Там не е до проклятие, до обикновена глупост е.modor написа:Ти ли върна Лупи![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Там не е до проклятие, до обикновена глупост е.modor написа:Ти ли върна Лупи![]()
![]()
Ivanov_95 написа:Не знам дали вярвам,но има един пич от моя клас който когато отидох с колата на даскало,ми каза,че ако не го почерпя ще ми се развали колата.Аз не го почерпих и на прибиране ми гръмна парното.Не знам има ли нещо общо с т'ва,но доста често кълне и са си изпатили бая хора от него.
Bourgas написа:Ivanov_95 написа:Не знам дали вярвам,но има един пич от моя клас който когато отидох с колата на даскало,ми каза,че ако не го почерпя ще ми се развали колата.Аз не го почерпих и на прибиране ми гръмна парното.Не знам има ли нещо общо с т'ва,но доста често кълне и са си изпатили бая хора от него.
Парното гърми яката, тази кола трябва да се види, може да е някакъв нов модел.
LokoMaina написа:Аз лично по-скоро не вяврвам, но ще се убедя,ако се сбъдне проклятието на една асеновградска врачка,която предрича, че духът на Христо Ботев ще си отмъсти за турските лири хвърляни на стадион с неговото име.
LokoMaina написа:Аз лично по-скоро не вяврвам, но ще се убедя,ако се сбъдне проклятието на една асеновградска врачка,която предрича, че духът на Христо Ботев ще си отмъсти за турските лири хвърляни на стадион с неговото име.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта