Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Мнениеот Безкомпромисен » 27 яну 2014 14:17

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:И Николай Бареков и Люба Колезич са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!

Другарко Жекова,стягайте се за Червеният парад.Извадете от нафталина пионерската връзка,пригладете старателно комсомолската ризка и дерзайте.Ние ще ви известим навреме кога и къде ще се проведе манифеста.Присъствието вие повече от задължително,при неявяване Белене ви зове,другарко.Понял?

Не разбирам съветскки език неуважаемо комунистическо нищщожество антибългарин служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР!Най-много ако случайно отида на тази антибългарска комунистическа "манифестация" да взема няколко червени комунистически знамена и да ги изгоря! Гнус ме е да разговарям с комунистически преступници дори и по телефона!
Кой спаси комунистическите престъпници в това число и вас от въжето? Не бяха ли комунистите от С(ДС)?
Спите ли спокойно? Имате ли съвест - човешка, а не комунистическа?
Готов ли сте да влезнете в затвора като комунистически престъпник и терорист?
Докога такива убийци и терористи като вас ще се разхождат на свобода и ще тровят въздуха?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 яну 2014 14:18

И на мене ми се плаче като гледам колко много малоумни седерасти са останали ;) Урко ли си Пурко ли си? Кажи сега с какво се различаваш от Виали? Като гледам с какви малоумни теми ни заливаш. Може би и ти си платен, така ли е?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2014 14:19

странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори? Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 яну 2014 14:19

silenxe написа:Най-тъжното е, че ще стане политик тоя. Лично мен ме е срам когато го видя по телевизията, не знам нега как не го е срам да се появява пред камера :|

Политик и срам :?: И както се казва:Срам пу..а не ебе :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 яну 2014 14:23

До сега в политиката само боклуците в журналистиката влизат. Асан Агов, Диляна Грозданова, Болен от сидерастия, Бюреков. Имаше и една, която сега е в европарламента, но по-известна беше, когато убиха баща и, беше и прессекретар на БСП и покрай Гоце се навърташе..Тадаръкова..все журнитутки
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 27 яну 2014 14:23

А къде са жълтите фенки на Дудука :!: :?: :roll: А верно бе, още са на магистралата...Този екземпляр е най-тъпия от вси4ки псевдо-политици досега...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 яну 2014 14:25

Чудя се кой е по-малоумен дали Бареков или тези които финансират движението му. Нормално е да искаш по някакъв начин да бъдеш фактор в Държавата и да създадеш партия, чрез която да вкараш депутати в парламента, но да поставиш за лидер на партията човек като Бареков според мен си е признак на не чак толкова здрав разум. С парите на Цветан Василев и Пеевски, т.е. ДПС може да се купят определен брой гласоподаватели и заедно с корпоративният вот да се доближат до процентите вкарващи в парламента, но вярвам и се надявам тези пари просто да се окажат хвърлени на вятъра.
Влизането на този клоун в парламента ще е обида за всички българи.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 27 яну 2014 14:28

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:И Николай Бареков и Люба Колезич са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!

Другарко Жекова,стягайте се за Червеният парад.Извадете от нафталина пионерската връзка,пригладете старателно комсомолската ризка и дерзайте.Ние ще ви известим навреме кога и къде ще се проведе манифеста.Присъствието вие повече от задължително,при неявяване Белене ви зове,другарко.Понял?

ЕЙ,КОМУНИСТИЧЕСКО ГОВЕДО!ДА ПУКНЕШ ДАНО!ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА СА ЗАГУБИЛИ БЛИЗКИТЕ СИ В ЛАГЕРИ КАТО БЕЛЕНЕ БЕ,БОКЛУК ТАКЪВ?!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 яну 2014 14:30

Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:

Не разбирам съветскки език неуважаемо комунистическо нищщожество антибългарин служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР!Най-много ако случайно отида на тази антибългарска комунистическа "манифестация" да взема няколко червени комунистически знамена и да ги изгоря! Гнус ме е да разговарям с комунистически преступници дори и по телефона!
Кой спаси комунистическите престъпници в това число и вас от въжето? Не бяха ли комунистите от С(ДС)?
Спите ли спокойно? Имате ли съвест - човешка, а не комунистическа?
Готов ли сте да влезнете в затвора като комунистически престъпник и терорист?
Докога такива убийци и терористи като вас ще се разхождат на свобода и ще тровят въздуха?

Другарко,спешно,немедлено и срочно си пийте илачите и си надянете усмирителната риза.Ние красноармейците ще ви изпратим на срочно лечение при най-добрите в занаята но дали и те ще се справят с вашето тежко заболяване?Дотогава дерзайте другарко ако ли не Белене и Ловеч са ви познати.
Последна промяна от sandi74 на 27 яну 2014 14:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 яну 2014 14:30

v.r.s. написа:Чудя се кой е по-малоумен дали Бареков или тези които финансират движението му. Нормално е да искаш по някакъв начин да бъдеш фактор в Държавата и да създадеш партия, чрез която да вкараш депутати в парламента, но да поставиш за лидер на партията човек като Бареков според мен си е признак на не чак толкова здрав разум. С парите на Цветан Василев и Пеевски, т.е. ДПС може да се купят определен брой гласоподаватели и заедно с корпоративният вот да се доближат до процентите вкарващи в парламента, но вярвам и се надявам тези пари просто да се окажат хвърлени на вятъра.
Влизането на този клоун в парламента ще е обида за всички българи.

Споко, българите са свикнали с такива обиди. Не забравяй, че малоумна мутра стана премиер, прасето Пеевски за малко не оглави ДАНС -има още много подобни примери, които не си заслужава да използвам. Сега се сещам за една реплика на Жорж Ганчев, че ''българите са малък народ, но невероятно прост за размерите си''.
Последна промяна от alexveselinov на 27 яну 2014 14:32, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”