Каква бе за вас 2013 година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Каква бе за вас 2013 година.
А хубаво
Дано има изглед към витоша 
-
James Beattie
CSKA.SOFIA написа:мисля да направя за нова година някакво мащабно парти с 2-3000 човека, у нас
Мене ше ме земеш ли ?
-
CSKA.SOFIA
- Контакти:
Ами аз мислих някъде на морето да го правим. Но може и в Банско. Ще видим. Ще има от всичко по много йеее 
Много прави бяха тези, които казаха, че има още 20 дни от годината и да не бързаме с оценките.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
На приливи и отливи като лошите моменти бяха повече , но в сравнение с 2012 си е направо цвете .
catakunec написа:За мен беше добра , ожених се
След още година-две ще имаш друга оценка за 2013 година. Тогава ще я наричаш "най-черната от моя живот" ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Каква бе за вас 2013 година.
За съжаление няма с какво да се похваля тая година.... дано догодина да мръднат нещата в положителна посока,но нещо съм песимист с тия идиоти,дето са се намърдали в парламента.....
-
allez_les_blues
- Контакти:
Ами нормална година, през която имах сексуални контакти със седем жени. Най-малката бе на 15, най-голямата на 41...Заплатата ми си остана все-така мижава-700 лева, любимите ми отбори се представиха като цяло зле- Левски изпусна злощастно титлата, Интер креташе в Италия, само Челси донякъде ме отсрами като спечели ЛЕ.ГЕРБ падна от власт което е добре...Също така, се отдадох на чревоугодничество- прекалено много взех да ям торти, пасти и други сладки неща, в следствие на което качих килограми, но си оставам все така симпатичен и добре изглеждащ човек 
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:Ами нормална година, през която имах сексуални контакти със седем жени. Най-малката бе на 15, най-голямата на 41...Заплатата ми си остана все-така мижава-700 лева, любимите ми отбори се представиха като цяло зле- Левски изпусна злощастно титлата, Интер креташе в Италия, само Челси донякъде ме отсрами като спечели ЛЕ.ГЕРБ падна от власт което е добре...Също така, се отдадох на чревоугодничество- прекалено много взех да ям торти, пасти и други сладки неща, в следствие на което качих килограми, но си оставам все така симпатичен и добре изглеждащ човек
С това признание за 15 годишната си за панделата. Не знам дали проумяваш колко ниска топка си.
Ще я запомня с това как Батков съсипа Левски 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !