GGMU_forever написа:Ще помоля да се спре с безсмисления спам. И също така да не коментират тези, които не са фенове на стила.
Питаш дали слушаме, а после казваш да не коментират тези, които не слушат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Ще помоля да се спре с безсмисления спам. И също така да не коментират тези, които не са фенове на стила.
GGMU_forever написа:CTAHKO написа:Че и музикален инвалид. Почти цялата информация, която си дал за стила е грешна. Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти.
И защо точно от уикипедия да е грешна?
GGMU_forever написа:Дъбстепът (dubstep) е музикален стил от областта на електронната танцова музика, носещ своите корени в гериджа в Лондон в началото на 21 век. Отличава се с акцент върху басовите звуци с ниска честота и разредения фонов брейкбийт. Темпото е обикновено в порядъка на 138—142 удара в минута.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
GGMU_forever написа:Заглавие: Слушате ли Dubstep?CTAHKO написа:Че и музикален инвалидПочти цялата информация, която си дал за стила е грешна
Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти
Еби си майката, бе, мангал прост. Да ти еба майката нещастна, тъпа, уродлива. Аре бягай... бахти нещастника.
CTAHKO написа:Мдаам, благодаря ти за "милите" пожеланияДоста аргументирано, моето патенце
GGMU_forever написа:Заглавие: Слушате ли Dubstep?CTAHKO написа:Че и музикален инвалидПочти цялата информация, която си дал за стила е грешна
Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти
Еби си майката, бе, мангал прост. Да ти еба майката нещастна, тъпа, уродлива. Аре бягай... бахти нещастника.
IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .
П.П. Не разваляйте темата на човека , особено ако не сте чували и не сте апознати . Можете просто да кажете не ми харесва или да подминете .
GGMU_forever написа:IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .
П.П. Не разваляйте темата на човека , особено ако не сте чували и не сте апознати . Можете просто да кажете не ми харесва или да подминете .
Ето това исках да чуя!
CTAHKO написа:GGMU_forever написа:IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .
Ето това исках да чуя!
А ти си докладван, нали знаеш
tornadoto_96 написа:CTAHKO написа:GGMU_forever написа:IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .
Ето това исках да чуя! )
А ти си докладван, нали знаеш )
Ооо почваме със заплахите! :shk:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта