Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 17:08
Като цяло съм съгласен, че не е това решението. Но той е здравен министър, не шеф на МВР, не премиер, няма правомощия за повече, истинското решение не зависи от него. А истинското решение е всички тия помияри, които бият дошлите медици да влизат в затвора. И ако маалата реши да негодува да се въвежда ред с полиция, ама от тия дето им е кеф да въртят палките. Защото иначе наистина ще се стигне до момента, в който заради някакви катунари страдат и читави хора. Също така да се глобява за хм как да го кажа.. неправилно викане на Бърза помощ. И ако не плаща глобата да се налага принудителен труд.
По принцип разбирам мотивите на Москов. И да ви кажа.. съзнателно или не той може би нацели точното звено: тарторите. Защото ако ще полиция, жандармерия и т.н. да не могат да озаптят циганска махала.. често стига ЕДИН тартор, който да каже ЕДНО изречение и край, финито, всички слушкат. Най-добре за всеки случай да заплашат тарторите, че ако стане проблем ще ги изкарат тях виновни лично. Така де..
Истината е, че макар за мен решението на Москов да не е най-доброто.. с това ниво на законите и съдилищата ни.. изглежда човека няма друг избор. И съм приятно изненадан, че има някой, който поне опита да направи това (няма да успее, ще се намери кой да се погрижи за това).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]