Два въпроса може ли към автора на темата:
1. Възможно ли е това да е направено от други запалянковци, например от тези на Миньор с цел провокация?
2. Ти като правиш такива обобщения и раздаваш правосъдие, може ли да кажем, че всички ултраси на ЦСКА са убийци, наркомани и алкохолици, след като техен фен изтрепа маса народ на спирката пред The Mall в София?
СРАМ: Ултраси на Левски унищожиха петвековен параклис
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СРАМ: Ултраси на Левски унищожиха петвековен параклис
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Два въпроса може ли към автора на темата:
1. Възможно ли е това да е направено от други запалянковци, например от тези на Миньор с цел провокация?
2. Ти като правиш такива обобщения и раздаваш правосъдие, може ли да кажем, че всички ултраси на ЦСКА са убийци, наркомани и алкохолици, след като техен фен изтрепа маса народ на спирката пред The Mall в София?
Всеки независимо на кой футболен отбор е фен ако оскверни български паметник на културата трябва да бъда наказан.Това е национално богатство.Като ги унищожаваме убиваме и парче от едентичността ни.Възможно е да е направено и от други,но в този сайт твърдят че са го наравили левскари,а те са видели повече от мен и теб за да го твърдят.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Blue1914 написа:Поредната тема от Пармалат Уникалний- сигурно единственият посетител на спортен форум в света, който възхвалява още 4-5 отбора от първенството, в което неговият любим все още играе- по какъв принцип избирани предполагам вече всички много добре знаем.![]()
![]()
Абе, продукт млечен, защо направо не си промениш ника на "Мразя София", "Sofia Wars", "Village Warrior", "Provinces United" или на нещо подобно?![]()
![]()
Баш по темата- простотия голяма!Не е нищо невиждано обаче. Такива наща за съжаление се случват постоянно и навсякъде.
Не си прав,но е разбираемо да реагираш така.Между възхвала и обективност има огромна разлика,която ти очевидно не можеш да направиш.Донякъде ти е простено защото за нас българите е национална черта да се обиждаме когато ни казват истината.Колкото до пармалат,мисля,че той е един от най-обективните във форума.
Parmalat написа:dodo7271 написа:Два въпроса може ли към автора на темата:
Всеки независимо на кой футболен отбор е фен ако оскверни български паметник на културата трябва да бъда наказан.Това е национално богатство.Като ги унищожаваме убиваме и парче от едентичността ни.Възможно е да е направено и от други,но в този сайт твърдят че са го наравили левскари,а те са видели повече от мен и теб за да го твърдят.
Щом е възможно, защо раздаваш определения? Били еди какви са, били еди какво си? Аз съм левскар и никога през живота си не съм надраскал нищо. А това, че ти избирателно вярваш каквото ти изнася, говори за много нисък интелект. Та по втория въпрос си мълчиш...По твоята логика феновете на Черноморец, например, са дебили, щом не ходят на мачовете и са изоставили отбора си...Жалка работа си, да знаеш...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Parmalat написа:dodo7271 написа:Два въпроса може ли към автора на темата:
Щом е възможно, защо раздаваш определения? Били еди какви са, били еди какво си? Аз съм левскар и никога през живота си не съм надраскал нищо. А това, че ти избирателно вярваш каквото ти изнася, говори за много нисък интелект. Та по втория въпрос си мълчиш...По твоята логика феновете на Черноморец, например, са дебили, щом не ходят на мачовете и са изоставили отбора си...Жалка работа си, да знаеш...
Отново гледаш през сини очила и пропускаш на сляпо без да гледаш острани.Няма какво да кажа повече.Отдавна не се интересувам от мението на другите за мен.
[center]R.I.P[/center]
-
- Контакти:
Господа наркомани, турци сте, но моля въздържайте се да драскате по такива места 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Viv.Brooke написа:Господ си знае работата. Осквернен параклис... нищо добро не ги чате тези друговерци!
То не е до вяра или че е ПАРАКЛИС, за мен .. сградата е важна защото е ИСТОРИЯ, защото е нещо, оцеляло през вековете..
Трябва да е голям имбецил някой за да сътвори това. Емблема на отбор на мястото на старинен стенопис с историческа стойност...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Parmalat написа:dodo7271 написа:Parmalat написа:.
Отново гледаш през сини очила и пропускаш на сляпо без да гледаш острани.Няма какво да кажа повече.Отдавна не се интересувам от мението на другите за мен.
И добре правиш, че не се интересуваш. Използваш фрази, на които не им знаеш значението

-
dodo7271 написа:Два въпроса може ли към автора на темата:
Според мен е напълно възможно даже някое закъсало журнале , да си е направил сам новината

Rodn1 написа:Не защитавам феновете от последната спирка на 120, но къде са доказателствата, че това е направено от тях?
Откъде си сигурен,че Л-то не е седяло там през цялото време като орнамент?
Откъде знаеш,че това не е някой Любчо от квартал Монте Карло решил да се овековечи?
В България доказателства никой не иска. Тук е важно да мразиш.