Честито, Българи!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Честито, Българи!

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 13:40

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:Омръзна ми от вчера всички да се плюнчат как защитаваме Василев :!:
Покажете поне един от нас, който е написал, че той е невинен :?
Само на нас ли ни прави впечатление , откровените несъответствия в думите на банкер номер 1 :roll:
Всички сочат с пръст и викат дръжте крадеца , и никой дума не обелва , за явните тъпизми които им се хвърлят в очите точно с тази цел :!:
Къде сте бе господа демократи , защо не роптаете срещу Пеевски и държавата която застава зад гърба му :?:
Нали сте големи борци за правда , никой ли не иска всичко да стигне до съд и то не в наш , а в европейски :?:
Да не би да вярва някой , че в милата ни родина ще има справедлив процес и истината ще се научи :?:
Как така всички вярват на едната страна , без дори да са показани някакви доказателства :?:
Казвала го властта в държавата ? Същата тази която всички плюеха до вчера ли ? Същата тази която се опитва да прави внушения на хората и говори меко казано небивалици :?:
Айде слезте на земята МОЛЯ :!:

А как така вие също вярвате на едната страна?
И не, не са от вчера плюнченията, като и не е от вчера вашата яростна защита на Василев.
И не, никой от вас не отговори какво щеше да е неговото отношение по този казус, ако Василев беше собственик на Локо Пд.

За сто и десети път да ти повторя ! КОЙ ОТ НАС ГО Е ЗАЩИТИЛ ??????????????????????
Това че искаме да научим истината ли те кара да мислиш, че заставаме на негова страна ?????????????????????
Ти не искаш ли всички виновни да си понесат последствията ? А не да се замажат очите на всички с един ?

За вас истината е само една и не търпи противоречие, и тя е:Василев е невинен и всичко е завера срещу този толкова честен банкер, истински канар!
Аз какво искам е едно, а какво вие искате е съвсем друго!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юли 2014 13:51

А кой може да докаже,че Василев е раздавал лоши кредити,след като липсват документи? Какви са тези кредити като
суми,имената на фирмите,начините на погасяване.Кой ще е този голям служител на банката,който ще разреши само
срещу хвърчаща бележка да разреши,кешово теглене на такава голяма сума?Никой не може да го накара,защото
той знае после какво го чака.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 13:52

petko.h.markov написа:А кой може да докаже,че Василев е раздавал лоши кредити,след като липсват документи? Какви са тези кредити като
суми,имената на фирмите,начините на погасяване.Кой ще е този голям служител на банката,който ще разреши само
срещу хвърчаща бележка да разреши,кешово теглене на такава голяма сума?Никой не може да го накара,защото

Петко, тук на 3 места се пуснаха едни таблици.. потърси и прочети!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 12 юли 2014 13:54

И какво сега, двама души си спорят тука.Моето мнение е простичко-има едни откраднати милиарди от Народа и сега двете бандитски страни си се мъчат да се натопят един на друг и това е.Ботевъ намазаха от тези откраднати пари -построиха им база ,щеха и стадион да им направят АКО не се бяха изпокарали за Южен поток и да поизперат някой лев и това е.Тоя виновен оня невинен-пълни глупости - всички са виновни,не се сърдете на Ботевистите те просто са си такива-К....ви и Гъзоблизци,нищо чудно ,че са си избрали жълтото за цвят ,да им подхожда. ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юли 2014 14:01

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:А кой може да докаже,че Василев е раздавал лоши кредити,след като липсват документи? Какви са тези кредити като

Петко, тук на 3 места се пуснаха едни таблици.. потърси и прочети!

Тук съм виждал,какви ли не глупости и лъжи.Предполагам,че ще се съгласиш с мен.Аз само се удивлявам на шефа
на БНБ вчера.Ако човек познава бегло нещата от живота,икономиката,банките и се помъчи да ги анализира,стига
да има капацитета за това,ще установи много нелогични неща.Твоят работодател може ли да те накара да извършиш
нещо незаконно и ти след това да го отнесеш?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 14:02

Кашчей написа:

За сто и десети път да ти повторя ! КОЙ ОТ НАС ГО Е ЗАЩИТИЛ ??????????????????????
Това че искаме да научим истината ли те кара да мислиш, че заставаме на негова страна ?????????????????????
Ти не искаш ли всички виновни да си понесат последствията ? А не да се замажат очите на всички с един ?

За вас истината е само една и не търпи противоречие, и тя е:Василев е невинен и всичко е завера срещу този толкова честен банкер, истински канар!

Ти си безнадежден случай :lol: Чак и гадателски способности си развил , как и какво мислим :mrgreen:

След като обвиняваш мен, че стоя на страната на Василев и приемаме че е така, защото ти си го решил !
Да те питам Ти на кой на страната заставаш ?

На страната на тези, които са позволили години наред това да се случва ли ?
На тези които манипулират хората с откровени небивалици и лъжи ?
Същите които прикриват заинтересованите от фалита на банката ли ?
Тези които до вчера си плюл и им нямаш капка доверие ли ?
От тях очакваш да получиш справедливост и истината ли ?
Или смяташ че ще разкрият всички виновни ?

Мога да продължа до довечера да те питам , обаче знам че няма да получа смислен отговор , за това ще се надявам да ми отговориш поне на едно от всичко по горе !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 14:06

IvanGit написа:И какво сега, двама души си спорят тука.Моето мнение е простичко-има едни откраднати милиарди от Народа и сега двете бандитски страни си се мъчат да се натопят един на друг и това е.Ботевъ намазаха от тези откраднати пари -построиха им база ,щеха и стадион да им направят АКО не се бяха изпокарали за Южен поток и да поизперат някой лев и това е.Тоя виновен оня невинен-пълни глупости - всички са виновни,не се сърдете на Ботевистите те просто са си такива-К....ви и Гъзоблизци,нищо чудно ,че са си избрали жълтото за цвят ,да им подхожда. ;)

Добре бе само аз ли съм толкова тъп да си мисля : Че пада една пешка , а всички останали си остават ! И то още по богати и по силни ????
Никой освен мен ли (нас жАлтити ) , не го проумява :o

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 14:36

Кашчей написа:

Ти си безнадежден случай :lol: Чак и гадателски способности си развил , как и какво мислим :mrgreen:

След като обвиняваш мен, че стоя на страната на Василев и приемаме че е така, защото ти си го решил !

Мога да продължа до довечера да те питам , обаче знам че няма да получа смислен отговор , за това ще се надявам да ми отговориш поне на едно от всичко по горе !!!!!!!!!!

Няма да ти отговоря, защото вие сте доста нагли от 7-8 години насам.
как не видях поне един канар да напише, че е възможно василев и да е направил това, за което го обвиняват? Всички говорите за Пеевски и как той това.. онова, а Василев честен, по-честен от адвокат в парламента, или от шефа на лекарския съюз.
Имал ли е финансови взаимоотношения Василев с Пеевски? Ако отговорът е "да", за какви честности ми говорите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 14:45

Кашчей написа:
Кашчей написа:

Няма да ти отговоря, защото вие сте доста нагли от 7-8 години насам.
как не видях поне един канар да напише, че е възможно василев и да е направил това, за което го обвиняват? Всички говорите за Пеевски и как той това.. онова, а Василев честен, по-честен от адвокат в парламента, или от шефа на лекарския съюз.
Имал ли е финансови взаимоотношения Василев с Пеевски? Ако отговорът е "да", за какви честности ми говорите?

Абе , бавноразвиващ , КОЙ МУ ПОЗВОЛИ ДА ПРАВИ ТОВА В КОЕТО СЕГА ГО ОБВИНЯВАТ , КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :?: НИЕ ЛИ , ЖАЛТИТИ :?:

Как да ми отговориш като няма кво да кажеш :oops:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 14:48

za nas e toj religiq написа:Абе , бавноразвиващ , КОЙ МУ ПОЗВОЛИ ДА ПРАВИ ТОВА В КОЕТО СЕГА ГО ОБВИНЯВАТ , КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :?: НИЕ ЛИ , ЖАЛТИТИ :?:

Това оневинява ли го?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”