Днес британската кралица Елизабет II навършва 88 години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Re: Днес британската кралица Елизабет II навършва 88 години
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yqrAPOZxgzU[/youtube][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pOe9PJrbo0s[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
stefani написа:Британската кралица Елизабет е от най-красноречивите примери каква идиощина са монарсите и монархиите !
Ами жената има кажи речи церемониална роля, един вид символ на единното Обединени кралство. За подобна дейност нито е нужен гений нито се изискват супер специални умения. При това положение ако ще монарха да е луд дебил все тая. А Елизабет.. тя прави това, което и предписва етикецията и толкова. Не че бих се застъпвал за нея, но каква вина има жената, че такава и е ролята?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: ЧРД, Бети
messi.fan написа:Какво бихте пожелали на рожденничката ?
Сватба с Берлускони. Нека се вземат младите..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
CTAHKO написа:shumkar_44 написа:Ако живееше на чистия въздух на Рожен, досега да е навършила поне 100.
За целта, освен роженският чист въздух, не трябва ли да е родена 12 години по-рано![]()
Не. Рожен и присъствието на Шумкаря правят чудеса. Аз да питам Вещицата (shumkara демек) като е набор 44 дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70 :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- shumkar_44
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа: дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70
Умствено съм минимум на осемдесет години, защото съм се срещал с много осемдесетгодишни и разсъждавам точно като тях. Физически се чувствувам около четиридесетгодишен, а от кръста надолу съм като на двадесет - имам прекрасен чифт нозе, с които ходя спортно и грациозно като нежна пантера или елен.
Толстолоб, на теб съм роб.
другарю явно вие сте като върховете на Пирин-горе може да е побеляло, но отдолу е пролет 
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
shumkar_44 написа:Betchualeng Arnaikem написа: дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70
Умствено съм минимум на осемдесет години, защото съм се срещал с много осемдесетгодишни и разсъждавам точно като тях. Физически се чувствувам около четиридесетгодишен, а от кръста надолу съм като на двадесет - имам прекрасен чифт нозе, с които ходя спортно и грациозно като нежна пантера или елен.
Умствено си дъртичък и бавен, леко неадекватен точно както 80 годишните. Добре си се преценил
Betchualeng Arnaikem написа:CTAHKO написа:shumkar_44 написа:Ако живееше на чистия въздух на Рожен, досега да е навършила поне 100.
За целта, освен роженският чист въздух, не трябва ли да е родена 12 години по-рано![]()
Не. Рожен и присъствието на Шумкаря правят чудеса. Аз да питам Вещицата (shumkara демек) като е набор 44 дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70 :D
A be не е точно така, защото кралското семейство все още има власт. Дали е точно кралицата или цялото семейство не мога да кажа. Много от премиерите на Англия са роднини на кралицата. Така,че са техни хора.
shumkar_44 написа:Betchualeng Arnaikem написа: дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70
Брейййй, Вие сте като турска русалка, другарю
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
familyjewels
- Контакти:
727150 написа:CTAHKO написа:shumkar_44 написа:Ако живееше на чистия въздух на Рожен, досега да е навършила поне 100.
При шумкарите петилетката се изпълнява за три години.
ТУШ