В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Мнениеот fcb_bg » 28 юли 2014 23:41

dunavfc написа:Нямам намерение да чета темата на малоумният автор, но всеки с поне някакви минимални наблюдения на нашите български турци, особено на юг му е ясно, че подобни глупости за завладяване, отделяне, сепаратизъм и т.н. са болни фантазии на някой хора. 99 % от турците в България, не биха искали и да чуят за отделяне от България и присъединяване към Турция, но как да го разбере един ограничен "националист" .

Те сега гласуват под строй с 2 тъпи приказки накръст, да видим какво ще си мислят като им кажат "Тука ще става турско, Родината ви ще е тази земя". Май не си много наясно какво става на предизборните митинги на ДПС, как им промиват мозъците поотделно в безизборно време, не ми се мисли.
Споко, Бокич, аверчето на Ердоган иде на власт. само гледай сеира.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 юли 2014 23:46

fcb_bg написа:
BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:Това го слушам от 50 години.

Споко, още малко остана. Много скоро ще спреш да го слушаш 8-)

Дай нещо по-конкретно, само лаишко-кръчмарски лафчета не стигат.

България изпраща евродепутати на турска партия в ЕП. Германия има найси колко поданици с турско потекло. Колко изпрати и как допуска да имат глас в немския парламент и техен агент да управлява Германия?

Попрочети кои са избирателите на социалдемократите и зелените в Германия и заповядай отново.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2014 23:47

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Нямам намерение да чета темата на малоумният автор, но всеки с поне някакви минимални наблюдения на нашите български турци, особено на юг му е ясно, че подобни глупости за завладяване, отделяне, сепаратизъм и т.н. са болни фантазии на някой хора. 99 % от турците в България, не биха искали и да чуят за отделяне от България и присъединяване към Турция, но как да го разбере един ограничен "националист" .

Хич даже не са миинимални наблюденията ми, а максимални и трябва да ти кажа, че всичко е точно на обратно на написаното от теб :lol:

Колегата, горе затова ти каза, да кажеш нещо конкретно, защото какво е моето мнение по въпроса или твоето няма значение, защото всеки има различни наблюдения...
Аз живея сред тези хора и имам претенции да знам ,какви са интересите и желанията им.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юли 2014 23:50

dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Хич даже не са миинимални наблюденията ми, а максимални и трябва да ти кажа, че всичко е точно на обратно на написаното от теб :lol:

Колегата, горе затова ти каза, да кажеш нещо конкретно, защото какво е моето мнение по въпроса или твоето няма значение, защото всеки има различни наблюдения...
Аз живея сред тези хора и имам претенции да знам ,какви са интересите и желанията им.

Сред какви хора мислиш, че живея аз :?: Само че близо до турската граница, където нещата са много по-различни от тези в Северна България :) Колегата горе го остави. Той търси провокация, а не дискусия ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 юли 2014 23:53

BadBoy написа:Попрочети кои са избирателите на социалдемократите и зелените в Германия и заповядай отново.

КОЛКО не-немски/турски европейски представители изпращат немците и по какъв начин допускат турците да им се бъркат в управлението на собствената държава? Коя друга държава в ЕС допуска такъв достъп на чуждонационална партия в управлението?
Последна промяна от fcb_bg на 28 юли 2014 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2014 23:53

fcb_bg написа:

Те сега гласуват под строй с 2 тъпи приказки накръст, да видим какво ще си мислят като им кажат "Тука ще става турско, Родината ви ще е тази земя". Май не си много наясно какво става на предизборните митинги на ДПС, как им промиват мозъците поотделно в безизборно време, не ми се мисли.
Споко, Бокич, аверчето на Ердоган иде на власт. само гледай сеира.

Не гласуват под строй, гласуват по традиция, има тънка разлика....Това не ги прави чужди към България, тези които имаха симпатии към Турция се изселиха отдавана, тези които седят тука въпреки мизерните доходи и пенсии са по-българи от повече като вас, които ги кълнат на лягане и на ставане. Особено пък хората в Родопите им е през оная работа за Турция и за амбициите на шепа хора, симпатизанти на Ердоган и т.н. Гледат си тютюна , гледа си животинките, раждат се и умират в свещените за тях земи и хич не им пука за никаква Турция.
Дай ми пример за някоя мащабна организация, която да е събрала значителен брой симпатизанти, която да се е борила за отделяне на Лудогорието или Родопите от България ? Някаква организация за присъединяване към Турция ? Искане на автономия ? Искане на повече права ? Не може заради малоумници като ония братя на които им забравих имената и щяха да правят партия - " Отоман " да обобщаваме за целият етнос.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2014 23:55

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Сред какви хора мислиш, че живея аз :?: Само че близо до турската граница, където нещата са много по-различни от тези в Северна България :) Колегата горе го остави. Той търси провокация, а не дискусия ;)

Добре, кажи ми директно, българските турци около Хасково искат ли отделяне от България ? Искат ли някаква автономия ? Искат ли присъединяване към Турция ? Въобще, какви са им исканията ? И говоря за мнозинството, а не мнението на шепа фанатизирани ислямисти.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 юли 2014 23:55

Вече ще зная, че неудобните въпроси се окачествяват като провокация.
Относно темата, тези с двойно гражданство ще може ли да гласуват в една секция в Пловдив, нашите сънародници по света без да имат двойно гражданство също им отварят секции за гласуване, какво нередно има до тук?
fcb_bg написа:
BadBoy написа:Попрочети кои са избирателите на социалдемократите и зелените в Германия и заповядай отново.

КОЛКО не-немски/турски европейски представители изпращат немците и по какъв начин допускат турците да им се бъркат в управлението на собствената държава? Коя друга държава в ЕС допуска такъв достъп на чуждонационална партия в управлението?

С този коментар тотално ме разби :lol:
http://novjivot.info/09/23/76726 едно бързо търсене в мрежата.
Не ми се рови да видя и представителите на Германия в ЕП.
Последна промяна от BadBoy на 28 юли 2014 23:59, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2014 23:58

fcb_bg написа:

Колега, Зелената Партия на Германия , която е основана от Чем Юздемир ( бъркам със сигурност превода ) е изпратила на последните избори 11 представители в Европа. Освен това на последните парламентарни избори са събрали 8 % , нека всеки да прецени , много ли са , малко ли са...
Германия е доказала , че е страна , която оценява хората по качества, а не по произход, религия и етнос, идеален пример за това е немският национален отбор...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 юли 2014 23:58

dunavfc написа:
Не гласуват под строй, гласуват по традиция, има тънка разлика....Това не ги прави чужди към България, тези които имаха симпатии към Турция се изселиха отдавана, тези които седят тука въпреки мизерните доходи и пенсии са по-българи от повече като вас, които ги кълнат на лягане и на ставане. Особено пък хората в Родопите им е през оная работа за Турция и за амбициите на шепа хора, симпатизанти на Ердоган и т.н. Гледат си тютюна , гледа си животинките, раждат се и умират в свещените за тях земи и хич не им пука за никаква Турция.
Дай ми пример за някоя мащабна организация, която да е събрала значителен брой симпатизанти, която да се е борила за отделяне на Лудогорието или Родопите от България ? Някаква организация за присъединяване към Турция ? Искане на автономия ? Искане на повече права ? Не може заради малоумници като ония братя на които им забравих имената и щяха да правят партия - " Отоман " да обобщаваме за целият етнос.

Ела ми на гости в Бургас да те закарам на 40 км от града да се почувстваш в 17-и век. И после ще те питам, дали това село не се мисли за турско! :evil:

Върни се в “Свободна зона”