зеления написа:aleksandrov77 написа:Лошото е , че ние държава НЯМАМЕ, а сме колония на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон! Сиреч дори и колонията на САЩ наречена България да добива някакъв газ цялата или почти цялата печалба ще отива за Брюксел и Вашингтон!
За да добиваме газ и да почнем да печелим ПЪРВАТА И НАЙ-ВАЖНА ЗАДАЧА е да се освободим ОТ КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ ОТ ЕС!
Чудя се: може ли човек да е толкова жалък и прост! И анти българин!
Като нямате аргументи срещу мен , веднага започват обидите ! Нормално за вас хамериканофилите!
За жалост България е колония и в родината ни се случва това , което наредят от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!

Но фактите са следните - откакто България е далеч от Русия и близо до САЩ се дебългаризира ,циганизира , турцизира и ислямизира!
Комунизмът беше сменен с една още по-лоша система наречена НОВ СВЕТОВЕН РЕД дирижирана от САЩ и ЕС!
САЩ ни наредиха - нарежете си ракетите "СС 23" - колониалните ни политици ги нарязаха!
От САЩ и ЕС ни наредиха - "унищожете всички печеливши заводи и предприятия" - колониалните ни политици ги унищожиха!
От Брюксел ни наредиха" затворете четирите реактора на АЕЦ Козлодуй" , спрете "Южен Поток ","АЕЦ Белене", "Бургас - Александруполис" и всички печеливши за България проекти - колониалните ни политици ги спряха!
Дойдоха трима американски сенатори и наредиха на послушния слуга Орешарски - "Подай оставка и да има избори", за да назначат още по-послушния слуга на САЩ и техните подлоги от ЕС Бойко Борисов ! Факт!
Търпяхме "Десетилетие на ромското включване" по нареждане на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон и ромите се множат! А лошото е , че към тях вече в България има доста бежанци , 80% от които имигранти!

Лошото е , че под диктовката на системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД в България беше подменен етническия състав на населението! Преди 1989г. българите бяхме 95% от населението в България , сега благодарение на увеличаващата се циганска и турска раждаемост , приемането на тъй наречените бежанци , които също имат висока раждаемост и намаляваща българска раждаемост българите сме вече 55% от населението в България и то 50% от тях са пенсионери и хора над средната възраст!

Циганската раждаемост се стимулира от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД осигурявайки всякакви социални помощи и придобивки на циганите и безплатен ток , возене в автобусите безплатно и т.н. , българите не получаваме тези придобивки!
Ако така се развиват демографските тенденции , до 30-40 години българите ще бъдем екзотично малцинство в собствената ни държава!

Жалко но факт!

Ако не ми вярвате оставете компютрите за 2-3 дена и се поразходете из България по малките градове и села да видите за какво става въпрос!
Затова аз съм противник на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, защото тази система е антибългарска!
"Евроатлантиците" от ЕС и НАТО са врагове на България!
За това моята позиция е да напуснем час по-скоро антибългарските структури на НАТО и ЕС и влизане в лоното на Русия и в Евразийския икономически съюз , защото ние българите сме създали това Евразийско пространство!

Да живее България!