Днес британската кралица Елизабет II навършва 88 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Днес британската кралица Елизабет II навършва 88 години

Мнениеот damageplan » 22 апр 2014 10:21

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yqrAPOZxgzU[/youtube][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pOe9PJrbo0s[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:27

stefani написа:Британската кралица Елизабет е от най-красноречивите примери каква идиощина са монарсите и монархиите !

Ами жената има кажи речи церемониална роля, един вид символ на единното Обединени кралство. За подобна дейност нито е нужен гений нито се изискват супер специални умения. При това положение ако ще монарха да е луд дебил все тая. А Елизабет.. тя прави това, което и предписва етикецията и толкова. Не че бих се застъпвал за нея, но каква вина има жената, че такава и е ролята?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЧРД, Бети

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:27

messi.fan написа:Какво бихте пожелали на рожденничката ? :lol:

Сватба с Берлускони. Нека се вземат младите..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:29

CTAHKO написа:
shumkar_44 написа:Ако живееше на чистия въздух на Рожен, досега да е навършила поне 100.

За целта, освен роженският чист въздух, не трябва ли да е родена 12 години по-рано :? :roll:

Не. Рожен и присъствието на Шумкаря правят чудеса. Аз да питам Вещицата (shumkara демек) като е набор 44 дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70 :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 22 апр 2014 13:30

Betchualeng Arnaikem написа: дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70

Умствено съм минимум на осемдесет години, защото съм се срещал с много осемдесетгодишни и разсъждавам точно като тях. Физически се чувствувам около четиридесетгодишен, а от кръста надолу съм като на двадесет - имам прекрасен чифт нозе, с които ходя спортно и грациозно като нежна пантера или елен.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 22 апр 2014 13:35

другарю явно вие сте като върховете на Пирин-горе може да е побеляло, но отдолу е пролет :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 апр 2014 15:35

shumkar_44 написа:
Betchualeng Arnaikem написа: дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70

Умствено съм минимум на осемдесет години, защото съм се срещал с много осемдесетгодишни и разсъждавам точно като тях. Физически се чувствувам около четиридесетгодишен, а от кръста надолу съм като на двадесет - имам прекрасен чифт нозе, с които ходя спортно и грациозно като нежна пантера или елен.

Умствено си дъртичък и бавен, леко неадекватен точно както 80 годишните. Добре си се преценил

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 апр 2014 16:24

Betchualeng Arnaikem написа:
CTAHKO написа:
shumkar_44 написа:Ако живееше на чистия въздух на Рожен, досега да е навършила поне 100.

За целта, освен роженският чист въздух, не трябва ли да е родена 12 години по-рано :? :roll:

Не. Рожен и присъствието на Шумкаря правят чудеса. Аз да питам Вещицата (shumkara демек) като е набор 44 дали от чистия роженски въздух навърши вече.. 80 вместо 70 :D

A be не е точно така, защото кралското семейство все още има власт. Дали е точно кралицата или цялото семейство не мога да кажа. Много от премиерите на Англия са роднини на кралицата. Така,че са техни хора. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2014 18:06

shumkar_44 написа:

Брейййй, Вие сте като турска русалка, другарю 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 22 апр 2014 19:13

727150 написа:
CTAHKO написа:

При шумкарите петилетката се изпълнява за три години.

ТУШ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”