ДПС поиска оставката на Петър Москов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: ДПС поиска оставката на Петър Москов

Мнениеот v.r.s. » 09 дек 2014 16:51

demy27 написа:Тия от ДПС сериозно са изтрещяли. Сериозно ли искат оставката на министър, който иска да се погрижи за сигурността на екипите на спешна помощ?

Въобще не са изтрещели, така печелят още цигански гласове, а и те все пак са етническа партия и като такава защитават етническите малцинства, а не българските лекари, от които не получават никакви политически дивиденти.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 дек 2014 16:55

v.r.s. написа:
demy27 написа:Тия от ДПС сериозно са изтрещяли. Сериозно ли искат оставката на министър, който иска да се погрижи за сигурността на екипите на спешна помощ?

Въобще не са изтрещели, така печелят още цигански гласове, а и те все пак са етническа партия и като такава защитават етническите малцинства, а не българските лекари, от които не получават никакви политически дивиденти.

Ето това е най-лошото. Вместо да търсят решение на проблема, фесовете търсят политическа изгода.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 17:08

Като цяло съм съгласен, че не е това решението. Но той е здравен министър, не шеф на МВР, не премиер, няма правомощия за повече, истинското решение не зависи от него. А истинското решение е всички тия помияри, които бият дошлите медици да влизат в затвора. И ако маалата реши да негодува да се въвежда ред с полиция, ама от тия дето им е кеф да въртят палките. Защото иначе наистина ще се стигне до момента, в който заради някакви катунари страдат и читави хора. Също така да се глобява за хм как да го кажа.. неправилно викане на Бърза помощ. И ако не плаща глобата да се налага принудителен труд.

По принцип разбирам мотивите на Москов. И да ви кажа.. съзнателно или не той може би нацели точното звено: тарторите. Защото ако ще полиция, жандармерия и т.н. да не могат да озаптят циганска махала.. често стига ЕДИН тартор, който да каже ЕДНО изречение и край, финито, всички слушкат. Най-добре за всеки случай да заплашат тарторите, че ако стане проблем ще ги изкарат тях виновни лично. Така де..

Истината е, че макар за мен решението на Москов да не е най-доброто.. с това ниво на законите и съдилищата ни.. изглежда човека няма друг избор. И съм приятно изненадан, че има някой, който поне опита да направи това (няма да успее, ще се намери кой да се погрижи за това).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 09 дек 2014 17:10

obi4am_pirin написа:Хареса ми как им отговори на турците..."За мен е чест ДПС да ми иска оставката"!Добре им го каза на тази шайка...

Не е зле тоя Кърджалиев да отиде някоя вечер в ромската махала на спешен случай да му огънат 2-3 метални тръби в главата . Но силно се съмнявам, че ще отиде .

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 дек 2014 17:20

Москов с всяко последващо действие ми прави все по-голямо впечатление... И както съвсем правилно посочиха някои колеги, не е неговата работа да праща полицаи, той може само да си опази лекарите. Което и прави по най-добрият начин :)

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 09 дек 2014 17:20

Толкова много лекари ли имаме в България, че те работят на линейки? В почти всички нормални държави на линейките работят парамедици, които могат да ти окажат необходимата спешна помощ и само при случаи на инфаркт, инсулт или тежко ПТП ходи спешен лекар, но той е с отделен автомобил не е на линейката! Толкова ли е сложно да се случи това и в България, за около 2-3 години могат да се обучат нужните кадри и проблемът ще се реши! Тогава мангалите сами ще спрат да викат линейка за щяло и нещяло, просто защото на нея няма да има лекар! Така ще има и повече лекари в болниците! Имаше такава идея на един от здравните министри, мисля че беше Константинов, дано не греша името, но защо не се осъществи не зная! Проблема с посегателствата над лекарите е огромен и не може да се реши само от здравният министър, трябва целият държавен апарат да се задейства с цялата си строгост за да се реши този проблем! Аз имам един въпрос към вечно ревящите за дискриминация и права " Какво ще направите вие уважаеми дами и господа за да се реши този проблем, защото ние цигани имаме бол, ама лекари.....................? "
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 дек 2014 17:36

sirakov77 написа:Толкова много лекари ли имаме в България, че те работят на линейки? В почти всички нормални държави на линейките работят парамедици, които могат да ти окажат необходимата спешна помощ и само при случаи на инфаркт, инсулт или тежко ПТП ходи спешен лекар, но той е с отделен автомобил не е на линейката! Толкова ли е сложно да се случи това и в България, за около 2-3 години могат да се обучат нужните кадри и проблемът ще се реши! Тогава мангалите сами ще спрат да викат линейка за щяло и нещяло, просто защото на нея няма да има лекар! Така ще има и повече лекари в болниците! Имаше такава идея на един от здравните министри, мисля че беше Константинов, дано не греша името, но защо не се осъществи не зная! Проблема с посегателствата над лекарите е огромен и не може да се реши само от здравният министър, трябва целият държавен апарат да се задейства с цялата си строгост за да се реши този проблем! Аз имам един въпрос към вечно ревящите за дискриминация и права " Какво ще направите вие уважаеми дами и господа за да се реши този проблем, защото ние цигани имаме бол, ама лекари.....................? "

По принцип си прав. Обаче доколкото си спомням, тогава голямото мрънкане беше, че парамедиците няма да могат да спасяват тежките случаи. Защото далеч не само циганите са неосигурени и използват спешна помощ като специалист с направление :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 дек 2014 17:54

Както е тръгнало,може скоро и армията да се наложи да пази лекарите и патрулките от циганите.Няма такава държава където лекарите трябва да се пазят с полиция от своите пациенти! :!: :!: :!:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 09 дек 2014 17:56

Браво, Москов, с теб сме! Дано удържи! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 09 дек 2014 18:03

Corwin написа:
sirakov77 написа:Толкова много лекари ли имаме в България, че те работят на линейки? В почти всички нормални държави на линейките работят парамедици, които могат да ти окажат необходимата спешна помощ и само при случаи на инфаркт, инсулт или тежко ПТП ходи спешен лекар, но той е с отделен автомобил не е на линейката! Толкова ли е сложно да се случи това и в България, за около 2-3 години могат да се обучат нужните кадри и проблемът ще се реши! Тогава мангалите сами ще спрат да викат линейка за щяло и нещяло, просто защото на нея няма да има лекар! Така ще има и повече лекари в болниците! Имаше такава идея на един от здравните министри, мисля че беше Константинов, дано не греша името, но защо не се осъществи не зная! Проблема с посегателствата над лекарите е огромен и не може да се реши само от здравният министър, трябва целият държавен апарат да се задейства с цялата си строгост за да се реши този проблем! Аз имам един въпрос към вечно ревящите за дискриминация и права " Какво ще направите вие уважаеми дами и господа за да се реши този проблем, защото ние цигани имаме бол, ама лекари.....................? "

По принцип си прав. Обаче доколкото си спомням, тогава голямото мрънкане беше, че парамедиците няма да могат да спасяват тежките случаи. Защото далеч не само циганите са неосигурени и използват спешна помощ като специалист с направление :)

Само при случаи на инфаркт, инсулт или тежко ПТП ходи спешен лекар, но той е с отделен автомобил не е на линейката!
Това е решението, както съм го написал и по-горе, няма нужда да откриваме топлата вода, хората го прилагат от години и действа ефективно!
Също така и солени глоби, ако извикаш линейка без спешност, не може за това че си си порязал пръста и да викаш линейка, а в това време някъде другаде човек с инфаркт да я чака 30 минути, защото линейките са малко и после виновни са лекарите че идват бавно!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Върни се в “Свободна зона”