Първият мач, който гледахте
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първият мач, който гледахте
България - Парагвай на Световното във Франция през 1998 е първият мач,който съм гледал по ТВ.На живо Родопа - Сокол (Марково) във ''В'' група
1-1 свърши след 2 дузпи,като си спомням,че в деня на срещата или предния ден се бе изсипал проливен дъжд и изпълнителите на дузпите трябваше да ринат кал,за да си нагласят топката преди да стрелят 
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Страхотна тема!Първият ми мач на живо беше през 2005 година на ЦСКА-Пирин 2-1 след този мач станахме шампиони.За първи мач гледан по телевизията наистина не мога да си спомня,но един мач между Ливърпул и Манчестър Юнайтед ми е останал във главата и със сигурност е един от първите,които съм гледал.Мачът завърши 1-2 за Юнайтед.
Първия мач по ТВ - световното в САЩ България-Гърция 4-0
Първия мач на стадиона - Родопа Смолян - Димитровград 1-0 не помня годината - края на 90-те някъде
Първия мач на стадиона - Родопа Смолян - Димитровград 1-0 не помня годината - края на 90-те някъде
Ехе ,тука мачовете които са гледали за пръв са все от 90-те и отминалото десетилетие ,бре колко съм одъртял,е аз за който си спомням смътно, но от тогава симпатизирам и съм фен на този отбор е Левски,мача беше Левски-АЯКС с дузпи ги елиминирахме , на 5-6 годинки да съм бил някъде.
По тв България - Мексико - 94г.
Фк. Лъсков а.к.а. "Тунджа Ямбол" срещу Хеброс Харманли, мисля 96 беше
Фк. Лъсков а.к.а. "Тунджа Ямбол" срещу Хеброс Харманли, мисля 96 беше
По ТВ имам някакъв спомен за 98-ма Литекс 8-0 ЦСКА, но има огромна вероятност да съм гледал мачове и преди това просто да не си спомням. На стадиона същата година Миньор 2:0 Ботев.
grasiani написа:Ехе ,тука мачовете които са гледали за пръв са все от 90-те и отминалото десетилетие ,бре колко съм одъртял,е аз за който си спомням смътно, но от тогава симпатизирам и съм фен на този отбор е Левски,мача беше Левски-АЯКС с дузпи ги елиминирахме , на 5-6 годинки да съм бил някъде.
Тогава треньорът на Аякс вкара най-добрият дузпаджия-Хенинг- в продълженията, а точно той пропусна, като я прати над вратата
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
HEATSEEKER
- Контакти:
На живо беше април 1987 -''Черно море''-''Академик''-Свищов..а по тв...имам някакъв спомен че беше ''Левски''-''Спартак''-Вн 6-1

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
James Beattie
grasiani написа:Ехе ,тука мачовете които са гледали за пръв са все от 90-те и отминалото десетилетие ,бре колко съм одъртял,е аз за който си спомням смътно, но от тогава симпатизирам и съм фен на този отбор е Левски,мача беше Левски-АЯКС с дузпи ги елиминирахме , на 5-6 годинки да съм бил някъде.
Ти остави 90-те ... Като чета мненията и аз се имал за одъртял. 80% от тука са гледали мачове за първи път през 2005-6 година ....
Първият мач който съм гледал по телевизията беше Левски-Глазгоу Рейнджърс 2:1 през 1993 година с победният гол на Николай Тодоров-Кайзера.Баща ми(лека му пръст) беше обезумял от радост
,а аз още не знаех за какво идва реч точно
.Първият мач на живо е Левски-Ювентус 1:3 през 1999 година двата ми любими отбора един срещу друг беше невероятно изживяване.