Всички новородени с чипове от май 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички новородени с чипове от май 2014
v.r.s Гледам си запознат добре с функциите на чипа.Но за съжаление повечето хора особено хашлаците тука във форума го приемат на шега и доста работи не са им ясни.Дано прогледант някой ден.
4akala написа:v.r.s Гледам си запознат добре с функциите на чипа.Но за съжаление повечето хора особено хашлаците тука във форума го приемат на шега и доста работи не са им ясни.Дано прогледант някой ден.
Запознат е, щото е чел Откровението. Там е описано със смазваща точност.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека 

- South_Park
Corwin написа:Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека
Аз нямам телефон с интернет, нямам фейсбоклук и не посещавам дискотеки от 5 години

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- superspiro
- Контакти:
South_Park написа:Corwin написа:Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека
Аз нямам телефон с интернет, нямам фейсбоклук и не посещавам дискотеки от 5 години
Ама модераторите тук са слуги на Новия Световен Ред и знаят всичко за теб.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Тези глупости за сигурността и за наблюдение на здравето да ги разправят на тъпанарите. Те ще им повярват. Истинската цел на чиповете е тотален контрол над човечеството. Ще сме роби. Няма да имаме никаква свобода. Един престъпник спокойно може да махне чипа, след като отвлече човек, близко е до акъла. Да измислят по-добра причина за слагането, те всички хора ли ги имат за идиоти ? Между другото, внимавайте с ваксините, те също може да са вид чип.
Един ден, чипът ще е задължителен, защото всичко ще се прави с него. Няма да можеш с никой да се разплащаш ако нямаш чип. Никъде няма да бъдеш допуснат без него. Ще бъдеш тотално отблъснат от обществото.
Един ден, чипът ще е задължителен, защото всичко ще се прави с него. Няма да можеш с никой да се разплащаш ако нямаш чип. Никъде няма да бъдеш допуснат без него. Ще бъдеш тотално отблъснат от обществото.
Последна промяна от Eminem на 26 дек 2013 18:02, променено общо 3 пъти.
- Балкански Орел
- Контакти:
superspiro написа:South_Park написа:Corwin написа:Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека
ГОНГ вече е собственост на Нова, една от най масонските телевизии като започнеш от емблемата им завършиш до редовния им Биг Брадър. . . . .
[center]Levski & Lazio[/center]
Хората са овце, манипулирани а си мислят че е за тяхно добро, забраняват цигарите, после алкохола, после секса, после хамбургерите, после всеки трябва да е гей....ей такива неща. После - що стана така? 

Балкански Орел написа:superspiro написа:South_Park написа:Corwin написа:Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека
ГОНГ вече е собственост на Нова, една от най масонските телевизии като започнеш от емблемата им завършиш до редовния им Биг Брадър. . . . .
Ехаааа

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Балкански Орел
- Контакти:
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:superspiro написа:South_Park написа:Corwin написа:Сигурен съм, че след няколко часа всичките мрънкащи тук ще се тагнете от телефоните в някоя долнопробна дискотека
ЕхааааЗнаех си че темата ще претърпи метаморфоза и от инфото за чиповете, любезно предоставено ни от мощната медийна група ednodete1.blog.bg, ще се стигне до модераторите на форума, като представители на Новия Световен Ред
![]()
![]()
Не, просто казвам защото пича от горе правилно поясни !
[center]Levski & Lazio[/center]