Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 12:21

anker1878 написа:Драги петолъчковци това е СПОРТЕН форум.
Престанете да го цапате с плиткоумната си пропаганда.
Заработвайте си тролските хонорари в други форуми и информационни сайтове.

Ади ве Къде пише че е спортен? Пише Форум Гонг
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 12:27

demy27 написа:Интересно ще ми е, когато Русия се присъедини към ЕС, тогава какви ще ги къдриш.

А представата ми за теб си е съвсем реална. Такива "...фили" като теб, които само "...фоб"-стват, са ясни на всички. До сега не сме видяли едно мнение от теб, за нещо с което Русия превъзхожда Европа, но за сметка на това сме се нагледали на плюнки насочени на запад.

Русия никога няма да влезе в ЕС! Виж обратното е по-вероятно и възможно! Що се отнася до превъзходството на Русия над ЕС, то това е очевидно и няма нужда да се изтъква! Не съм свикнал да ритам паднал човек, какъвто в случая се явява умрелият ЕС! Едни санкции като хората не могат да наложат на Русия и всички се дърпат! Защо ли!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 12:28

ivailo1403 написа:Общо взето, много добра статия!Само едно уточнение-арменците не са християни ,а еретици.Отричат човешкото естество на Иисус Христос,признават само Божественото..А от Библията ясно се разбира че е бил и човек-имал е нужда от храна,сън, почивка,плакал е, страдал е на кръста и т. н.

Много си зле с историята Имат християнска църква и приемат християнството преди нас

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2014 12:30

demy27 написа:
Чапаев написа:
demy27 написа:
Чапаев написа:
Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!

На теб като ти харесва, да не би да си заминал за САЩ, че си тръгнал да ме изпращаш в Русия! И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е! Ей това сте русофобите и сте описани изключително точно в статията!

Ако в статията Русия се замени с Европа а Русофоб с Еврофоб, ще се получи описание на теб 1 към 1.

Каквото и да замениш, няма да получиш дори бегла представа за мен! Аз за разлика от вас съм "фил", а не "фоб"! Омразата Ви към Русия до нищо добро няма да доведе България!

Интересно ще ми е, когато Русия се присъедини към ЕС, тогава какви ще ги къдриш.

А представата ми за теб си е съвсем реална. Такива "...фили" като теб, които само "...фоб"-стват, са ясни на всички. До сега не сме видяли едно мнение от теб, за нещо с което Русия превъзхожда Европа, но за сметка на това сме се нагледали на плюнки насочени на запад.

...когато Русия се присъедини към ЕС... :mrgreen: Доколкото съм се интересувал от история, съм останал с впечатлението, че западът винаги го е играел срещу Русия, ама ти явно някакви други източници имаш. :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2014 12:44

Чапаев написа:
Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!

И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е!

Не е демокрация, олигархация е.
С наченки на мутрокрация, също като в България. 8-)

Така че, повече да не съм видял да се пише, че я караме по "западен тертип".
Ние си караме по руският модел, хеле има-няма от 65-70 години. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 12:46

Bradat-brat написа:Страхотен материал! Не, вярвах, че в България са останали хора с толкова ясна и категорична позиция за истината и за най-голямата измама наречена "демокрация". Русия остана последния бастион на истинското християнство и дори най-гадната еврейска измишльотина "комунизъм" не успя да я задуши и унищожи. Това не се прощава и винаги ще се воюва срещу християнска Русия. Жалко е, че в България наистина за един банан има хора, които забравят, че без Русия нямаше да ни има на картата на света.

Виж също добър материал в Свободната зона на форума-тема:Всичко за кризата в Украйна....стр.205

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 12:55

THE G.A.M.E написа:
Чапаев написа:

И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е!

Не е демокрация, олигархация е.
С наченки на мутрокрация, също като в България. 8-)

Така че, повече да не съм видял да се пише, че я караме по "западен тертип".
Ние си караме по руският модел, хеле има-няма от 65-70 години. :lol:

РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2014 13:06

icko65 написа:РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим

Не мисля.
В Китай няма частни олигарси. :roll:

Там си е "пазарен комунизъм", поне що се отнася до икономиката.
И няма монополи ...

Ние, за да караме по-китайският начин, не трябваше да си унищожаваме ( приватизираме ) ... Заводите, и като цяло държавният бизнес.
Трябваше Държавата да продължи да държи големи отрасли, за да е конкуренция на частника.
Така щеше да има по-бърз растеж... Ама от приватизацията се създадоха мутрите, които вече са олигарси.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 13:11

fcb_bg написа:...когато Русия се присъедини към ЕС... :mrgreen: Доколкото съм се интересувал от история, съм останал с впечатлението, че западът винаги го е играел срещу Русия, ама ти явно някакви други източници имаш. :roll:

Нарича се политика на противопоставяне и е дирижирана от оръжейната индустрия. Но рано или късно на хората ще им писне да живеят на ръба на мизерията, само за да може Русия да окупира Украйна когато пожелае.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 апр 2014 13:13

Другарю Чапаев, нали вие с другаря Виали се жалвахте, че другаря Кутев ви е забавил плащанията и дори се заканвахте да спирате с троленето, ако не ви платят. За какви платени русофоби говорите? Определението "русофоби" е измислено от рисофилите-рубладжии, слуги на всяка власт, за да нападат българските патриоти, които искат България да гледа единствено своя интерес. Никой така наречен от вас "русофоб" не мрази руския народ, или руската култура. Единствено не харесва руската имперска политика, както и имперската политика на всяка друга държава. Вие "русофилите" сте едни обикновени путинофили и кремълофили, и нищо повече!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”