viali69 написа:mtaraduda написа:Ма никой не го интересува какво говориш. Аз тук не искам да говоря за политика. Ако искам да говоря с някой за политика ще вляза в съответния форум и ще говоря с много по - компетентни хора от теб. Промит мозък съм, защото ... искам да говоря за спорт в спортен форум? Явно на нормалността и се вика по различен начин вече.
И пак продължаваш да говориш от името на всички ! Това, че на теб не ти се говори за политика си е твоя работа. Като не ти се говори за политика защо влизаш в политически теми ? Има достатъчно спортни такива. Ако пък няма - пускай ! Това е демокрацията - да уважаваш правото на другия.
Защото от всеки 3 теми 2 поне са политически - ето затова. И това са ти го казвали над 20 човека по различните теми. Пак те питам защо си се регистрирал в спортен форум при положение, че говориш само и единствено за политика? Малко ли са този тип форуми или места, където да я дискутираш? Аз влизам в спортен форум за разтоварване, а не за да гледам пак и пак отрепки, пускащи про руски или про западни теми, това разбираш ли го?