Защо Япония няма проблеми с мюсюлманите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Япония няма проблеми с мюсюлманите
не знам да ли имат джамии, но автоНобилите и електрониката са им най- добрите в света. Не е факт а е истина!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Защото Япония е високотехнологична и уредена държава. Дето се казва Слонът няма работа в стъкларския магазин.
Eй тва е - Кольо казал на Гинка, тя на Мара и взела, че го постнала във фейсбук на стената на Пена и хайде - неоспорим факт.
Ето ви още един цитат, който се шляеше из нета:
"Фейсбук ще промени света"
Джон Атанасофф
Все пак, неоспорим факт е че християните в Япония са двойно повече от мюсюлманите. 1% срещу 0,5%

Ето ви още един цитат, който се шляеше из нета:
"Фейсбук ще промени света"
Джон Атанасофф
Все пак, неоспорим факт е че християните в Япония са двойно повече от мюсюлманите. 1% срещу 0,5%

...
Аз предлагам друго. Нека държавата ни да се рекламира повече в Япония, за да можем да привлечем, колкото се може повече постоянни жители, които биха дошли да живеят тук. Ако в Япония се рекламира идилията и красотата на места, като Широка Лъка, Батак, Триград, Велинград , Девин и т,н , абсолютно съм сигурен, че ще има много желаещи да имигрират тук. Говоря най-вече за пенсионерите им на които им е омръзнало от лудницата, земетресеният, цунамитата и тесните къщи. Нека да идват да живеят тук, да си харчат пенсиите и т.н. И за нас добре и за тях. Аз ако бях пенсионер от Токио бих дошъл да живея на подобно място.
dunavfc написа:Аз предлагам друго. Нека държавата ни да се рекламира повече в Япония, за да можем да привлечем, колкото се може повече постоянни жители, които биха дошли да живеят тук. Ако в Япония се рекламира идилията и красотата на места, като Широка Лъка, Батак, Триград, Велинград , Девин и т,н , абсолютно съм сигурен, че ще има много желаещи да имигрират тук. Говоря най-вече за пенсионерите им на които им е омръзнало от лудницата, земетресеният, цунамитата и тесните къщи. Нека да идват да живеят тук, да си харчат пенсиите и т.н. И за нас добре и за тях. Аз ако бях пенсионер от Токио бих дошъл да живея на подобно място.
Хехе, добре! Ти живей цял живот в София, пък като се пенсионираш отиди да живееш в Буркина Фасо.

Направо да им се чудиш на малоумните японци как не са дошли още и на българските пенсионери защо не са проправили път към Буркина Фасо.

...
В началото хубаво беше споменато уволнението. В Япония, като влезеш в една фирма, почваш работа от най-ниското ниво, обикаляш всичките отдели и сектори, повтаряш на по-високо ниво, ако имаш качества, стигаш по-високо, а ако те уволнят, няма кой да те вземе, щото вече не можеш да тичаш като на 20, а рутината за по-отговорна работа ще дойде след алцхаймера. В такава култура няма място за чужденци, все едно каква им е религията.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ебаси цирка в тая тема. Първото мнение е като изкарано от НЕновините, отдолу една дузина льольовци си коментират 'фактите' за 'най-великата нация' (на която между другото и аз се възхищавам), без да обръщат внимание на линковете към една най-обикновена статия в уикипедия.
Foreigner написа:dunavfc написа:Аз предлагам друго. Нека държавата ни да се рекламира повече в Япония, за да можем да привлечем, колкото се може повече постоянни жители, които биха дошли да живеят тук. Ако в Япония се рекламира идилията и красотата на места, като Широка Лъка, Батак, Триград, Велинград , Девин и т,н , абсолютно съм сигурен, че ще има много желаещи да имигрират тук. Говоря най-вече за пенсионерите им на които им е омръзнало от лудницата, земетресеният, цунамитата и тесните къщи. Нека да идват да живеят тук, да си харчат пенсиите и т.н. И за нас добре и за тях. Аз ако бях пенсионер от Токио бих дошъл да живея на подобно място.
Хехе, добре! Ти живей цял живот в София, пък като се пенсионираш отиди да живееш в Буркина Фасо.![]()
Направо да им се чудиш на малоумните японци как не са дошли още и на българските пенсионери защо не са проправили път към Буркина Фасо.
Защо, Родопите на Буркина Фасо ли ти приличат ? Знаеш ли, какво е за един пенсионер, дали от Япония, Германия, Великобритания или Полша, да живее в място, като Широка Лъка или Велинград ? Имаш ли си, колкото мечтаят тези хора за спокойствие и зеленина ? А да имигрираш от Япония има доста причини. Не случайно в тази държава, самоубийствата са нещо доста често срещано. В България има много пенсионери от други страни, които живеят тук. Японците са малко, защото страната ни е непозната. А да сравняваш България с Буркина фасо е несериозно. Ако ти имаш подобно самочувствие, като българин, то аз нямам. Освен това, българските пенсионери нямат възможността да отидат, дори в друг град в България, камо ли в чужбина.
Не искам да развалям настроението, но преди няколко дни тази статия бе публикувана в националистическа група във Фейсбук. След обширно коментиране от страна на доста хора, се доказа, че информацията е невярна, а в Япония има около 300 000 мюсюлмани. В последствие човека който я бе публикувал се извини и я изтри.