Контрол на населението чрез Интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контрол на населението чрез Интернет
Поредна страхотна тема от другаря СТАНКО! Много промити мозъци има в изстрадалата ни капиталистическа държавица.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
moreto vn написа:Авторе спри си интернета и няма кой да те контролира.![]()
I кое е грешно от това което е написано?
- anihilator
- Контакти:
Контрол има да откакто Путин реши да си строи южният поток в България се народиха купища сайтове , фейсбук групи , платени тролове / виждаме ги и тук в гонг/ както и какви ли не организации работещи срещу държавата прокарвайки руски интереси за сметка на нашите 

- anihilator
- Контакти:
И един въпрос имам : не ви ли писна 4 човека да си пускате теми и да си отговаряте или нещата вече са минали на друго ниво ?
anihilator написа:Контрол има да откакто Путин реши да си строи южният поток в България се народиха купища сайтове , фейсбук групи , платени тролове / виждаме ги и тук в гонг/ както и какви ли не организации работещи срещу държавата прокарвайки руски интереси за сметка на нашите
Щом аз съм трол, ти трябва да си трол на Негъра и Сорос.
Тука има хора които мислят и имат мозък в главата, макар и да са малко от цялото шкарто в форум гонг.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
СТАНКО, падаш си обаче по конспирациите
Сигурен съм, че в много от нещата, които публикуваш, има някаква истина, но все пак, не смятам, че е много рационално да се живее във вечни съмнения за всичко.

anihilator написа:Контрол има да откакто Путин реши да си строи южният поток в България се народиха купища сайтове , фейсбук групи , платени тролове / виждаме ги и тук в гонг/ както и какви ли не организации работещи срещу държавата прокарвайки руски интереси за сметка на нашите
А, точно ей за това говорим

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- anihilator
- Контакти:
КНДР написа:anihilator написа:Контрол има да откакто Путин реши да си строи южният поток в България се народиха купища сайтове , фейсбук групи , платени тролове / виждаме ги и тук в гонг/ както и какви ли не организации работещи срещу държавата прокарвайки руски интереси за сметка на нашите
Щом аз съм трол, ти трябва да си трол на Негъра и Сорос.
Тука има хора които мислят и имат мозък в главата, макар и да са малко от цялото шкарто в форум гонг.
Кой е негъра ? А Сорос наскоро разбрах кой е понеже реших да видя кои са тия соросоиди за които пишете , а ако си мислиш че и ти си от хората които мислят помисли си пак

- anihilator
- Контакти:
CTAHKO написа:anihilator написа:Контрол има да откакто Путин реши да си строи южният поток в България се народиха купища сайтове , фейсбук групи , платени тролове / виждаме ги и тук в гонг/ както и какви ли не организации работещи срещу държавата прокарвайки руски интереси за сметка на нашите
А, точно ей за това говоримЯвно си участвал в експеримента описан в статията и то в частта с отрицателните новини
И какво стана сега, ЮП ще се строи, при същите параметри, от същите фирми, само че под контрола на новото правителство
Как е, сделката вече е наред и не ощетява по никакъв начин държавата, нали
Не знам откъде имаш такава информация аз никъде не прочетох или чух това днес , ако можеш обясни и покажи .
10-а по Рихтер вече има своя нов и достоен водещ - СТАНКО Конспирацията 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!