anker1878 написа:Драги петолъчковци това е СПОРТЕН форум.
Престанете да го цапате с плиткоумната си пропаганда.
Заработвайте си тролските хонорари в други форуми и информационни сайтове.
Ади ве Къде пише че е спортен? Пише Форум Гонг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anker1878 написа:Драги петолъчковци това е СПОРТЕН форум.
Престанете да го цапате с плиткоумната си пропаганда.
Заработвайте си тролските хонорари в други форуми и информационни сайтове.
demy27 написа:Интересно ще ми е, когато Русия се присъедини към ЕС, тогава какви ще ги къдриш.
А представата ми за теб си е съвсем реална. Такива "...фили" като теб, които само "...фоб"-стват, са ясни на всички. До сега не сме видяли едно мнение от теб, за нещо с което Русия превъзхожда Европа, но за сметка на това сме се нагледали на плюнки насочени на запад.
ivailo1403 написа:Общо взето, много добра статия!Само едно уточнение-арменците не са християни ,а еретици.Отричат човешкото естество на Иисус Христос,признават само Божественото..А от Библията ясно се разбира че е бил и човек-имал е нужда от храна,сън, почивка,плакал е, страдал е на кръста и т. н.
demy27 написа:Чапаев написа:demy27 написа:Чапаев написа:Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!
На теб като ти харесва, да не би да си заминал за САЩ, че си тръгнал да ме изпращаш в Русия! И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е! Ей това сте русофобите и сте описани изключително точно в статията!
Ако в статията Русия се замени с Европа а Русофоб с Еврофоб, ще се получи описание на теб 1 към 1.
Каквото и да замениш, няма да получиш дори бегла представа за мен! Аз за разлика от вас съм "фил", а не "фоб"! Омразата Ви към Русия до нищо добро няма да доведе България!
Интересно ще ми е, когато Русия се присъедини към ЕС, тогава какви ще ги къдриш.
А представата ми за теб си е съвсем реална. Такива "...фили" като теб, които само "...фоб"-стват, са ясни на всички. До сега не сме видяли едно мнение от теб, за нещо с което Русия превъзхожда Европа, но за сметка на това сме се нагледали на плюнки насочени на запад.
Чапаев написа:Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!
И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е!
Bradat-brat написа:Страхотен материал! Не, вярвах, че в България са останали хора с толкова ясна и категорична позиция за истината и за най-голямата измама наречена "демокрация". Русия остана последния бастион на истинското християнство и дори най-гадната еврейска измишльотина "комунизъм" не успя да я задуши и унищожи. Това не се прощава и винаги ще се воюва срещу християнска Русия. Жалко е, че в България наистина за един банан има хора, които забравят, че без Русия нямаше да ни има на картата на света.
THE G.A.M.E написа:Чапаев написа:Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!
И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е!
Не е демокрация, олигархация е.
С наченки на мутрокрация, също като в България.
Така че, повече да не съм видял да се пише, че я караме по "западен тертип".
Ние си караме по руският модел, хеле има-няма от 65-70 години.
icko65 написа:РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим
fcb_bg написа:...когато Русия се присъедини към ЕС...Доколкото съм се интересувал от история, съм останал с впечатлението, че западът винаги го е играел срещу Русия, ама ти явно някакви други източници имаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта