объркал.
П.П. 800 000 е очевидно безумно раздута цифра :)

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 19 яну 2015 20:28

Кой пуска тези партенки.От къде 800 000 иръпшъни в 280-300 хиляден град. Абе тия се взеха много на сериозно, трябва с малко по тежка техника да се влезе в леговищата и гетата им в кварталите и махалите, иначе току виж ни заставили утре да им работим като бели роби.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 19 яну 2015 20:28

[quote="boabbb"]Абе, хора, тия от френското списание правят пари от насаждането на религиозна омраза :!: Те се гаврят и с Христос :!: Това е ненормална работа и нямаме полза от нея ... Тука се напълни с бежанци, покрай тях има и по-крайни - вия какво искате, да вземат и тука да правят зулуми ли :?:[/quote

Когато в Донецк и Луганск избиват всеки час няколко дестеки хора и разрушават всичко,ние продължаваме да се занимаваме с това еврейско списание,което наистина няма право да се меси в религията,в сакралното на човека.Убийството на журналистите е трагедия,но атентати станаха в Пакистан,Нигерия,за Новорусия казах вече.Да сте чули за шествия на правителствени лидери по този повод?????

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 19 яну 2015 20:32

Kamenitza1912 написа:Кой пуска тези партенки.От къде 800 000 иръпшъни в 280-300 хиляден град. Абе тия се взеха много на сериозно, трябва с малко по тежка техника да се влезе в леговищата и гетата им в кварталите и махалите, иначе току виж ни заставили утре да им работим като бели роби.

Нямаш право да обиждаш ничия религия! Започвам да си мисля,че евреите от това "Шарли" са си заслужили съдбата.Нали е казано "Не прави това,което не искаш да ти направят и на теб".А да обидиш един истински вярващ човек,като се присмееш на вярата му,е все едно искаш да го убиеш.Факт.
Браво на чеченците!Доказват,че са достойни и горди жители на великата Русия!

Върни се в “Свободна зона”