Stahlgewitter написа:volf написа:Xamy написа:Гретна - поредна страхотна тема.
Волд - ти сериозно ли?
Фолф (volf от wolf)!
Кое по точно не те устройва?
И да....- докато в тази държава работещите не започнат да го правят ежедневно и не се увеличи броят им, за сметка на редовните телевизионни зрители, операциите ще са от понеделник до петък, а детските градини ще са кофти място, каквото е и положението в цялото ограничено от абревиатурата България пространство.
Много ги разбираш ти бе,волф.Трябва да се работи 24/7 ли?А знаеш той какво работи,знаеш ли дали е възможно да работи повече/по закон/.Минаваш просто ей така да се изсереш в темата,както почти всеки път.
Ми той и доктора който е трвбвало да направи операцията сигурно е чакал понеделник за да не наруши закона и да не се преработи, даже знам че този доктор си пуска телевизора в 19:27 и го прави вече почти 30 години, както при комунизма. Загася го в 24:00 и спи 8 часа за да е пълноценен.
В понеделник води детето си на детска градина и всеки път недоволства от състоянието и.
Прави по три много отговорни операции на ден между които задължително почива час както е по закон. В 18:30 сяършва работният му ден и всичко започва от начало до петък вечер когато гледа телевизия пичти до сутринта тъй като в събота и неделя почива пак по закон.
Имам и друг познат доктор, който вероятно и Вие познавате, защото е много известен!
Той е намерил вратички в закона и освен плановите 3 операции в държавната болница, работи извънррдно в частна клиника, където прави операции дори и през ноща, а също така и в събота и неделя, но за тях му заплащат по 1000 лева на операция.
Той също води детето си в детска градина, но частна, където и дртето и учителките се посрещат с усмивка, а баьата е перфектна. Дори боята с която са боядисали оградата е специална и нетоксична. Не гледа телевизия и дори бе знае кой е на власт, но никой не забелязва този му кусур и го боготворят вдички пациенти.
Чувам, че щял да отваря своя клиника - ежедневна и денонощна!!!
Увлякох се!
Всъщност исках да попитам:
Какъв бе Вашият повод да се исерете в темата?