Докато България е член на ЕС никакви революции не са възможни !
Промяната трябва да започне с незабавно излизане на България от ЕС !!!
После всичко останало ...
Успяхме, защото оставихме банките да фалират
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Успяхме, защото оставихме банките да фалират
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Успяхме, защото оставихме банките да фалират
badboy95 написа:Исландия беше в по-голяма криза от нас, защото банките им много здраво се бяха оплели с разни американски глупости, а хората бяха адски зависими от тях. Но си стъпиха на крака и сами се оправиха. Има цял документален филм за това, много е интересен, но в момента не мога да се сетя за името.
Този трябва да е
http://www.dokumentalni.com/?p=985
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
stefani написа:Неутрален58 написа:Така трябва да бъде и България - абсолютно независима и свободна държава , без намеса на чужди интереси!!!Никакви ЕС, никакви ЕАС и тем подобни поробващи зависимостта съюзи!
Този сценарий комунистите вече го разиграха и ограбиха спестяванията на българите !
И то два пъти за кратко време: 1989/90 г. и 1995/96 г.
Неслучайно чичко Димитров е казал, че банките са фашисти - нищо лично към съфорумците, които са или искат да бъдат в този сектор.
- Болен Левскар
- Контакти:
Стига се джавкате платени драскачи и антикомунисти в тема, в която по никакъв начин не е засегнат така любимият на тези два вида кретеноиди режим! Поуката не е да трепем комунисти или капиталисти, но от къде толкова акъл да я види някой... Важното в цялата история в Исландия е, че след умишлената или неумишлена грешка на банда банкери, исландците са им разгонили фамилиите. Това трябва да направим и тук с нашите хубостници, без абсолютно никакво значение дали са комунисти, капиталисти или обикновени мухльовци! И още по-важното - след това са успяли да излъчат и изберат добри управляващи и са постигнали абсолютна прозрачност на управлението! Това трябва да направим и тук, но зомби-комунистите, зомби-антикомунистите, и обикновените глупаци са прекалено заети да се замерят с л@йна, както ясно се вижда и в тоя форум!
Страна с много малко население и еднородно по състав (само викинги) лесно се управлява.
Болен Левскар написа:Стига се джавкате платени драскачи и антикомунисти в тема, в която по никакъв начин не е засегнат така любимият на тези два вида кретеноиди режим! Поуката не е да трепем комунисти или капиталисти, но от къде толкова акъл да я види някой... Важното в цялата история в Исландия е, че след умишлената или неумишлена грешка на банда банкери, исландците са им разгонили фамилиите. Това трябва да направим и тук с нашите хубостници, без абсолютно никакво значение дали са комунисти, капиталисти или обикновени мухльовци! И още по-важното - след това са успяли да излъчат и изберат добри управляващи и са постигнали абсолютна прозрачност на управлението! Това трябва да направим и тук, но зомби-комунистите, зомби-антикомунистите, и обикновените глупаци са прекалено заети да се замерят с л@йна, както ясно се вижда и в тоя форум!
Болезнено си прав,но за съжаление никой не иска да види и да прогледне за по-голямото, а не да влиза в определен калъп и клишета.Тук в България не можем да се обединим около идея или теза ,даже тя да е добра ,все ще има някой който ще каже ама това което си го мислите няма да стане защото... и се почва спорове до небесата ,достатъчно е един да разлае кучетата и почва воят.Колкото българи толкова и мнения и никой никого не бръсне и не слуша,само си спомнете записките на Захари Стоянов и прословутото събрание на Оборище ,изобщо не сме мръднали като манталитет,всеки се е навел главата , гледа само себе си, даже около него да падат камъни,обръща главата и не го интересува.Не виждате ли, не можем да намерим 240 свестни хора от 7 милиона държава.Как си мислех че сме го преодолели това бърборене за и анти от началото на 90-те ,че сме станали малко по -разумни и отговорни към държавата си хора ,но не би ,отново всичко е разделено, този сърдит на онзи, другия не може да понася 3-ти и защо ни е подобно поведение какво добро ни носи.Нека да застанем всички зад една кауза и да се обединим,но не след 2 месеца да почнем да мрънкаме защото ги обичаме тия работи.Примерно да се вдигнат доходите на повечето българи значително ,да кажем да си поставим някакъв реалистичен срок примерно 4-5 години в което да се впрегне цялото общество и всеки да даде своята дан,не виждате ли че тази бедност не води до нищо добро,ами нека бизнеса ,банките и те да направят нещо, не да си гледат само печалбите и те да направят някакви компромиси ,мисълта ми е да се обединим всички зад даден приоритет,повече заможни хора по- богата държава ,то е ясно че тогава ще има и повече пари за самата държава, от там за болници,деца ,майки,пенсионери,магистрали,детски спортни площадки,училища и.тн.Всички говорят за бизнес и бизнес проекти и работни места, но това само са празни приказки,да се почне конкретно, а не да живеем ден за ден.СЕГА знам ,почва се, това няма как да стане и разни нихилисти да си упражняват красноречието и финансовите познания.На тоя народ му трябва цел,план и умни и достойни хора които да го осъществят.Иначе ще си плямпаме празни приказки от сутрин до вечер и живота ще си върви и замине и за нас и за нашите деца и все ще сме си на същия хал.Всеки ще се спасява поединично пак,единия ще каже аз вземам 1500 лева какво ме интересува че оня примерно в някое село и градче взема 300 дреме ми на шалтера с това мислене не ни чакат добри дни като държава ,другия ще каже аз бягам в чужбина ще взема 1000 евро какво ме интересува за балъците в България и това е реалната картина в момента няма какво да се заблуждаваме,така ли искаме да живеем или искаме нещо по -добро за всички.
Аз до колкото съм запознат Исландия не е в ЕС.Може да бъркам но дори във Wikipedia пише,че не е член!
- Болен Левскар
- Контакти:
grasiani написа:Болен Левскар написа:Стига се джавкате платени драскачи и антикомунисти в тема, в която по никакъв начин не е засегнат така любимият на тези два вида кретеноиди режим! Поуката не е да трепем комунисти или капиталисти, но от къде толкова акъл да я види някой... Важното в цялата история в Исландия е, че след умишлената или неумишлена грешка на банда банкери, исландците са им разгонили фамилиите. Това трябва да направим и тук с нашите хубостници, без абсолютно никакво значение дали са комунисти, капиталисти или обикновени мухльовци! И още по-важното - след това са успяли да излъчат и изберат добри управляващи и са постигнали абсолютна прозрачност на управлението! Това трябва да направим и тук, но зомби-комунистите, зомби-антикомунистите, и обикновените глупаци са прекалено заети да се замерят с л@йна, както ясно се вижда и в тоя форум!
Болезнено си прав,но за съжаление никой не иска да види и да прогледне за по-голямото, а не да влиза в определен калъп и клишета.Тук в България не можем да се обединим около идея или теза ,даже тя да е добра ,все ще има някой който ще каже ама това което си го мислите няма да стане защото... и се почва спорове до небесата ,достатъчно е един да разлае кучетата и почва воят.Колкото българи толкова и мнения и никой никого не бръсне и не слуша,само си спомнете записките на Захари Стоянов и прословутото събрание на Оборище ,изобщо не сме мръднали като манталитет,всеки се е навел главата , гледа само себе си, даже около него да падат камъни,обръща главата и не го интересува.Не виждате ли, не можем да намерим 240 свестни хора от 7 милиона държава.Как си мислех че сме го преодолели това бърборене за и анти от началото на 90-те ,че сме станали малко по -разумни и отговорни към държавата си хора ,но не би ,отново всичко е разделено, този сърдит на онзи, другия не може да понася 3-ти и защо ни е подобно поведение какво добро ни носи.Нека да застанем всички зад една кауза и да се обединим,но не след 2 месеца да почнем да мрънкаме защото ги обичаме тия работи.Примерно да се вдигнат доходите на повечето българи значително ,да кажем да си поставим някакъв реалистичен срок примерно 4-5 години в което да се впрегне цялото общество и всеки да даде своята дан,не виждате ли че тази бедност не води до нищо добро,ами нека бизнеса ,банките и те да направят нещо, не да си гледат само печалбите и те да направят някакви компромиси ,мисълта ми е да се обединим всички зад даден приоритет,повече заможни хора по- богата държава ,то е ясно че тогава ще има и повече пари за самата държава, от там за болници,деца ,майки,пенсионери,магистрали,детски спортни площадки,училища и.тн.Всички говорят за бизнес и бизнес проекти и работни места, но това само са празни приказки,да се почне конкретно, а не да живеем ден за ден.СЕГА знам ,почва се, това няма как да стане и разни нихилисти да си упражняват красноречието и финансовите познания.На тоя народ му трябва цел,план и умни и достойни хора които да го осъществят.Иначе ще си плямпаме празни приказки от сутрин до вечер и живота ще си върви и замине и за нас и за нашите деца и все ще сме си на същия хал.Всеки ще се спасява поединично пак,единия ще каже аз вземам 1500 лева какво ме интересува че оня примерно в някое село и градче взема 300 дреме ми на шалтера с това мислене не ни чакат добри дни като държава ,другия ще каже аз бягам в чужбина ще взема 1000 евро какво ме интересува за балъците в България и това е реалната картина в момента няма какво да се заблуждаваме,така ли искаме да живеем или искаме нещо по -добро за всички.
Толкова лесно звучи, а е толкова сложно! Няма нация на Земята, която да се промени от днес за утре. Не може от утре да си помагаме, да сме задружни, и т.н., при условие, че днес се дърпаме в казана. Не може тоя дето днес те е крал утре да ти помага. Няма как! Най-бързата промяна е чрез закони, които се спазват. За да има кой да ги въведе, трябва да изметем клоуните, които ни ръководят днес. Докато не видим Б.Б., С.С., А.Д., В.С., всички мутри, всички банкери от сорта на Ц.В., всички подкупни журналисти, всички дребни тарикати, и т.н. да ги разпарят по затворите, няма и сантиметър да мръднем, както не го правим вече стотици години. Това ще се случи само с война, много по-сурова от тази в Украйна!
4akala написа:Аз до колкото съм запознат Исландия не е в ЕС.Може да бъркам но дори във Wikipedia пише,че не е член!
Разбира се, че Исландия НЕ е член на Еврейския съюз ! Затова там са възможни подобни революции и установяването на истинска, демократична власт избрана директно от народа и работеща за народа.
В държава членка на ЕС това е невъзможно !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]-
AnalBreaker
- Контакти:
Виали, колко ти плащат, плъх такъв ?
Ако се притесняваш да споделиш тук, пиши на лично. Може да се включа в каузата на партията майка
Ако се притесняваш да споделиш тук, пиши на лично. Може да се включа в каузата на партията майка
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]