boyan_kn написа:Шаранец - взех 2 кила вчера
Абсолютно . Такава е традицията и нека това да бъде избора на риба .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boyan_kn написа:Шаранец - взех 2 кила вчера
blague написа:Аз съм на Сьомга, като ще ям риба да е хубава.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
BRF написа:Пържола![]()
!
Въпреки,че съм от Бургас,за мое съжаление на обичам почти никаква риба.Сигурно е нещо,останало от детството ми и свърано с кости и задавяне,ама не ми се нрави!Утре имаме и празник всички бургазлии!
tprodanov написа:Толстолоб. Шаранът е твърде комерсиална риба и заедно с пъстървата ги гледат в отвратителни водоеми и са може би най-гадните риби в момента.
Толстолоб, но голям - над 10 кила - 15,17 - нещо такова. Принципно е сланинест, но при тези размери сланината е отделно в коремната му част и се изрязва, останалото месо е чудесно, а рибиците му отгоре са феноменални. И достатъчно голем. От това може да се направи и супа, и пастърма и какво ли не още.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tprodanov написа:Толстолоб. Шаранът е твърде комерсиална риба и заедно с пъстървата ги гледат в отвратителни водоеми и са може би най-гадните риби в момента.
Толстолоб, но голям - над 10 кила - 15,17 - нещо такова. Принципно е сланинест, но при тези размери сланината е отделно в коремната му част и се изрязва, останалото месо е чудесно, а рибиците му отгоре са феноменални. И достатъчно голем. От това може да се направи и супа, и пастърма и какво ли не още.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта