Вярвате ли в проклятия и какво мислите за тях?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Вярвате ли в проклятия и какво мислите за тях?

Мнениеот Laetitia » 14 май 2014 19:01

modor написа:Ти ли върна Лупи :o :lol: :lol:
Там не е до проклятие, до обикновена глупост е. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 14 май 2014 19:21

Не знам дали вярвам,но има един пич от моя клас който когато отидох с колата на даскало,ми каза,че ако не го почерпя ще ми се развали колата.Аз не го почерпих и на прибиране ми гръмна парното. :lol: Не знам има ли нещо общо с т'ва,но доста често кълне и са си изпатили бая хора от него. :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 май 2014 19:23

Ivanov_95 написа:Не знам дали вярвам,но има един пич от моя клас който когато отидох с колата на даскало,ми каза,че ако не го почерпя ще ми се развали колата.Аз не го почерпих и на прибиране ми гръмна парното. :lol: Не знам има ли нещо общо с т'ва,но доста често кълне и са си изпатили бая хора от него. :mrgreen:

Парното гърми яката, тази кола трябва да се види, може да е някакъв нов модел.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 14 май 2014 19:26

Bourgas написа:
Ivanov_95 написа:Не знам дали вярвам,но има един пич от моя клас който когато отидох с колата на даскало,ми каза,че ако не го почерпя ще ми се развали колата.Аз не го почерпих и на прибиране ми гръмна парното. :lol: Не знам има ли нещо общо с т'ва,но доста често кълне и са си изпатили бая хора от него. :mrgreen:

Парното гърми яката, тази кола трябва да се види, може да е някакъв нов модел.

92 година Фолксваген ( не знам как се пише точно ) Венто .. на 210 000 км е. До ся не е правила кой знае кви проблеми. :mrgreen:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 май 2014 19:29

И да се задържи проклятието и днес не е страшно , още малко остана ... има-няма 48 години , ей сега ще минат като миг :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 май 2014 19:52

LokoMaina написа:Аз лично по-скоро не вяврвам, но ще се убедя,ако се сбъдне проклятието на една асеновградска врачка,която предрича, че духът на Христо Ботев ще си отмъсти за турските лири хвърляни на стадион с неговото име.

Това ли успя да измисли комплексирания ти мозък? Жалък си!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 май 2014 19:54

Всички клетви стигат, затова не бива да се кълне! :cry:
Не един, а сто процента. Магия не те хваща, но клетвите винаги, внимайте с тях! Питайте бабите да видите кво ще ви кажат и те. А иначе не вярвам аз в глупости, щото не знаете какво ми дрънка бащата всеки ден. :lol: :) Заради него не вярвам в нищо вече!
А и устата му е много мръсна и говори глупости и навънка и някои работи се случват. Вика тоя щял да умре, оня щял да умре и след по-малко от година човекът си е отишъл. :oops: Много смахнати хора има по тоя свят и с лоши мисли, иначе е добра душа нашия, но говори много глупости- липсва му акъл как да му го налея с бира съм мъчил, не става. Ако му оставиш нещо някъде или падне случайно некво листче на земята, вика тва е за магия оставено. :lol: :mrgreen:

Викаме, да, по цял ден само с магии се занимаваме. :mrgreen:

Но клетвите стигат, рано или късно човека си пати. :cry: Това не е въобще безобидно.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 май 2014 20:20

LokoMaina написа:Аз лично по-скоро не вяврвам, но ще се убедя,ако се сбъдне проклятието на една асеновградска врачка,която предрича, че духът на Христо Ботев ще си отмъсти за турските лири хвърляни на стадион с неговото име.

+1
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2014 20:37

Добре, де, баси хората, спчелва ДВЕ! поредни кеш-а, иска им увеличение на заплатата и те го отсвирват, еми да се оправят! Знам, че ако вярваш в проклятия те се сбъдват. Поне така съм чувал.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 14 май 2014 20:52

Мартин Камбуров : Искам президент на Локомотив Пд като този на Лудогорец и на другия пловдивски отбор !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Върни се в “Свободна зона”