wannabe написа:Защото сте такива:
А,ТОЧНО такава шапка е носел Гюрсел Алиев когато е писал поздравителното писмо до ФК Локомотив Пд,се едно неговата си снимал...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Защото сте такива:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
wannabe написа:Темата есе свежда до това: одобрявате ли престъпници да използват парите ви за каквото и да е. Не, не одобрявам.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Yoda написа:Сагата Делян Пеевски-Василев си е най обикновен сапунен сериял. Забавлява раята и им създава усещането че топката се топа-значи играта се играе ... В същност сценария е доста калпав, актьорите слаби ..... Но раята така е оглупяла, че се вживява и увлича по "интригата"![]()
![]()
El Commandante написа:wannabe написа:Защото сте такива:
А,ТОЧНО такава шапка е носел Гюрсел Алиев когато е писал поздравителното писмо до ФК Локомотив Пд,се едно неговата си снимал...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Изпълнителният директор на пловдивчани коментира и ситуацията в клуба.
"Г-н Цветан Василев е един от благодетелите на Ботев, не е собственик. КТБ е един от спонсорите на отбора, имаме и други спонсори. Засега клуба функционира съвсем нормално, тече селекция. Ще имаме представяне, което е планирано за петък. Надявам се, че тази ситуация няма да се отрази на по-нататъшното функциониране на клуба. Вчера проведохме и работна среща с представители на фракциите в Пловдив, които са запознати детайлно със състоянието на клуба. Гледаме към представянето на отбора и мачовете в Лига Европа. Една от целите на срещата беше да намерим модел на работа, по който ще си партнираме, защото и администрацията на клуба, и феновете, трябва да вървим ръка за ръка", обясни Златев.
CTAHKO написа:Не съм фитилджия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта