Слушате ли Dubstep?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: Слушате ли Dubstep?

Мнениеот tornadoto_96 » 15 юни 2014 20:02

GGMU_forever написа:Ще помоля да се спре с безсмисления спам. И също така да не коментират тези, които не са фенове на стила. ;)

Питаш дали слушаме, а после казваш да не коментират тези, които не слушат :mrgreen: :mrgreen: Мноу си проЗ изгренджол!
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 15 юни 2014 20:04

Аз лично открих дъбстеп-а случайно в началото на 2008ма. И слава Богу, защото сега има само лигавщини наподобяващи дъбстеп, и може би нямаше да го харесам.
http://mega.co.nz/#F!8o8nhCQR!M-jaIS0-_A1DDA8XXqjXxg
Поздрав с моята колекция.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юни 2014 20:06

GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Че и музикален инвалид. Почти цялата информация, която си дал за стила е грешна. Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти.

И защо точно от уикипедия да е грешна?

GGMU_forever написа:Дъбстепът (dubstep) е музикален стил от областта на електронната танцова музика, носещ своите корени в гериджа в Лондон в началото на 21 век. Отличава се с акцент върху басовите звуци с ниска честота и разредения фонов брейкбийт. Темпото е обикновено в порядъка на 138—142 удара в минута.

Честотите има ли смисъл да ги коментирам ;) И на най-големия лаик е ясно, че честотите м/у 1-4 килохерца (пискливите бленди и звуци), са средни честоти, а не ниски (бас), както си го представил или копирал от някъде 8-) За това не се иска музикално образование 8-) Има там някакви зачатъци от брейкбийт, ама трябва да имаш доста богато въображение, докато ги чуеш :lol: Бийтовете и те няма смисъл да се коментират ;)

Първи трак - 70 бийта
Втори трак - 110 бийта
Трети трак - 105 бийта
Четвърти трак - 90 бийта
Пети трак е сет, ама и той е в тези граници
Шести трак - 70 бийта
Седми трак - 70 бийта
8-)
Къде ги видя тези 138-142 бийта, акъла ми не стига. И за това не се иска музикално образование, за да различиш бавно от бързо парче. Иска се само да мислиш малко. Нещо, което за теб е географско понятие 8-) Отделно, ако ми кажеш каква е разликата м/у шести седми трак, ще те поздравя. В общи линии, лаик от всякъде. И накрая, ето ти да направиш разлика между брейкбийт и дъбстеп, м/у 130 бийта и 70 бийта 8-) А, какво стана с уикипедията :? :roll:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HVWGKWqUkEo[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WT_WXMZB9jo[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юни 2014 20:07

Мдаам, благодаря ти за "милите" пожелания 8-) Доста аргументирано, моето патенце 8-)

GGMU_forever написа:Заглавие: Слушате ли Dubstep?

CTAHKO написа:Че и музикален инвалид 8-) Почти цялата информация, която си дал за стила е грешна 8-) Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти ;)

Еби си майката, бе, мангал прост. Да ти еба майката нещастна, тъпа, уродлива. Аре бягай... бахти нещастника. :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 15 юни 2014 20:09

Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .

П.П. Не разваляйте темата на човека , особено ако не сте чували и не сте апознати . Можете просто да кажете не ми харесва или да подминете .

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 15 юни 2014 20:10

CTAHKO написа:Мдаам, благодаря ти за "милите" пожелания 8-) Доста аргументирано, моето патенце 8-)

GGMU_forever написа:Заглавие: Слушате ли Dubstep?

CTAHKO написа:Че и музикален инвалид 8-) Почти цялата информация, която си дал за стила е грешна 8-) Преди да информираш другите, първо се ограмоти самият ти ;)

Еби си майката, бе, мангал прост. Да ти еба майката нещастна, тъпа, уродлива. Аре бягай... бахти нещастника. :lol:

То и аз знаех че не са над 100 удара, просто исках да запълня темата. :lol: Тука вече имаш право да ме поправяш. Ти си DJ все пак.
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 15 юни 2014 20:12

IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .

П.П. Не разваляйте темата на човека , особено ако не сте чували и не сте апознати . Можете просто да кажете не ми харесва или да подминете .

Ето това исках да чуя! ;)
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юни 2014 20:14

GGMU_forever написа:
IvailoRz написа:Попринцип съм фен на хип хопа , но се определям като музикална мастия . Слушам всичко (без чалга ) . Харесвам и дъбстеп , но съм много претенциозен към този стил . Иначе Скрилекс е много голям няма две мнения . Та .. едно от изискванията ми е да въима някакъв вокал , дори припяване да е само , или тананикане като във First of the year . Харесвам творчеството на МТ Еден , Нойсиа и др . Препоръчвам тези на българския Диджей James Bong . Слушам и хаус и денс , но там дори ми е още по задължително да има вокал , Тиесто , Армин , Хардуел , Дмитри Вегас ... но това май е друга тема .

...тогава аз излитам 8-) Оставям ви да си скучаете дружно в темата 8-) А ти си докладван, нали знаеш 8-)

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 15 юни 2014 20:18

CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:

А ти си докладван, нали знаеш 8-)

Ооо почваме със заплахите! :shock:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 15 юни 2014 20:20

tornadoto_96 написа:
CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:

Ето това исках да чуя! )

А ти си докладван, нали знаеш )

Ооо почваме със заплахите! :shk:

Те големи заплахи. :lol: :lol: Аре е... нали си трол, защо ме докладваш, все едно си някво изнасилено момиченце и тръгваш да ревеш пред родителите си? :lol:

Върни се в “Свободна зона”