Балкански Орел написа:Само Боян Расате !
Накрая и тоя ще се продаде на БСП и ДПС, като уличното им кученце Боленчо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:Само Боян Расате !
Levskar_forever написа:Аз бих казал нито една партия. Това е истината ФАКТ
Teo написа:Балкански Орел написа:И кво се оказа, че в момента в парламента има 4 турски партии.................
Единствения свестен политик в тая държава е Миглена Кунева. Така, че се ориентирайте добре, че Май наближава.
urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Teo написа:Балкански Орел написа:И кво се оказа, че в момента в парламента има 4 турски партии.................
Единствения свестен политик в тая държава е Миглена Кунева. Така, че се ориентирайте добре, че Май наближава.
Ти шегуваш ли се?Меглена Кунева е поредната слуга на наднационалните фирмени интереси,които бавно и постепенно се разрастват и в България.Доколкото герб това е съвсем нормално вече не ме учудва,всичките тези партии в парламента по-никакъв начин не изпитват никакво родолюбие и са ваксирани срещу срам.
Балкански Орел написа:Levskar_forever написа:Аз бих казал нито една партия. Това е истината ФАКТ
И аз така, ти гласуваш за някакви мърши, те правят коалиция с ДПС или Гроб и ето ти пак ДПС (Турция) на власт.Аз ще си изпълня гражданския дълг като гласувам за някой като Боянския, то се знае че няма да влезе в парламента и хем няма да се ядосвам, хем ще знам че съм гласувал.
Levskar_forever написа:Балкански Орел написа:Levskar_forever написа:Аз бих казал нито една партия. Това е истината ФАКТ
И аз така, ти гласуваш за някакви мърши, те правят коалиция с ДПС или Гроб и ето ти пак ДПС (Турция) на власт.Аз ще си изпълня гражданския дълг като гласувам за някой като Боянския, то се знае че няма да влезе в парламента и хем няма да се ядосвам, хем ще знам че съм гласувал.
Ще гласувам за някоя малка партия, където хората няма да са агенти на ДС или бивши политици и тем подобни.
sandi74 написа:Levskar_forever написа:Балкански Орел написа:Levskar_forever написа:Аз бих казал нито една партия. Това е истината ФАКТ
Ще гласувам за някоя малка партия, където хората няма да са агенти на ДС или бивши политици и тем подобни.
Такова животно в демократична България няма.Факт.
urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта