Телефонни заплахи..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Телефонни заплахи..

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 дек 2013 10:03

baltimore написа:
Безкомпромисен написа:
OT18 написа:
Безкомпромисен написа:Аз получавам денонощно заплахи по телефона и СМСи от комунистическите престъпници, които ме заплашват с убийства или да ме пребият жестоко и се иска моята смърт!Днес един изрод ми се обади каза, че се казвал Ленин и щял да ме гръмне! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!

Пич ти няма ли да престанеш с тия брътвежи. Другаря Кутев и тебе ли е хванал на хранилка, да осмиваш борбата за свобода и справедливост.

С комунистическия престъпник Кутев не дружа!Нищо не осмивам , а разказвам какви заплахи получавам за живота си!Не вярвам на някого да е приятно всеки ден по няколко пъти да е заплашван чрез обаждания и СМСи!

Какъв некомунистически мобилен оператор използваш?

Той няма GSM. С другарите си говорят по стационарния телефон, ако са по-близо просто си викат като овчари на пасището.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Телефонни заплахи..

Мнениеот Безкомпромисен » 13 дек 2013 10:10

Betchualeng Arnaikem написа:
baltimore написа:
Безкомпромисен написа:
OT18 написа:
Безкомпромисен написа:Аз получавам денонощно заплахи по телефона и СМСи от комунистическите престъпници, които ме заплашват с убийства или да ме пребият жестоко и се иска моята смърт!Днес един изрод ми се обади каза, че се казвал Ленин и щял да ме гръмне! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!

Пич ти няма ли да престанеш с тия брътвежи. Другаря Кутев и тебе ли е хванал на хранилка, да осмиваш борбата за свобода и справедливост.

С комунистическия престъпник Кутев не дружа!Нищо не осмивам , а разказвам какви заплахи получавам за живота си!Не вярвам на някого да е приятно всеки ден по няколко пъти да е заплашван чрез обаждания и СМСи!

Какъв некомунистически мобилен оператор използваш?

Той няма GSM. С другарите си говорят по стационарния телефон, ако са по-близо просто си викат като овчари на пасището.

Грешите имам GSM! И по него получавам постоянно на ден стотици телефонни заплахи и СМСи за своя живит от комунистическите престъпници! Целта е да спра да разкривам комунистическите престъпления и да ме уплашат!Тази няма да стане , дори и с половин уста пак ще разкривам техните престъпления на бял свят!Защото аз съм си посветил целият жоивот на една кауза - на каузата на антикомунизма и ако БАП дойде на власт всеки един комунистически престъпник без изключение ще бъде озправен на подсъдимата скамейка , ще бъде съден и осъден на тежки и дълги години затвор за всики комунистически престъпления , които са извършили тези човекоподобни създания комунистите!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”