aleksandrov77 написа:Да 77 набор съм и си спомням какво учихме тогава!Тогава учихме много по-нормална история! Сега учим за османско присъствие и еврогейски и пиндостански "ценности"!
"Нормална история", викаш ...
"Аспарух дошъл тук с една шепа дръпнати татари, славяните ги наели на служба за война против Византия" ... Абе, да, всичко си беше нормално... За Москва.
То нема български етнос, отново според Русия, вси сме слОвени ...
Кой учи за "Османско присъствие" ?
Съпругата на брат ми е учителка, уверявам те, няма такова нещо.
Не знам от къде си ги измисляте тия неща ...
aleksandrov77 написа:Но случилите се събития в Евромайдана в Киев илюминати направиха грешна стъпка! Те подцениха съпротивителните сили на Москва! Те си мислеха, че ще могат да продължат да успиват руснаците и да ги лъжат, че играят в един отбор!
Русия се почувства застрашена от разрастването на НАТО и ЕС до границите на самата Русия!
Дори самият Горбачов призна, че пиндостанци са нарушили договорките от края на Студената война. От думите му стана ясно, че НЕ е имало уговорка СШП да бъдат световен хегемон след края на Студената война. Сиреч американците са прекалили!
Руснаците имат своите грехове към нас , както и ние към тях! Това не го оспорвам!
Каква по-точно е била целта на "илюминати", с майдана ?
Не може ли просто на хората в Украйна ( като изключим тези, от Източната част, по-обясними причини ) ... Да им е писнало от некадърното управление на Янукович ?
Колко още трябваше да ограбва собствената си Държава, та да бъде изритан ??
Русия никога не е била контра на другите Сили.
Русия негодува именно защото другите я игнорират, и не и дават важна роля в световните дела.
Самият Путин на срещата на Г 20 в Австралия го каза това ...
aleksandrov77 написа:А ние за пореден път ще сме на губещата страна!
Така както бяхме двете световни с германците , после по време на студената война със СССР! Така ще е и сега със СШП!
Как по-точно сме на губещата страна, след като от победителите и в 2-те Световни, само Русия липсва в НАТО.
Тоест, Русия се изправя срещу всички победители от 2-те Световни + Япония и Германия.
Обречена е.